Ενδείξεις ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να αντεπιτεθεί...


Στο εδώλιο του Πλημμελειοδικείου κάθονται οι πέντε κατηγορούμενοι για την υπόθεση της απόδρασης των Παλαιοκώστα και Ριζάι, ενώ την ίδια ώρα οι έρευνες των αρχών εξελίσσονται σε δύο επίπεδα: αφενός για τον εντοπισμό των δύο κακοποιών και της γυναίκας - μυστήριο, αφετέρου για τη διάγνωση του βάθους στο οποίο έχει φτάσει η διάβρωση στον κρατικό μηχανισμό.
Η κυβέρνηση για δεύτερη μέρα -μετά τις δηλώσεις του υπουργού Δικαιοσύνης, που άφηνε να εννοηθεί ότι στην απόδρασή τους οι δύο δραπέτες είχαν συνεργάτες εντός του Κορυδαλλού- επιμένει, διά του εκπροσώπου της, Ευάγγελου Αντώναρου, ότι «μεγάλα τμήματα του συστήματος είναι διαβρωμένα και αποδείχθηκε ότι πρέπει να ληφθούν και άλλα μέτρα».....
Σ.Σ. Διάφορες ενδείξεις τις τελευταίες ώρες μάς πείθουν ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να αντεπιτεθεί στήν ανομία καί την διαφθορά....Οι ενδείξεις είναι αρκετές καί καλές....Σύντομα θα φανεί καλύτερα ....

Σχόλια

Ο χρήστης wolf είπε…
Στο εδώλιο του Πλημμελειοδικείου κάθονται οι πέντε κατηγορούμενοι για την υπόθεση της απόδρασης των Παλαιοκώστα και Ριζάι, ενώ την ίδια ώρα οι έρευνες των αρχών εξελίσσονται σε δύο επίπεδα: αφενός για τον εντοπισμό των δύο κακοποιών και της γυναίκας - μυστήριο, αφετέρου για τη διάγνωση του βάθους στο οποίο έχει φτάσει η διάβρωση στον κρατικό μηχανισμό.

Η κυβέρνηση για δεύτερη μέρα -μετά τις δηλώσεις του υπουργού Δικαιοσύνης, που άφηνε να εννοηθεί ότι στην απόδρασή τους οι δύο δραπέτες είχαν συνεργάτες εντός του Κορυδαλλού- επιμένει, διά του εκπροσώπου της, Ευάγγελου Αντώναρου, ότι «μεγάλα τμήματα του συστήματος είναι διαβρωμένα και αποδείχθηκε ότι πρέπει να ληφθούν και άλλα μέτρα». Τη Δευτέρα, κατά τη συνεδρίαση της κυβερνητικής επιτροπής, αποφασίστηκε η λήψη πλέγματος δέκα μέτρων.

Μεταξύ των μέτρων θωράκισης περιλαμβάνεται και η εξαγγελθείσα ονομαστικοποίηση των καρτοκινητών, η οποία έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις, με το ΚΚΕ να την καταγγέλλει ως μέτρο που εντάσσεται «στην αλυσίδα θωράκισης του ευρωενωσιακού κατασταλτικού μηχανισμού που στρέφεται κατά των στοιχειωδών λαϊκών δικαιωμάτων και του εργατικού λαϊκού κινήματος» και να καλεί τους πολίτες να μην αποδεχτούν την παρακολούθηση και καταγραφή των επικοινωνιών τους.

Ο Ευ. Αντώναρος διαβεβαίωσε ότι το απόρρητο των τηλεπικοινωνιών εξακολουθεί και θα εξακολουθεί να υπάρχει και πρόσθεσε ότι οι νομοταγείς πολίτες δεν έχουν τίποτα φοβηθούν, αλλά μόνο εκείνοι που σκέφτονται ή έχουν διαπράξει αξιόποινες πράξεις.

Ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Ευ. Στυλιανίδης δήλωσε για το θέμα αυτό στον City 99,5 πως η κυβέρνηση μελετά το διεθνές ευρωπαϊκό πλαίσιο για τη χρήση των καρτοκινητών και διαβεβαίωσε ότι «υπάρχουν κανόνες για να προστατέψουμε τα προσωπικά δεδομένα και τη δημόσια ασφάλεια».

Επίσης, ο αντιπρόεδρος του Τομέα Παροχής Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών της ΕΕΤΤ, Νίκος Κουλούρης, δήλωσε από την ίδια συχνότητα ότι υπάρχει η θεσμική βάση για νέους πελάτες καρτοκινητών, ενώ προσδιόρισε περίπου στο εξάμηνο το χρόνο που θα απαιτούνταν για την καταγραφή των παλαιών πελατών.

