Ψέκασαν τόν Γιώργο. Απαράδεκτη ενέργεια, έστω από λάθος, τών αστυνομικών...


Ένταση επικράτησε και πάλι το πρωί της Τρίτης στο λιμάνι του Πειραιά μεταξύ αγροτών από την Κρήτη και αστυνομικών. Οι άνδρες των ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών, ακόμη και την ώρα που ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ.Παπανδρέου συνομιλούσε με αγρότες. Οργισμένοι οι αγρότες από την αντιμετώπισή τους. Κινητοποιήσεις και στην Κρήτη.
Μικροσυμπλοκές μεταξύ αγροτών και αστυνομικών σημειώνονταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα το πρωί της Τρίτης, ωστόσο η κατάσταση κλιμακώθηκε την ώρα που έφθασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Εν μέσω δακρυγόνων, ο Γ.Παπανδρέου έκανε λόγο για απαράδεκτη κατάσταση και επέκρινε την κυβέρνηση για τη στάση που κρατάει απέναντι στους αγρότες. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναγκάστηκε να αποχωρήσει, καθώς η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική.http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=982251&lngDtrID=244
Σ.Σ. Τήν παραίτηση τού Παυλόπουλου , τού Μαρκογιαννάκη καθώς και της ηγεσίας της αστυνομίας ζήτησε το ΠΑΣΟΚ με αφορμή το άτυχο συμβάν.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
prepei na xereis oti to dikaioma stin kritiki to exoun oloi opos kai stin andikimenikotita eisi loipon ek ti genesi akiros xrisimopiontas ta georgakis , ton phekasan k.t.l., i prospatheia sou na apodideis komiki enoia se kathe protasi tou georgou papanderou exei katandisei kathimerino fenomeno edo kai ligous mines oso pio grigora katalaveis oti o anagnostis den troei koutoxorto kai oti den xriazete na mathei tin kommatiki grammi tou kathe kommatos.Edo otan grafeis tha parousiazeis ta pragmata stin kanoniki tous diastasi xoris diastrevloseis alios an thes pigene na doulepheis sta poulimena mme.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλά είδα κι εγώ τον Τζέφρυ να κλαίει και απήλαυσα Θέατρο Τέχνης.Σε σαράντα άτομα δίπλα δεν έτσουζαν κανενός τα μάτια κι ο Τζέφρυ ως Μάνος Κατράκης ανοιγόκλεινε τα μάτια του (εύκολο είναι αυτό.Το δοκίμασα κι εγώ βλέποντας τιβι.Δεν θέλει να είσαι Κατράκης).
Τσίμπησε που λέτε κι ο Μίχας και σε λίγο ως Αλέξης Μινωτής αυτός να το δάκρυ κορόμηλο (ενώ οταν ετσουζαν του Τζέφρυ αυτός τα είχε γαρίδα).

Αθάνατοι Πασόκοι .Είστε το κογιότ και βλέπετε σαν τον Road Runner την εξουσία.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Βρε κόφτε τις μαλακίες και δεν σας παίρνει.....