Τό ΠΑΣΟΚ επιμένει. Ζήτω η τρέλα. Θέλουμε εκλογές εδώ καί τώρα γιά να τις κερδίσουμε καί να έχουμε μιά αδύναμη κυβέρνηση.



Μέ το αίτημα «εκλογές τώρα» απάντησε το ΠΑΣΟΚ στην πρόταση του υπουργού Εσωτερικών Πρ. Παυλόπουλου, ο οποίος έθεσε ευθέως ζήτημα αλλαγής του εκλογικού νόμου, ώστε να δίνει καθαρές κυβερνητικές πλειοψηφίες, καλώντας παράλληλα και το ΠΑΣΟΚ να συναινέσει άμεσα στην αλλαγή αυτή.....
ΥΓ Πρόβλημα βέβαια έχουν οι ΠΑΣΟΚοι οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να χειροκροτούν τις ασυναρτησίες τού κόμματός τους σάν να είναι μεγάλες ιδέες όπως οι κακόμοιροι στην ταινία χειροκροτούν τόν μεγάλο ποιητή Φανφάρα.
Ατελείωτο ΠΑΣΟΚ....
ΥΓ2 είναι πάντως γεγονός ότι από ένα σημείο και μετά δέν υπάρχουν επιχειρήματα για να αντικρούσει κανείς τούς ισχυρισμούς πασόκ ότι θέλει εκλογές επειδή θα βγεί πρώτο κόμμα αλλά δέν θέλει να έχει ισχυρή κυβέρνηση και γιαυτό δεν συναινεί στην αλλαγή τού εκλογικού νόμου. Εχουμε περάσει σε άλλες σφαίρες πλέον...
Πήραμε το δρόμο τής ευκολίας...(Ποιητής Φανφάρας κλπ)

Σχόλια

Ο χρήστης wolf είπε…
Με το αίτημα «εκλογές τώρα» απάντησε το ΠΑΣΟΚ στην πρόταση του υπουργού Εσωτερικών Πρ. Παυλόπουλου, ο οποίος έθεσε ευθέως ζήτημα αλλαγής του εκλογικού νόμου, ώστε να δίνει καθαρές κυβερνητικές πλειοψηφίες, καλώντας παράλληλα και το ΠΑΣΟΚ να συναινέσει άμεσα στην αλλαγή αυτή.
«Αμεσα εκλογές» ζήτησε μιλώντας στον City 99,5 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Καστανίδης, «χωρίς καμία θεσμική γελοιοποίηση της Βουλής», όπως είπε. Πρότεινε δε, «νέα αναμέτρηση με το νόμο Παυλόπουλου, αν δεν υπάρξει αυτοδυναμία».

Από την ίδια συχνότητα o εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Γιώργος Παπακωνσταντίνου δήλωσε ότι «ο κ. Παυλόπουλος επιχειρεί να στείλει την μπάλα στην εξέδρα», προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να φοβίσει με τα περί ακυβερνησίας.

Για «εκλογίστικα τερτίπια» μίλησε στο City 99,5 o Πέτρος Τατούλης, σημειώνοντας ότι τα προβλήματα είναι άλλα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ε. Αντώναρος είπε πως η συζήτηση για μία διάταξη του Συντάγματος δεν είναι εκλογολογία. Τόνισε πως η χώρα χρειάζεται όσο το δυνατόν πιο σταθερή κυβέρνηση και πρόσθεσε ότι ότι η εφαρμογή του συγκεκριμένου άρθρου του Συντάγματος εξασφαλίζει ισχυρότερη πλειοψηφία.

«Το ΠΑΣΟΚ επιμένει να το απορρίπτει. Είναι δικαίωμά του. Κρίνεται όμως από τον ελληνικό λαό», συμπλήρωσε και με αφορμή επόμενη ερώτηση είπε πως η συγκεκριμένη διάταξη δεν ορίζει το χρόνο των εκλογών αλλά ποιος εκλογικός νόμος θα εφαρμοστεί στις επόμενες εκλογές. «Οποιαδήποτε συζήτηση για το χρόνο των εκλογών είναι άκαιρη», επεσήμανε ενώ δεν έδωσε διευκρινίσεις όταν ρωτήθηκε αν η κυβέρνηση επίσημα θα φέρει τη συγκεκριμένη πρόταση στη Βουλή.
http://www.e-tipos.com/newsitem?id=73429
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Βρε πρασινοφρουροί χαζόπαιδα, για προσπαθείστε να μας εξηγήσετε γιατί δεν δέχθηκε ο απόφοιτος του πίκπα την πρόταση να γίνουν οι επόμενες εκλογές με το νόμο Παυλόπουλου που ευνοεί ιδιαίτερα το πρώτο κόμμα;
6 μήνες τώρα λέτε ότι είσαστε σίγουροι ότι θα είστε πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές.
Αφού ο νόμος Παυλόπουλου ευνοεί το πρώτο κόμμα γιατί δεν τον δέχεστε λοιπόν;
Δύο είναι τα συμπεράσματα:
Πρώτο, με το βλακογιώργο στην ηγεσία σας δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να κερδίσετε (όσο και να σας βοηθούν ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, ο Αλαφούζος, ο Κοντομηνάς, ο Κυριακού και ο Βρυώνης).
Δεύτερο, οι δημοσκοπήσεις που βλέπουμε να παίζουν κάθε Σαββατοκύριακο είναι μαιμού, πάντα ήτανε.
Περαστικά στους φανατικούς πράσινους μουτζαχεντίν.
Πηγαίνετε για κάνα καφέ τώρα, να σκεφτείτε τί θα κάνετε στη μίζερη υπόλοιπη ζωή σας, τί θέλετε να γίνετε όταν μεγαλώσετε, και άλλα τέτοια.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτοί οι πρασινοφρουροί είναι εντελώς ασυνάρτητοι.
Έάν είναι πρώτο κόμμα το πασόκ τί τη θέλει τη συγκυβέρνηση με το Σύριζα και τους οικολόγους;
Ο εκλογικός νόμος Παυλόπουλου δίνει ουσιαστικά στο πρώτο κόμμα άνετη κυβέρνηση ακόμη και με 40%.
Μήπως σας προβληματίζει λιγουλάκι το 20% των αναποφάσιστων;
Λέω, μήπως;
Φιλαράκια του πασόκ σας λέω ειλικρινά, με αυτό το κουνουπίδι που σας φύτεψαν οι αμερικάνοι για αρχηγό ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ.
Βάλτε πάνω πρώτα κάποιο νορμάλ άνθρωπο, διώξτε τους κλέφτες του σημίτη και θα σας ξαναψηφίσει ο λαός.
Αυτό θα ήταν καλό για το κόμμα σας αλλά και την Ελλάδα γενικότερα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γουλφάκο ,ζήτα σε παρακαλώ από τον Δρ. Κουτσούκο να τοποθετηθεί επί του θέματος. Είμαι σίγουρος ότι θέση του είναι :"τώρα το ΠΑΣΟΚ είναι 20 μονάδες μπροτά οπότε δεν το ενδιαφέρει το εκλογικό σύστημα"...

Υ.Γ. Από πολλά νεύρα διαπιστώνω ότι διακατέχονται τα πασοκομπλόγκς μετά την πρόταση Παυλόπουλου.....Τι να συμβαίνει άραγε....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΑΛΑ ΛΕΩ ΠΩΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.. ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΩ ΤΗΝ ΓΟΥΛΦΟΜΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΓΑΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΕΙ Η ΑΡΟΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ.... ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ. ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΤΕ..

Ο ΤΣΑΝΤΙΛΑΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φίλε τσαντήλα,
Καλό είναι να προσπαθείς να υποστηρίζεις τις (θεμιτότατες) απόψεις σου με υψηλότερου επιπέδου επιχειρήματα.
Μην παρασύρεσαι από το συρφετό.
Το οφείλεις στον εαυτό σου και τη μόρφωσή σου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μακράν τη μεγαλύτερη αρλούμπα την είπε χθές το βράδυ ο Πάγκαλος στη ΝΕΤ.
Δικαιολόγησε την αρνητική στάση του πασόκ στη δυνατότητα ενός κόμματος για υγιή αυτοδυναμία με το ότι είναι θέμα αρχής για το πασόκ η αναλογική εκπροσώπηση στο Κοινοβούλιο.
Στην προφανή ερώτηση του παρουσιαστή ότι αυτό θα δημιουργήσει πρόβλημα ακυβερνησίας ο Πάγκαλος απάντησε ότι η δημοκρατία θα βρεί το δρόμο της (προφανώς υπονοεί ότι θα συμπράξουμε με το Σύριζα).
Αυτός ο "γίγαντας με μυαλό μικρού παιδιού" (όπως είχε αποκαλέσει τη Γερμανία και έγινε διεθνώς ρεζίλι με δημόσια συγνώμη) ενδεχομένως θα είναι και υπουργός του πασόκ, εάν νικήσει το πασόκ στις επόμενες εκλογές.
Όταν βλέπεις ένα άνθρωπο αυτής της ηλικίας να σκέπτεται τόσο καιροσκοπικά (και που δεν έχει επίγνωση για τί μεγάλη οικονομική κρίση έχουμε μπροστά μας) τί μπορείς να περιμένεις από το κόμμα που εκπροσωπεί;
Δυστυχώς το πασόκ δεν είναι ακόμη αρκετά ώριμο για να κυβερνήσει τη χώρα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
tsadilas +1
Ο χρήστης Ermis είπε…
Ο κος Τράγκας στο Ral FM :
-Η κυβέρνηση , κατώρθωσε να ξεσηκώση τους αγρότες της Κρήτης!
εχει περισσεψη η μωρία σ' αυτήν την κυβέρνηση δηλ. η ΒΛΑΚΕΙΑ!!!!
Kε Τράγκα,γιατί δημοσιοποιειτε τα αυτονόητα;
Γιατί τούς ρεζιλευετε,εσεις ενας γνήσιος νεοδημοκράτης!!
Το κόμμα σας κε Τράγκα;
Aπαπα..απαπαπα!!!!
0πως λεει και ο¨λαός"κάλλιο αργά, παρά ποτέ!!"
Ποιός ειναι αρχηγός στην κυβέρνηση με τούς ΒΛΑΚΕΣ;
Δηλ. ο Αρχιβλάκας;
Εεε..οεοοοο;