Οι μελλοντικοί κυβερνήτες τού τόπου (;) οι σημερινοί πρωτοκλασάτοι τού ΠΑΣΟΚ, τσακώνονται γιά ένα γραφείο στόν 6ο όροφο τής Ιπποκράτους. Γιατί όμως;


Πληροφορούμαι ότι το ΠαΣοΚ είναι σε αναβρασμό. Η μάχη μεταξύ των«πρωτοκλασάτων» μαίνεται, με διαφιλονικούμενο τρόπαιο για τους νικητές την απόκτηση ενός γραφείου στον έκτο όροφο του νέου κτιρίου της οδού Ιπποκράτους. Τα πλεονεκτήματα του έκτου ορόφου δεν είναι ευκαταφρόνητα! Κατ΄ αρχάς, επειδή εκεί θα είναι το γραφείο του προέδρου. Επίσης, όμως, επειδή επάνω από τον έκτο όροφο είναι ο έβδομος όροφος, όπου θα εγκατασταθεί το καφενείο... 

Με τους θερμούς χαιρετισμούς μου 

ΠΑΝΔΩΡΑ

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εκεί στο πασόκ θεωρούν ότι σε όσο πιό ψηλό όροφο είναι το γραφείο σου τόσο πιό πολλά οράματα θα έχεις (και νέες ιδέες κλπ, κλπ).
Αυτή ήταν ιδέα του πάνσοφου ηγέτη Γιωργάκη, γιαυτό πήρε γραφείο στο έκτο, εκτός και εάν πήγε ψηλά για να αερίζεται καλύτερα ο εγκέφαλος, που όπως όλοι ξέρουμε είναι εξαιρετικά εύστροφος, κάτι σαν to GTI των εγκεφάλων.
Κατακαημένη αράχωβα, με τί ασχολούνται οι "σωτήρες" μας εν μέσω της μεγαλύτερης οικονομικής κρίσης που έζησε ποτέ ο κόσμος.
Θεός φυλάξοι.