Η δραματική έκκληση της Κατερίνας Παναγοπούλου.


Αγωνιώδη έκκληση προς τους απαγωγείς του συζύγου της να επικοινωνήσουν μαζί της έκανε η Κατερίνα Παναγοπούλου, σύζυγος του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, μέσω της τηλεόρασης του ΑΝΤ1.

Η κα. Παναγοπούλου απευθύνθηκε στους απαγωγείς μέσω του ΑΝΤ1 και νωρίτερα μέσω του κεντρικού δελτίου της κρατικής τηλεόρασης σε μια δραματική προσπάθεια να μάθει νέα για την υγεία του συζύγου της, καθώς, όπως είπε στον ΑΝΤ1, η τελευταία επικοινωνία που είχανε ήταν την Τετάρτη.

«Απευθύνομαι σε αυτούς τους ανθρώπους που τις τελευταίες ημέρες φροντίζουν τον άνθρωπό μου», δήλωσε η κα. Παναγοπούλου εμφανώς συγκινημένη και κάλεσε τους απαγωγείς του Περικλή Παναγόπουλου να επικοινωνήσουν μαζί της για να βεβαιωθεί ότι είναι καλά στη υγεία του και για να μιλήσουν για την καταβολή των λύτρων.

Ενδεικτικό της φόρτισης ήταν το γεγονός ότι η Κατερίνα Παναγοπούλου, η οποία ευχαρίστησε για τη σεβασμό της οικογένειάς της από τα ΜΜΕ, είπε προς τους απαγωγείς πως προσφέρει τον εαυτό της σε ανταλλαγή και πως «απήγαγαν τον λάθος άνθρωπο».

Την ίδια ώρα, το ρεπορτάζ μιλάει για απαιτήσεις των απαγωγέων τις τάξης των 30 εκατομμυρίων ευρώ σε «μικρά» χρησιμοποιημένα χαρτονομίσματα. Το υπέρογκο ποσό ήταν πολύ μεγάλο για τα υπάρχοντα χρονικά περιθώρια, ωστόσο έγιναν επιτυχείς προσπάθειες για να συγκεντρωθεί και εν συνεχεία, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες της τηλεόρασης του ΑΝΤ1, η κα. Παναγοπούλου έκανε στους δράστες της απαγωγής τη δημόσια έκκληση για να επικοινωνήσουν μαζί της.

Δείτε το βίντεο με τήν έκκληση (καί ρεπορτάζ για το οποίο διατηρείστε επιφυλάξεις) εδώ http://www.ant1online.gr/Society/PoliceBulletin/Pages/20091/be224805-fa03-41d7-b6ee-234c2831d226.aspx

Σ.Σ. Ερμηνεία τής κίνησης είναι πολύ δύσκολο να γίνει τώρα.Στό χειρότερο σενάριο υποκρύπτει δύο τουλάχιστον (καλοπροαίρετες) απόψεις για την αντιμετώπιση της απαγωγής μέσα στην οικογένεια αλλά και στις υπηρεσίες ασφαλείας ενδεχομένως.Στό ακόμα χειρότερο σενάριο υποκρύπτει φρικτές υποψίες απο ένα μέλος της οικογένειας εναντίον τού άλλου.

ΥΓ (άσχετο). Θα φτιάξουμε μιά λίστα με φιλικά sites, blogs κλπ. Στείλτε μας διεύθυνση και όνομα γιά να σάς βάλουμε.

Σχόλια