Ο Καραμανλής μίλησε γιά τήν Οικονομία. Δέν ασχολήθηκε μέ τόν Γιώργο...


Εκανε ο Καραμανλής "διάγγελμα" αλλά μίλησε για την Οικονομία και μόνο.
Μέ τήν πρόταση Γιώργου?
Δέν ασχολήθηκε καθόλου....
Τίποτα...
Σάν να μήν υπήρχε...
Συνεχίζει κανονικά...
Τό σχέδιο του..
Εκλογές θα κάνει ασφαλώς...
Στήν ώρα τους...
Ακόμα και άν ο Γιώργος θέλησε ζητώντας εκλογές (δήθεν για να δείξει ότι καθοδηγεί τις εξελίξεις)  να τίς αποφύγει, αυτό δέν θα γίνει...
Οι εκλογές θα γίνουν...

Σχόλια

Ο χρήστης Ermis είπε…
Ο αρχηγός της κυβέρνησης που εχει περισσεψη η μωρια δηλ η βλακεια(Τράγκας),μιλησε!
Αναμεσα στα σηριαλς και το play stasion, ειπε να κανη μια πρόβα μπας και παιξη σε κανένα επεισόδιο στην Λολα, και να μας μιλήση για Κονόμα..συγνώμη για Οικονομία ηθελα να πω!
---Δώστε μου οτι σας εχει περισσέψη για να σας δώσω και εγω κατι τις!
Θα μου δωσετε ομως ,επειδή νοιάζομαι και για την υγεία σας,κατι τις παραπάνω για τα ποτά και τα τσιγάρα..ε και λίγο απο τα καυσιμα και λίγο απο τα σπιτάκια σας και λιγο απο την εφορία και γενικά λίγο απο την ζωή σας..αλλωστε τι χρειάζεστε ..ενα γιαουρτάκι και την Κυριακή θα σας δίνω και λιγο τσικουλάτο!
Εμεις εχουμε σχεδιο να σας βγαλουμε απο την κρίση(συγνώμη να σας κλέψουμε κατι τις,σεμνα και ταπεινα..)
Και δεν θέλω να ακούω μ@λ@κιες για υγεία,παιδεία,ασφάλιση,δουλειά..
ετσι;
Πως θα βολέψω τα λαμόγια μου ,τα κουμπαράκια μου και τους πνευματικούς πατέρες μου;
Ααα..ξέχασα και τα ομορφα χρυσα αγοράκια μου!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΗ ΕΡΜΗ :)
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
oi drikolakes vgenoun stis 12 gia na pioun aima kai o karamanlis stis 8.00 sta kanalia.....
Ο χρήστης F5PILOT είπε…
ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΜΕΝΕ ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΟΤΙ "ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΦΟΡΟΣ ΤΟ 2009". Ε!! ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΚΑΡΑΜΝΛΗ ΕΛΕΟΣ. ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΣΕ ΑΜΝΟΥΣ ΔΙΟΤΙ Η ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΑΛΠΕΣ. ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πάντα τόλεγα ότι οι πρασινοφρουροί ζούν σε ένα άλλο κόσμο, προφανώς δεν έχουν ακούσει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η μεγαλύτερη παγκόσμια οικονομική κρίση που είδαμε ποτέ.
Έχω μία απλή ερώτηση για όλους τους επιπόλαιους και ανεύθυνους χαζούληδες, οι οποίοι το μόνο που μπορούν να πετύχουν στη ζωή τους είναι να παπαγαλίζουν τις ψευτιές των καναλονταβατζήδων.
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΕΝ ΕΤΕΙ 2009, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟN ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ;
Για την Αμερική να μη τα συζητάμε, μόλις χθές (5-2-09) ο Ομπάμα είπε -επί λέξει- ότι υπάρχει περίπτωση η κρίση να ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΤΡΕΨΙΜΗ.
Η Γερμανία καταρέει, έχει πτώση εξαγωγών 40% το 2008 και μείωση ΑΕΠ 4% μόνο το Δεκέμβρη.
Στην Ιαπωνία η ανεργία έχει διπλασιασθεί μέσα σε τρείς μήνες και οι ζημιές των επιχειρήσεων είναι από 30-90%.
Στη Βρετανία έχουν πανικοβληθεί. Χθές μειώθηκαν τα επιτόκια της στερλίνας στο 1% και παρόλα αυτά η ανεργία ξεπέρασε τα 2 εκατομμύρια.
Στη Γαλλία τα περισσότερα εργοστάσια έχουν μειώσει ή σταματήσει την παραγωγή τους στέλνοντας στην ανεργία δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενους το τελευταίο δίμηνο.
Το δεύτερο εξάμηνο του 2008 στην Κίνα έχασαν τη δουλειά τους 20 εκατομμύρια άνθρωποι και περιπλανιώνται από πόλη σε πόλη ψάχνοντας τα σκουπίδια.
Να συνεχίσω;
ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟ ΣΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΤΑ 10 ΛΕΠΤΑ;
Είστε όλα μαλακισμένα, ανεύθυνα και επιπόλαια κομματικά στρατιωτάκια που έρχεστε από άλλο πλανήτη.
Μόνο το γεγονός ότι θεωρείτε αξιόπιστες τις αόριστες υποσχέσεις αυτού του μπουρδολόγου αεριτζή του Γιωργάκη αποτυπώνει και το δικό σας πνευματικό μεσαίωνα.
Εάν εσείς ζείτε στον εικοστό πρώτο αιώνα εγώ είμαι η αζέλ.
Ο χρήστης F5PILOT είπε…
@Στέλιος
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΕΝ ΕΤΕΙ 2009, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟN ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ;

ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ 2008 ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ 2009. ΑΣ ΜΗ ΜΑΣ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2008 ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΟΥΣΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΟΥ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙ. ΑΥΤΟΣ ΕΠΕΜΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΝΕΟΙ ΦΟΡΟΙ ΤΟ 2009. ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΧΘΕΣ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. "ΤΙ ΔΕΙ ΧΡΕΙ" (ΑΝΤΙΓΟΝΗ).

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΙ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ (Μ@Λ@ΚΙΕΣ) ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πιλότε, το ξέρω ότι είσαι φανατικός πρασινοφρουρός αλλά να διαβάζεις πιό προσεκτικά αυτά που γράφω.
Να είσαι πιό σοβαρός όταν μιλάς για τα οικονομικά. Εάν δέν έχεις παιδιά τα οικονομικά αφορούν την καριέρα σου, εάν έχεις παιδιά αφορούν και τα παιδιά σου.
Η επιδείνωση της παγκόσμιας κρίσης είναι ταχύτητη, κυριολεκτικά ταχύτητα αστραπής.
Επειδή ξέρω ότι θα με αμισβητήσεις σε προτρέπω να επιβεβαιώσεις το εξής απλό πράγμα.
Πριν από 3 μήνες τα δολαριακά επιτόκια ήταν 2,5% και σήμερα είναι μηδέν.
Ξέρεις τί σημαίνει επιτόκιο μηδέν φίλε μου; Με τέτοια επιτόκια κανονικά σήμερα τα χρηματιστήρια έπρεπε να έχουν ανεβεί 100% και οι επιχειρήσεις να κάνουν επενδύσεις και να προσλαμβάνου προσωπικό σαν τρελλές για να πάρουν μερίδιο αγοράς.
Ανταυτού βλέπουμε παντού απολύσεις και φτώχεια.
Να σε πονηρέψω λίγο περισσότερο;
ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑΚΟΥΣΤΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;
Ποτέ, των ποτών, ώ ποτέ!
Είαι κολλημένος μεταξύ 800-860 δολάρια η ουγγιά εδώ και χρόνια.
Φοβάμαι ότι η παγκόσμια οικονομία είναι πολύ βαριά άρρωστη και δυστυχώς η επιδείνωση αυτή ήλθε τόσο απότομα που κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει.
(Όλοι οι οικονομολόγοι ξέραμε ότι υπάρχει το πρόβλημα με τα αμερικάνικα "κακά στεγαστικά" αλλά περιμέναμε μία διόρθωση προς τα κάτω, όχι γκρεμοτσάκισμα).
Και να μιλήσουμε και για τα δικά μας λίγο.
Λές ότι ο Αλογοσκούφης έπρεπε να είχε προβλέψει το πρόβλημα και να μην βγάλει τόσο φιλοδοξο προυπολογισμό, έτσι;
Ωραία, ο Αλογοσκούφης είναι άσχετος, οι υπόλοιποι ξένοι ομόλογοί του σε ανατολή και δύση γιατί δεν το πρόβλεψαν;
Και μη μου πείς ότι οι πασόκοι το πρόβλεψαν γιατί όταν εν μέσω βατοπεδίου έγραφα στα blogs "παιδιά μην ασχολείστε με σαχλαμάρες" έχουμε τεράστια οικονομική κρίση μπροστά μας, διάφοροι περίεργοι τύποι (που έλεγαν μάλιστα ότι είναι βουλευτές του κόμματος που υποστηρίζεις) μου έγραφαν ότι κινδυνολογώ.
Παιδιά να σοβαρευτείτε, δεν είναι εποχές για παιγνιδάκια.
Ο χρήστης F5PILOT είπε…
@Ο/Η Στέλιος

ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΙ ΕΙΣΑΙ; ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ Η ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΚΡΙΒΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ; ΟΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΣΟΥ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΔΕ ΣΕ ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ ΠΡΙΝ 40 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΕΝΑΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΟΡ ΛΑΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΣΟΥ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ. Ε ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΣ ΕΣΥ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ.ΤΕΤΟΙΑ ΕΓΧΡΩΜΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ.

ΥΓ.ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΣΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΣΟΥ;
Ο χρήστης Ermis είπε…
Βρε..ρηγηλιοβολεμένοι του γλύκού νερού...οι 600.000 νεοι Ελληνες που το 2008 προστέθηκαν στους ηδη 1.500.000 ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ, δεν σας λεει ΤΙΠΟΤΑ;
Bρε..ρηγηλοτσογλανοσφυρήχτρες,που δεν εχετε καμμιά σχέση με τους γνήσιους νεοδημοκρατες,οι ανθρωποι σκύβουν το κεφάλι απο ντροπή με τα καμώματα του Κωστάκηςςς,μιλάτε εσεις για κρίση;
Σίγουρα υπάρχει κρίση..ΕΠΙΛΗΠΤΙΚΗ στα μυαλά σας!
Και για να σας βάλω και λίγο στα "κάρβουνα"...
ΤΙ ΕΡΧΕΤΕ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ "ΑΚΟΥΜΠΑ" ΠΟΛΥ, ΜΑ ΠΑΡΑ, ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗςςςςς;
Eρεεε..θα γελάσουμε πολύ , μα πάρα πολύ...ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!!
Ο χρήστης Ermis είπε…
Εrmis vs Stelios
Κακομοίρη μου,εαν εσυ ασχολείσαι με οικονομικά τοτε η γιαγιά μου ειναι νομπελίστας πυρηνικός φυσικός!!!
Και επειδή εισαι πραγματικά σαν την Ανζέλ(το σωστό,ουτε τα φιλαράκια σας δεν ξερετε! και τα ονόματα γραφονται παντα με κεφαλαια,εκτός του κωστάκηςςςςς και νδ κατα Μπαμπινιώτη,ωχ,,).."χτύπα "ενα οικονομικό οριεντάλ γιατί δεν σε κόβω για παραπάνω!!!
ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ ΣΤΗΝ νδ...Ο δικός σας Χ'νικόλας!
Μέχρι και τους δικούς σας "βγάζετε απο τα ρούχα" τους!!
κωστάκηςςς τον Οκτώβριο:
-H Eλλάδα εχει σταθερή οικονομία και δεν βλέπουμε καμμία κρίση!!!