Focus για την εφημερίδα Real News : 30,2 % δηλώνει ΠΑΣΟΚ και το 27,2 % Νέα Δημοκρατία.

Η έρευνα της Focus για την εφημερίδα Real News εμφανίζει σταθερά πρώτο το ΠΑΣΟΚ με τρεις μονάδες διαφορά από τη ΝΔ. Στην ερώτηση «ποιο κόμμα θα ψηφίζατε τώρα», το 30,2 % δηλώνει ΠΑΣΟΚ και το 27,2 % Νέα Δημοκρατία. Μικρή άνοδο καταγράφουν τα ποσοστά του ΚΚΕ που βρίσκεται στην 3η θέση με ποσοστό 7% και του ΣΥΡΙΖΑ με 6,8%. Την ίδια ώρα, η δημοσκόπηση δείχνει πτώση της δύναμης του ΛΑ.Ο.Σ κατά 0,7 %, καθώς συγκεντρώνει 3,6 %, έναντι 4,3 % , γεγονός που δείχνει ότι οι ψηφοφόροι του κόμματος δεν εγκρίνουν τις κινήσεις φιλίας του κ. Καρατζαφέρη προς το κυβερνών κόμμα.


http://www.zougla.gr/news.php?id=28964

Σ.Σ. Προσέξτε ότι η διαφορά διαχρονικά δέν ανεβαίνει (κάθε άλλο), πού υποδηλώνει ότι δέν υπάρχει ρεύμα νίκης για το ΠΑΣΟΚ. Προσέξτε τό 15,4% τών αναποφάσιστων.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο ανίατος φανατισμός των πρασινοφρουρών δεν τους αφήνει να δούν το πιο απλό πράγμα του κόσμου!
Ακόμη και εάν δεχθούμε ότι οι δημοσκοπήσεις δεν είναι μαιμού (που ξεκάθαρα ΕΙΝΑΙ), ποιόν λέτε ότι ψηφίζουν το 16% των ψηφοφόρων που (κάτω από την πρωτοφανή επίθεση όλων των καναλαρχών στον Καραμανλή) ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ;
Ποιος έχει ΚΙΝΗΤΡΟ να πεί δεν έχω αποφασίσει;
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ, εάν ο Νεοδημοκράτης σκόπευε να ψηφίσει πασόκ θα έλεγε ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ;
Άρα η πλειοψηφία των αναποφάσιστων είναι Νεοδημοκράτες, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ;
Πράσινοι οπαδοί, μην ανεβάζετε άδικα τις ελπίδες σας, με αυτό το χαζοχαρούμενο αρχηγό δεν έχετε ελπίδες. Δεν κάνει το παιδί. Όσο και να βοηθούν οι καναλάρχες δεν τραβάει.
Αν δεν τα παίρνει τα γράμμα το παιδί τι να σου κάνει το δωράκι στο δάσκαλο, πάλι στουρνάρι έχεις.
Όσοι οπαδοί του πασόκ δεν μπορούν να δούν αυτό το απλό πράγμα, μάλλον μοιάζουν του αρχηγού τους πιό πολύ από όσο νομίζουν.