Οι τέσσερις βασικοί πόλοι πολιτικής εξουσίας καί η επίθεση Σημίτη σέ κυβέρνηση καί ΠΑΣΟΚ ....


Την πρώτη εμφάνισή του σε εκδήλωση του Κινήματος μετά την «επαναπροσέγγιση» με τον Γιώργο Παπανδρέου και την πρώτη του ομιλία ενώπιον κομματικού ακροατηρίου στη Θεσσαλονίκη έπειτα από την προεκλογική συγκέντρωση του Κινήματος το… 2004 έκανε χθες βράδυ ο Κ. Σημίτης. Και δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές και κατά του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας, αναφερόμενος στο πολιτικό σκηνικό, ότι «το πολιτικό κλίμα δεν βοηθά στην αντιμετώπιση της κρίσης. Η κοινωνία έχει αποξενωθεί σε μεγάλο βαθμό από την κυβέρνηση και τις πολιτικές δυνάμεις. Αμφιβάλλει και αμφισβητεί».
Το «Ολύμπιον» ήταν γεμάτο. Παρόντες ήταν οι βουλευτές Ευάγγελος Βενιζέλος, Γιάννης Μαγκριώτης και Γιώργος Φλωρίδης. Αποφεύγοντας αντιπολιτευτικές «κορόνες», έκανε λόγο για «κυβερνητική προπαγάνδα» και αφιέρωσε στο ΠΑΣΟΚ μόλις μία παράγραφο από τις συνολικά 13 σελίδες ομιλίας του.http://www.e-tipos.com/newsitem?id=83098
Σ.Σ. Ολα τά ανεξήγητα εξηγούνται καλύτερα άν ξαναθυμηθούμε τούς 4 βασικούς πόλους πολιτικής εξουσίας σήμερα πού συνυπάρχουν ανα δυό στα δύο μεγάλα κόμματα.
1. Καραμανλικοί, 
2. Παπανδρεικοί, 
3.Ντόρα κλπ, 
4. Σημιτικοί (Benny κλπ). 
Κάποιοι μιλάνε γιά χιαστί (ανθρώπινες) φιλίες. 
Πάντως ότι ο Σημίτης είναι σαφώς μαζί με τον Γιώργο εναντίον τού Καραμανλή δέν το λές. 
Πολλά ακόμα θα μπορούσαμε να πούμε αλλά ας τα αφήσουμε γιά ....αργότερα..

Σχόλια