Στο μεταξύ, προβληματισμό δημιουργούν καταγγελίες ότι, δύο χρόνια μετά την πρώτη απόδραση με ελικόπτερο των Β. Παλαιοκώστα και Αλκέτ Ριζάι, δεν έχει φτάσει ακόμη ενώπιον της Δικαιοσύνης το θέμα πιθανών ποινικών ευθυνών του πιλότου και της ΥΠΑ.

Ο πρόεδρος της ΟΣΥΠΑ, Βασίλης Αλεβιζόπουλος, δήλωσε στον City 99,5 ότι έχει στην κατοχή του έγγραφο του τότε υπουργού Μεταφορών, Μιχάλη Λιάπη, σύμφωνα με το οποίο το πόρισμα της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας αποδίδει ευθύνες στην αεροπορική εταιρεία και τον πιλότο.

Αν και -όπως είπε- δεν γνωρίζει εάν έχουν παραπεμφθεί σε δίκη, ο κ. Αλεβιζόπουλος επισήμανε ότι η ευθύνη είναι αποκλειστικά στην αεροπορική εταιρεία, η οποία έχει πάρει τη συγκεκριμένη άδεια και βάσει αυτής επιχειρεί. Υποχρεούται -πρόσθεσε- η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας να κάνει τους συγκεκριμένους ελέγχους.

Ο πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου Φυλακών, Αριστοτέλης Χαραλαμπάκης, δήλωσε στον City 99,5 ότι οι εξαγγελίες Παπαληγούρα μετά την πρώτη απόδραση δεν υλοποιήθηκαν, γιατί «οι γραφειοκρατίες πολλές φορές είναι ισχυρότερες και από τις πολιτικές θελήσεις».

Στο πολιτικό επίπεδο, ο Ευ. Αντώναρος αρνήθηκε να σχολιάσει δηλώσεις βουλευτών, όταν ρωτήθηκε για τα όσα λένε βουλευτές της ΝΔ περί παραίτησης και του υπουργού. «Δεν έχω καμία τέτοια ένδειξη» δήλωσε σε ερώτηση αν υπάρχουν ενδείξεις ότι συνδέεται η τρομοκρατία με απαγωγές.

«Παρακολουθούμε την αποθέωση του ξεχαρβαλωμένου κράτους, της διαφθοράς και της ατιμωρησίας» δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΝ Δημήτρης Παπαδημούλης, αναφερόμενος στην απόδραση.



City 99,5, ΑΠΕ-ΜΠΕ http://www.e-tipos.com/newsitem?id=77404
Ο χρήστης ΦΡΕΣΚΟ ΠΡΑΜΑ είπε…
http://freskoprama.blogspot.com/2009/02/blog-post_6460.html
na min leo polla logia diavase to aytoi diafeygoyn akoma ...
Ο χρήστης F5PILOT είπε…
ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑ!!!! ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ!!!!!
ΑΣ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΠΙΟ Η ΕΛΛΑΔΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟΠΙΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΘΑ ΤΗ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ.
Ο χρήστης Ermis είπε…
WOLF:
σοβαρέψου πριν ειναι αργά!!Σου εχω γράψει επανειλλημένα τόσα πράγματα και εχω βγη αληθινός!!!
Κάντην με ελαφρά πηδηματάκια, οσο ειναι νωρίς,γιατί θα εκτεθεις ανεπανορθωτα και μη αναστρέψιμα!!
Αυτά που ερχονται για κάποια "λουλούδια" ο εφραιμούλης θα ειναι απλα "παρονυχίςςςςς" και μάλιστα απο "δικούς" σας ανθρώπους near kostakisss and kostakissss!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ermi kai Ikare...Etoimasteite gia to neo egkefaliko tou Iouniou ...Den blepw na anteksete....Idi exete ksefygei...Na akoute kai ligo ton Samara....kati parapanw kserei
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
τι εγινε ρε f5 pilot τρομαρα σου που νομιζεις οτι εισαι και πιλοτος δεν εβγαλε καλους η γλωσσα σου να γλυφεις το Πασοκ.
Αν εισαι πιλοτος τοτε σιγουρα εισαι απο τα κομματοσκυλα που μπηκαν στην Αεροπορια επι Πασοκ περιοδο που δεν ηταν στρατιωτικο σωμα αλλα κλαδικη του Πασοκ.
Αξιος ο μισθος σου περνα μετα απο το γραφειο του Καρχιδακη να εισπαραξεις
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μη μου στεναχωρείς τον πιλότο κύριε 9.20 μμ μη σηκωθεί και μας φύγει από εδώ μέσα. Η ευφράδειά του και η διαφαινόμενη μόρφωση του είναι η ζωντανή διαφήμιση της αξιοκρατίας που ακολουθούσε το ΠΑΣΟΚ στις προσλήψεις.Πιλότε μη πτοείσαι.Γράφε επί παντός επιστητού.Μας χειραγωγείς ....μας καθοδηγείς....και μας αρέσει...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
an itan to pasok stin exousia, simera oi diaskedastikoi afisokolites opos o pilotos palion polemikon aeroskafon tha elegan ta exis :

