ΙΣΤΑΜΕ Ανδρέας Παπανδρέου. Ημερίδα γιά τα ΜΜΕ.


Αθήνα, 16/1/2009

Τις ραγδαίες μεταβολές που συντελούνται στο χώρο της έντυπης και ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας, μέσα από τη σύγκλιση των παραδοσιακών μέσων επικοινωνίας και της ψηφιακής τεχνολογίας, θα εξετάσουν ειδικοί επιστήμονες, πανεπιστημιακοί και διακεκριμένοι δημοσιογράφοι, στο πλαίσιο ημερίδας που διοργανώνει το Ινστιτούτο Στρατηγικών και Αναπτυξιακών Μελετών (ΙΣΤΑΜΕ) - Ανδρέας Παπανδρέου.

Η ημερίδα του ΙΣΤΑΜΕ που φέρει τον τίτλο «Οι εξελίξεις στο χώρο των μέσων επικοινωνίας: νέα φαινόμενα και κοινωνική δυναμική», θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009, και ώρα 09:00-20:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επαγγελματικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) στην οδό Ακαδημίας 7, 6ος όροφος

Έπειτα από την κατάργηση των κρατικών μονοπωλίων στους τομείς της ραδιοτηλεόρασης και των τηλεπικοινωνιών, τη δυναμική εμφάνιση της κινητής τηλεφωνίας και την πολλαπλή επίδραση του διαδικτύου, ο παγκόσμιος χάρτης των μέσων ενημέρωσης και επικοινωνίας άλλαξε άρδην, καθορίζοντας εκ νέου τους συσχετισμούς δυνάμεων μεταξύ των παραδοσιακών δημοσιογραφικών οργανισμών και των ομίλων που δραστηριοποιούνται στο χώρο της ψυχαγωγίας και της επικοινωνίας.

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί από τους ομιλητές της εκδήλωσης στις προοπτικές που διανοίγονται για τη γενιά του facebook και του myspace, με τη διαδραστική επικοινωνία και τη δυνατότητα παραγωγής επικοινωνιακού και ενημερωτικού περιεχομένου που παρέχουν τα νέα τεχνολογικά πολυμέσα.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της Ημερίδας στη σελίδα του ΙΣΤΑΜΕ: www.istame.gr

Σ.Σ. Πολύ καλή δουλειά από τον Νίκο Κοτζιά πού γιά κάποιους είναι και ο "γκουρού" τού Γιώργου Παπανδρέου και επίσης είναι πίσω απο πολλές κρίσιμες αποφάσεις τού προέδρου τού ΠΑΣΟΚ. Στήν ΝΔ κοιμούνται βέβαια....

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ποιανου ανδρεα παπανδρεου ? αυτουνου που ειχε κολληταρι και υπουργο τον αληστου μνημης ΜΑΡΟΥΔΑ που δηλωνε στις τηλεορασεις (οταν απαγορευε με λυσσα τα ιδιωτικα καναλια ) οτι να μην τολμησει ουτε δορυφορικα να δοκιμαστει κατι τετοιο γιατι θα καταριψει και τον δορυφορο ??

Ρε πλακα μας κανετε , ποιο ιδρυμα ΙΣΤΑΜΕ ΚΑΙ ΞΙΣΤΑΜΑΙ και τι γκουρου του κωλου μας λετε , ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ - ΕΔΩ ΖΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ , οτι και να κανετε μην ξεχνατε ΟΤΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είναι και ο Αδαμόπουλος εκεί στο ξίσταμου;
Ξέρετε αυτός που έκανε το διευθυντή στην επιτροπή ανταγωνισμού και τσέπωνε από δέλτα για μεβγάλ (ένας από τους κουμπάρους).
Δηλαδή μας κατακλέβανε επί σημίτη και είχαν το θράσος να συνεχίσουν και επί ΝΔ.
Και αφού πιάστηκαν στα πράσα κατηγορούσαν τους νεοδημοκράτες για κουμπάρους τη στιγμή που ήταν μέσα οι ίδιοι.
Δεν παίζονται τα πράσινα ανθρωπάκια, δεν παίζονται.
Έχει πολλές εφεδρείες σε μπουμπούκια ο μπαξές των πρασινοφρουρών.