ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση να ζητήσει συγνώμη απο τόν λαό γιά τήν δίκη τής απόδρασης. Δέν έχει πολιτική ευθιξία, δέν έχει πολιτική ηθική (σάν τό ΠΑΣΟΚ).



Η δήλωση τού Ντίνου Ρόβλια (ΠΑΣΟΚ).
«Μετά την απόφαση του δικαστηρίου για την απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού, αναμένουμε εύλογα από την κυβέρνηση, αν της έχει μείνει ίχνος πολιτικής ευθιξίας και ίχνος πολιτικής ηθικής, πρώτον, να ζητήσει συγνώμη, όχι μόνο από αυτούς που είχε ιδιοτελώς ενοχοποιήσει, αλλά και από τις οικογένειές τους. Και δεύτερον, να αναλάβει επιτέλους τις βαρύτατες πολιτικές ευθύνες της και να ζητήσει συγνώμη και από τον Ελληνικό λαό», παρατήρησε ο κ. Ρόβλιας....
Η απάντηση τού Νίκου Δένδια.
...«Ας μας πει τελικά το ΠΑΣΟΚ συμπαρατάσσεται ή όχι στην προσπάθεια για την εξυγίανση του σωφρονιστικού συστήματος;», δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Δένδιας απαντώντας στις δηλώσεις του μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Ντίνου Ρόβλια.
«Το ΠΑΣΟΚ δεν αντιλήφθηκε ότι υπήρξε καταδίκη και παραπομπή του φακέλου της δικογραφίας στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά για διερεύνηση ποινικών ευθυνών και άλλων ατόμων;», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Σ.Σ. Οσοι αναρωτιούνται γιατί στήν Ελλάδα έχει χαθεί τό μέτρο, γιατί υπάρχει ατιμωρησία και γιατί η διαφθορά ζεί και βασιλεύει ας μήν το ψάχνουν πολύ.
Τίποτα δέν είναι τυχαίο....

Σχόλια

Ο χρήστης F5PILOT είπε…
Καλά κ Δένδια δεν καταλάβατε ότι αυτή η δροσιά που αισθανθήκατε στο πρόσωπο δεν ήταν ψιχάλα αλλά ροχάλα. Όσο και αν προσπαθείτε να ανοίξετε ομπρέλα αυτή δεν φτάνει να καλύψετε την ανυπαρξία τσίπας που διακρίνει την κυβέρνησή σας και τον διαγγελματία πρωθυπουργό σας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
τα ποντικια των νταβατζηδων,προβλεπουν νεο ανταρτικο πολεων στην ελλαδα.
το αποδιδουν στην ατιμη την κενωνια..
η ελληνικη ιδιαιτεροτητα..
η μονη χωρα που εχει "αριστερους"
νταβαδες..και ποντικια που εχουν καλες πληροφοριες..