Ο Αμερικανός πρέσβης πήγε στό υπουργείο Εσωτερικών να τσεκάρει άν ο αρμόδιος (Μαρκογιαννάκης) ήταν στό γραφείο του.

απο το Βήμα.
Γιατί ο αμερικανός πρεσβευτής κ. Ντ.Σπέκχαρντ επισκέφθηκε υπουργείο χωρίς να το γνωρίζει ο αρμόδιος υπουργός; Κάποιοι είπαν αστειευόμενοι ότι ο κ. Σπέκχαρντ έκανε «έφοδο» για να ελέγξει αν ο υπουργός βρισκόταν στο γραφείο του. Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν συνάντησε ποτέ τον υπουργό. Συνάντησε, αντίθετα, έναν κύριο που έχει αποκαλέσει δημοσίως τον υπουργό «άμεσο συνεργάτη» του.
Αναφέρομαι φυσικά στη χθεσινή συνάντηση του κ. Σπέκχαρντ με τον αναπληρωτή υπουργό Δημόσιας Τάξης κ. Χρ. Μαρκογιαννάκη, για την οποία μού λένε ότι δεν είχε ενημερωθεί ο κ. Πρ.Παυλόπουλος . Ακόμη και αν είχε ενημερωθεί, δεν θέλησε ή δεν μπόρεσε να την αποτρέψει. Ο κ. Μαρκογιαννάκης έχει καταλάβει ότι η δημόσια ασφάλεια είναι «δικό του μαγαζί» (ελπίζω να μην το μετανιώσει, όπως πολλοί άλλοι πριν από αυτόν) και, όπως αποδεικνύεται, αυτό έχουν καταλάβει και οι Αμερικανοί. Το θέμα είναι πότε θα το καταλάβει ο κ. Παυλόπουλος.
Σ.Σ. Ο Παυλόπουλος θα το καταλάβει όποτε χρειαστεί να το καταλάβει. Μέχρι τότε θα αφήσει να νομίζουν κάποιοι ότι δέν καταλαβαίνει. (Ημουνα κράχτης πετεινός κι εδά στα γηρατειά μου, να μέ τσιμπάν οι όρνιθες δέν το βαστά η καρδιά μου)

Σχόλια