Ολοκληρωμένο σχέδιο αποσταθεροποίησης τής χώρας σέ όλα τα επίπεδα. (Κοινωνικό, μιντιακό, ασφαλείας καί τελικά πολιτικό).


Μιά δολοφονική απόπειρα εναντίον αστυνομικών έχει μόνο πολιτικό νόημα.
Αυτοί πού πυροβόλησαν δέν είχαν βέβαια προσωπικά μέ τον αστυνομικό.
Ηθελαν να προκαλέσουν αίσθηση ακυβερνησίας.
Αυτοί οι πυροβολισμοί είναι συμπληρωματικοί σέ μιά αίσθηση πού κάποιοι προσπαθούν να εμπεδώσουν στον πολίτη.
Συμπληρώνουν δημοσιεύματα πού λένε μέ λόγια αυτά πού λένε έμπρακτα αυτές οι σφαίρες.
Κανείς δέν θα έπαιρνε το ρίσκο να κάνει αυτή τη δουλειά άν δέν προσδοκούσε πολιτικά ωφέλη.


Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η Αλέκα η Πρωιστορική (το συνεταιράκι του Κωστάκη) μιλάει για προβοκάτσια.... Λέτε κάτι να ξέρει;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είναι ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ να καταλάβουμε ποιός είναι πίσω από τους κουκουλοφόρους και τους παρακινητές της αποσταθεροποίησης της Ελλάδας.

ΠΟΙΟΣ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ;

Η Ν.Δ. χάνει γιατί οι καναλάρχες την κατηγορούν ότι δεν κτυπάει αλύπητα τους κουκουλοφόρους.

Ο Σύριζα χάνει γιατί οι καναλάρχες τον κατηγορούν ότι υποκινεί τους ταραξίες.

Το ΚΚΕ χάνει γιατί οι καναλάρχες το κατηγορούν ότι είναι δεκανίκι της Ν.Δ. (το θράσος δεν έχει όρια).

Το Λαός χάνει γιατί οι καναλάρχες το κατηγορούν ότι είναι δεξιό, άρα υπέρ της άχρηστης αστυνομίας.

Και βεβαίως βλέπουμε συνεχείς δημοσκοπήσεις από το Mega, τον Ant-1, τον Alpha, τον Αλτερ και το Star, όπου όλα τα κόμματα πέφτουν εκτός από ένα που ανεβαίνει.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ;

Μόνο ο ελληνο-αμερικάνος γιός της margaret chad.

Πού είπε ΝΑΙ στο βρώμικο αμερικάνικο σχέδιο Ανάν το 2005, που είπε ΝΑΙ στην αμερικάνικη πρόταση για το όνομα Μακεδονία-Σκόπια το 2002 για τους βόρειους γειτόνους μας και που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ σχολιάσει τις κοσμοι-στορικές συμφωνίες του Καραμανλή με τους Ρώσους για τους αγωγούς και τους Κινέζους για τα λιμάνια.

Και μετά οι οπαδοί του πασόκ ονομάζουν ατεκμηρίωτες θεωρίες συνομωσίας τις κατηγορίες ότι ο Γιωργάκης κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ ότι του λένε οι αμερικάνοι και οι καναλάρχες υπάλληλοί τους, σε βάρος της Ελλάδας.

Φίλοι πασόκοι, θυμηθείτε είμαστε όλοι ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Μην παρασύρεστε από τους καναλάρχες, που βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία από τους αμερικάνους.

Αφήστε τους κομματικούς φανατισμούς και βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει καθαρά.

Θα βρείτε αμέσως ΟΛΕΣ της απαντήσεις.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΞΥΠΝΑ ΒΛΑΚΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ - ΞΥΠΝΑ ΡΕΕΕ ! που πας ρε ορνιο με ολα τα ΜΜΕ (ακομη και τα κρατικα)ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ??

η μιση ευθυνη για ολα τα κακα που μας συμβαινουν βαρυνουν ΚΑΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΑ ΕΜΕΤΙΚΑ ΜουΜουΕ και τα τσογλανια που τα επανδρωνουν και νομιζουν οτι ειναι δημοσιογραφοι. ΑΥΤΟΙ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝ - ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ - ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ την κοινη γνωμη, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ) να βρουμε τι ειναι και απο που προερχεται και να κοινοποιουμε συνεχεια αυτην την ΛΙΣΤΑ καιγοντας τα ττσογλανια αυτα ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΘΩΟΥ ΚΑΙ ΑΝΗΞΕΡΟΥ ΛΑΟΥ.

Ξεκιναω με τον μαλακα τον ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ που ειναι λυσσασμενος πασοκτζης και η μονη εφημεριδα που εγραψε ηταν το κομματικο εντυπο του πασοκ 'Η ΕΞΟΡΜΗΣΗ' αυτος ο μαλακας ανελαβε εργολαβικα 'να μας ενημερωνει'...

Ο καλοπληρωμενος και 'μη μου απτου' ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ηταν ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΑΣΟΚ (ΠΑΣΠ) και μαλλον εξακολκουθει να ειναι (αυτος που βαρυνεται με το εγληματικο φιασκο του ΡΟΥΜΑΝΟΥ ΣΟΡΙΝ με την υποτιθεμενη παρεμβαση του να τον πεισει.. - αυτον που απι 2 ημερες διαφημηζε οτι ειχε βρει και εχει αποκλειστικη συνεντευξη με εκεινον που ειχε κερδισει το κρατικο λαχειο ... και αποδειχτηκε στο τελος οτι ηταν τρελλος και τον δουλευε...) τωρα μας 'ενημερωνει' και αυτος..

ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ = ηταν οργανωμενος ΜΑΟΙΚΟΣ , και επι χρονια ΒΑΣΙΛΙΚΑ αμοιβομενος στην ΕΡΤ

ΚΑΡΑΜΕΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΑΝΤΕΝΝΑ 6-10 το πρωι) ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΝΕ
τωρα ανελαβε και αυτος να μας 'ενημερωνει'..

ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΕΣΗΣ (ΑΛΦΑ) κατα δηλωση του ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, οπως ειπε 'οχι πασοκ αλλα αριστερος' κταλαβαινετε ολοι ποσο αδολα και αυτος μας 'ενημερωνει' ...

ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ , τι να πει κανενας γιαυτην την ποντικομουρα που φιγουραρει παντοτε στα πρωτα ονοματα να 'στολισει' τα ψηφοδελτια του αγαπημενου της ΠΑΣΟΚ.. μεχρι τωρα δεν μπηκε γιατι απαιτει 'επικρατειας'... θα την βρειτε παντα παντρεμενη με καποιον παμπλουτο... πχ ΜΠΟΥΤΟΣ ,ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ (ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΙΣΤΤΕΩΣ..) και τωρα ΓΟΥΛΑΝΔΡΗΣ βεβαιως βεβαιως..

ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ (γνωστη και σαν τρελλοπρετεντερω) Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ , Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ πιο ΣΗΜΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΦΝΗ (συζυγο ΣΗΜΙΤΗ) στο σπιτι του στην πελοπονησσο γινανε ουκ ολιγα απο τα πιο ενδιαφεροντα και 'κλειστα' πρασινα μιτινγκ.. και αυτος .. μας 'ενημερωνει'...

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΙΜΑΣ = ηταν οργανωμενος στην ΚΝΕ , σημερα βεβαια κατοικει στα βορεια προαστεια... ανεβηκαν οι δουλειες...

ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ = ακροαριστερος γνωστος απο την θητεια του στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

ΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΨΗ... ΤΙ να πει κανεις , μονο να αναφερει οτι ειναι γυιοι του ΚΑΨΗ του ΠΑΣΟΚ (ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ 'ΝΕΡΟΥΛΑ' οταν μετα μανιας ανεδειξε και επεμενε στα ΝΕΑ για το θαυματουργο νερο του ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ) 'δημοσιογραφοι' και αυτοι

προσθεστε και ΕΣΕΙΣ αλλους... ΝΑ ΔΟΥΜΕ ολοι ΤΙ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ... ΚΑΙ μας 'ενημερωνουν ακριβοδικαια'...

ΤΡΑΓΚΑΣ = αυτος ΜΟΝΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΚΟΥΕΙ....και οι αμερικανοι τωρα τελευταια δεν θελουν την ΔΕΞΙΑ κανουν καλυτερες δουλειες με την ΑΡΙΣΤΕΡΑ....

ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ = τι να πω γιαυτο το κομματοσκυλο του ΠΑΣΟΚ ? ειναι τοσο βδελυρος που και στο ΠΑΣΟΚ πια δεν τον θελουν γιατι τους βρωμιζει και εκει..

Α ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ - Α ΡΕ ΒΛΑΚΑ !
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Διαβάστε τι είπε ο Τζόν Σουϊντον, πρώην αρχισυντάκτης των New York Times, στην αποχαιρετιστήρια δεξίωση που έγινε προς τιμήν του πριν βγει στη σύνταξη. Κάποιος από τους παρευρισκόμενους έκανε πρόποση για τον ανεξάρτητο Τύπο,.ο Σουϊντον είπε:

«Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, σε αυτή τη περίοδο της ανθρώπινης ιστορίας που να αποκαλείται ανεξάρτητος Τύπος. Το γνωρίζετε και το γνωρίζω.

Ούτε ένας ανάμεσά σας θα τολμούσε να εκστομίσει μια έντιμη γνώμη. Και αν τολμούσατε να την εκφράσετε γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι ποτέ δεν θα εμφανιζόταν τυπωμένη στο χαρτί.

Πληρωνόμαστε αρκετά ώστε να κρατάμε την τίμια άποψή μας, έξω από την εφημερίδα για την οποία γράφω. Εσείς επίσης παίρνετε ικανοποιητικούς μισθούς για παρόμοιες υπηρεσίες. Και αν κάποιος τολμούσε ή ήταν τόσο τρελός ώστε να γράψει την τίμια γνώμη του, θα βρισκόταν πολύ σύντομα στο δρόμο….

Είναι δουλειά και καθήκον κάθε δημοσιογράφου να καταστρέφει την αλήθεια, να ψεύδεται, να διαστρεβλώνει, να εξυβρίζει, να κολακεύει γονυπετής το Μαμωνά και να πουλάει τη Πατρίδα του για τον άρτο τον επιούσιο….

Είμαστε υποτελείς. Όργανα των πλουσίων που βρίσκονται στο παρασκήνιο. Είμαστε καραγκιόζηδες. Αυτοί οι άνθρωποι κινούν τα νήματα και εμείς χορεύουμε στο ρυθμό τους. Ο χρόνος, η ζωής μας, οι ικανότητές μας είναι ιδιοκτησία αυτών των ανθρώπων. ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ.

Πηγή « Η ανείπωτη ιστορία της εργασίας», του Richard O. Bayer, εκδόσεις United Electrical, Radio & Machine Workers of America, NY 1979.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΓΙΑΤΙ ΤΟ CARLAYL-GROUP,ΑΓΟΡΑΣΕ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑ?
ΓΙΑΤΙ Ο ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΣ ΒΡΑΧΙΟΝΑΣ ΤΗΣ
CIA, TA EXΩΣΕ?
Η CIA EΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ,ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ
ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ?