Πολύ καλή πρόταση στό ΠΑΣΟΚ καί τον Γιώργο προσωπικά. Δώσε διαφημίσεις στά blogs. Προσυπογράφουμε....


Το ΠΑΣΟΚ να δώσει τώρα διαφημίσεις στα blogs, εαν πραγματικά θέλει να ξεφορτωθεί τους Νταβατζήδες του τόπου.
Πράξεις, οχι λόγια, κύριοι του ΠΑΣΟΚ.
Εαν θέλετε πραγματικά να ξεφορτωθείτε τους άθλιους νταβατζήδες των ΜΜΕ, κόψτε τους τις διαφημίσεις. Ετσι θα στραγγαλίσετε μια κι έξω τους Νονούς του τόπου και της δημοσιογραφίας.
Δώστε διαφημίσεις στους bloggers, ώστε να βρουν φιλόξενο καταφύγιο στο Διαδίκτυο, οι αξιόλογοι δημοσιογράφοι που θα χάσουν τις δουλειές τους όταν κλείσουν οι έντυπες πατσαβούρες. Μην δίνετε διαφημίσεις στα portals των νταβατζήδων, που έτσι κι αλλιώς στην πλειοψηφία τους είναι αδιάφορα, χωρίς άποψη και νεύρο.
Γιώργο Παπανδρέου (χρόνια πολλά), μπορείς να σκοτώσεις τώρα τους Νταβατζήδες που δεν δίστασαν να ευτελίσουν τον πατέρα σου, στα πλαίσια των βρώμικων παιγνιδιών που παίζουν διαχρονικά στη πολιτική ζωή του τόπου.
Είναι κατάντια για την δημοσιογραφία, την οποία οι νταβατζήδες την χρησιμοποιούν πλέον μόνο για τους φανερούς και κρυφούς εκβιασμούς τους, ο ίλιγγος των προσφορών.
Πριν χρόνια οι διευθυντές των εφημερίδων, ζητούσαν καλές ιδέες για ρεπορτάζ απο τους δημοσιογράφους.
Τώρα όπου νάναι θα μοιράζουν κοκό και LSD στα στελέχη των εμπορικών τμημάτων τους, για να τους εντοπίσουν τις πιο έξυπνες και "πουληστερές" προσφορές, αδιαφορώντας για το ποιοί αγοράζουν τις φυλλάδες τους και κυρίως το γιατί.
Καλούμε το Πασόκ, να δώσει εδώ και τώρα ένα νέο δείγμα γραφής, μοιράζοντας καταχωρίσεις σ όλα τα blogs που έχουν συμπληρώσει ένα χρόνο ζωής-έστω και με συμβολικό αντίτιμο. Οι bloggers απο τη μεριά τους, οφείλουν να μπουν κάτω απο τη σκέπη δικών τους ενώσεων-εταιριών, ώστε να μπορούν λογιστικά ν απορροφήσουν τη διαφήμιση.
Αυτό που προτείνουμε στον Γιώργο Παπανδρέου, θα είναι μια προσφορά στη Δημοκρατία μας.
Τίποτε λιγότερο.
-Σκότωσε (με την βοηθειά μας) τους Νταβατζήδες, πριν σε κομματιάσουν όπως τον πατέρα σου...http://kourdistoportocali.blogspot.com/

Σχόλια