Πού θά κάνουν Πάσχα φέτος οι πολιτικοί μας;


Προ των πυλών βρίσκεται το Πάσχα και όπως είναι επόμενο, οι πολιτικές εντάσεις χαμηλώνουν και οι σχεδιασμοί αναβάλλονται για μερικές μέρες. Παράλληλα οι πολιτικοί και πολιτειακοί ηγέτες ετοιμάζονται να εορτάσουν το Πάσχα, πραγματοποιώντας άλλοι μικρές αποδράσεις και άλλοι προγραμματίζοντας επισκέψεις. Στην ιδιαίτερη πατρίδα του τα Ιωάννινα, θα περάσει το Πάσχα, όπως το συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ο Κάρολος Παπούλιας θα παρακολουθήσει την κορύφωση του Θείου Πάθους στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αθανασίου ενώ θα γιορτάσει την Κυριακή του Πάσχα μαζί με τους νέους που υπηρετούν την πατρίδα, στο Στρατόπεδο "Λορέντζου Μαβίλη" στο Καλπάκι.
Με την οικογένειά του θα ακολουθήσει την περιφορά του επιταφίου, ο Κώστας Καραμανλής, στην εκκλησία της Παντοβασίλισσας στη Ραφήνα. Την Κυριακή του Πάσχα, ο πρωθυπουργός θα βρεθεί κοντά στους εκπαιδευόμενους ιπταμένους και τεχνικούς στο Αεροδρόμιο της Δεκέλειας στο Τατόι.
Οικογενειακά θα παρακολουθήσει την ακολουθία του επιταφίου και ο Γιώργος Παπανδρέου στην Ύδρα. Την ημέρα του Πάσχα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα ανταλλάξει ευχές με τους υπηρετούντες στο Κέντρο Εκπαίδευσης του Ναυτικού στον Πόρο.
Με τους στρατευμένους στην αεροπορική βάση της Δεκέλειας θα γιορτάσει επίσης, τη Λαμπρή, η γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, Αλέκα Παπαρήγα.
Στην Καβάλα τόπο καταγωγής της μητέρας του θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα ο πρόεδρος τους Συνασπισμού Αλέξης Τσίπρας, ενώ ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος βρίσκεται ήδη στην Τήνο.
Στη Δεκέλεια θα βρεθεί το Πάσχα και ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ. Νωρίτερα ο Γιώργος Καρατζαφέρης θα επισκεφθεί την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.
Ο Αρχιεπίσκοπος για πρώτη φορά μετά την εκλογή του θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα κοντά στο ποίμνιό του, στην Αθήνα, καθώς πέρυσι λόγω του ατυχήματος που είχε αναγκάστηκε να παραμείνει στο πατρικό του σπίτι στα Οινόφυτα.http://news.ert.gr/el/21300-to-pasxa-ton-politikon.htm

Σχόλια