gia ton piloto..
den ekane kanena elegxo,den kalese tin krifi sixnotita ton pirgo elegxou,den kathisterise me kamia dikaiologia tin ptisi,etsi oste na min exoun polla kaysima, kai to pio sovaro, eipe oti fovithike gia tin zoi tou, alla den fovithike na katevei se mia filaki gemati skopous pou ipotithete tha pirovolousan enantion tou elikopterou (ektos an eixe kapoia diavevaiosi sxetika me tin...antirasi ton skopon)

gia tous sofronistikous ipallilous tha eixan na poun polla..pos vazoun mazi kapoious pou eftiaxnan sxoini gia na apodrasoun merikes meres prin..giati tous vgalane meta mazi gia "xemoudiasma", kai oxi enan enan xehorista,eno oi efimerides,ara kai to kikloma tis filakis, grafoun meres tora oti etoimazoun apodrasi, kai giati volika menoun exo apo paixnidi, otan oi filakismenoi pane pros to elikoptero..

gia tous frourous na min milisoume, giati i dikaiologia oti einai diakosmitika stoixeia xoris kanones emplokis, mono grafiki einai..

kai kaneis den mas eipe pos etixe kai i klouva ton mat eleipe ekeini tin mera..kai logika to xerane kai gia ayto kai to kanane..

oso gia tin "simptosi" na einai o ipiresia o frouros voithos tou anthropou pou voithise stin proti apodrasi kai na "aytopirovolithei", einai toulaxiston asteio na pei oti kaneis oti einai tixaio..

alla eipame, min perimenoume apo afissokolites polla..ektos apo diaskedastika epixirimata..
Ο χρήστης Ermis είπε…
¨¨¨πετάξανε την δημοσκόπηση του Πρεταιντέρ και της GPO για τον (α)καταλληλότερο σε μια μαιμου και την αρπαξε γιατί νόμισε οτι ητανε μπανάνα!¨¨
΄΄΄΄ο κωστάκηςςς απο το πολύ το σκύψιμο στον Πρεταιντερ(!), εκει κατάντησε,επαθε λουμπάγκο..
Ρε ανίκανοι..πέντε χρόνια κυβέρνηση ,ειστε και λήσταρχοι και γλύφετε τους νταβατζήδες!!!
Απο το γλύψε,γλύψε σε λίγο τρίχες θα βγάλη η γλώσσα σας!
Πρεταιντερ και GPO...κυβερνητικοι εκπρόσωποι της νδούλας!!!
Ο χρήστης F5PILOT είπε…
@24 Φεβρουάριος 2009 9:20 μμ
@24 Φεβρουάριος 2009 9:35 μμ
@24 Φεβρουάριος 2009 10:02 μμ
ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΧΑΡΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΟΠΑΔΟΥΣ ΕΔΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ .
1. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΠΙΛΟΤΟΣ ΕΓΙΝΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
2. ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΔΕΞΙΟΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ;
3. ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ;
4. ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤ' ΕΠΙΦΑΣΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΕΞΙΑ ΤΑ ΣΗΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;
5. ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΩΣ ΧΩΡΑ ΠΑΤΟ;
6. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ;
7. ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΟΓΚΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ.
8. ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΝΑ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
9. ΕΧΘΡΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΡΟΧΑΛΗΤΟ ΚΑΙ ΤΗ ΡΑΘΥΜΙΑ.
10. ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.
ΤΙ ΝΑ ΠΩ. ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΟΠΩΣ ΠΑΤΕ. ΕΓΩ ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑ ΟΤΙ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΓΡΕΜΟ ΚΑΙ "ΑΜΑΡΤΙΑΝ ΟΥΚ ΕΧΩ"
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γειά σου πιλότε αναλυταρά!
Σε παρακολουθώ καθημερινά και έχω γίνει φάν.
Μαρία Αντουανέτα.
Ο χρήστης F5PILOT είπε…
@25 Φεβρουάριος 2009 10:11 πμ
ΑΝΟΙΞΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΔΕΞΙΟ. ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΑ;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
paidia stamatiste apantate sta mi epixirimata tou aeroafisokoliti.. giati tou trefete to ego tou kai ginete akoma pio kourastikos..