Ο Βγενόπουλος αδιαμφισβήτητος νέος σημαντικός παίκτης στά Ελληνικά πράγματα...


Την ιδιαίτερη σημασία της συνεργασίας δύο μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων της υγείας, του επιχειρηματικού ομίλου ΥΓΕΙΑ στην Ελλάδα και Σαφάκ στην Τουρκία τόνισαν σήμερα στην Κωνσταντινούπολη ο υπουργος Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δ. Αβραμόπουλος και ο Τούρκος υπουργός αρμόδιος για τις σχέσεις με την ΕΕ Εγκεμέν Μπαγίς .
Οι δύο υπουργοί συμμετείχαν στην τελετή υπογραφής της συμφωνίας από τον αντιπρόεδρο του Ομίλου MIG Ανδρέα Βγενόπουλο και τον Τούρκο ομόλογό του Χ.
Οζτούρκ. Ο κ. Βγενόπουλος υπογράμμισε το αίσθημα κοινωνικής συνεισφοράς που ενέπνευσε την επιχειρηματική κίνηση του ομίλου του, κίνηση που προαναγγέλλει ακόμα μεγαλύτερη συνεργασία των δύο χωρών. (ναυτεμπορική)
Σ.Σ. Εδωσε-πήρε αλλά τα κατάφερε τελικά ο Βγενόπουλος. Πάνε οι εποχές πού τον είχαν στο φτύσιμο και τού αρνιόντουσαν ένα ρόλο στό κοινωνικοπολιτικό παιγνίδι...Παναθηναικός, Ολυμπιακή και τώρα συμμετέχει και στό ελληνοτουρκικό παίγνιο. Money talks άν καί όχι μόνο...Ο Βγενόπουλος δείχνει να έχει άποψη και δέν είναι απλό όργανο αραβικών κεφαλαίων όπως έλεγαν στην αρχή. Τώρα θα έχει λόγο στα ελληνικά πράγματα...Πολλοί λένε ότι στήν ποδιά του σφάζονται ήδη (δημοσιογραφικά) παλικάρια...

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ-ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ,ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ,ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ.
ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ,ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΡΙΣΚΟΥ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ελπίζω να διάβασες αυτό το άρθρο...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εσύ τί νομίζεις;
Αν το είχε διαβάσει θα εγραφε όλους αυτούς τους ύμνους για το Βγενόπουλο;