Πουλάει τήν γκρινιάρα γυναίκα του (σωστός). Εβαλε αγγελία καί δέχτηκε πάνω από 10 κλήσεις...


Ένας άντρας, από την Μεγάλη Βρετανία, μην αντέχοντας άλλο την γκρίνια της γυναίκας του έβαλε αγγελία για την πώληση της δεχόμενος μάλιστα και αρκετές προσφορές!
Ο κύριος Gary Bates, από την περιοχή Gloucestershire, τα πήρε στο κρανίο όταν η σύζυγος του, Donna, άρχισε να γκρινιάζει για μια εργασία που του είχε πει να κάνει ενώ η ίδια κάθονταν και παρακολουθούσε τηλεόραση!
«Γκρίνιαζε να κάνω μια μικροδουλειά ενώ αυτή έβλεπε τηλεόραση. Έτσι σκέφτηκα να κάνω κάτι να την ξεφορτωθώ,» είπε ο 38-χρονος άντρας.
Ο κύριος Gary Bates έβαλε λοιπόν αγγελία σε εφημερίδα ευκαιριών όπου ανέφερε: «Πωλείται γκρινιάρα σύζυγος. Χωρίς φόρο. Σε καλή κατάσταση με λίγη σκουριά.»
«Δεν περίμενα να τηλεφωνήσει κάποιος αλλά δέχτηκα πάνω από 10 κλήσεις χωρίς να είναι κάποιος γνωστός. Με ρωτούσαν εάν είναι ακόμη διαθέσιμη.» ανέφερε ο κύριος Gary Bates.
Η 40-χρονη γυναίκα του τα έψαλε στην αρχή αλλά στην συνέχεια είδε το γεγονός από την χιουμοριστική του πλευρά και δεν έδωσε καμία άλλη διάσταση.http://new.e-go.gr/exodos/article.asp?catid=13100&subid=2&tag=4885&pubid=2678744

Σχόλια