100.000 ευρώ ανταμοιβή γιά τόν γιό πού θα προτιμούσε 5.000.000 ευρώ αντί γιά 5 χρόνια ζωής τού πατέρα του.


Αυτά πού κάποτε θα μπορούσαν να ήταν σενάριο ταινίας (θρίλερ) τα βλέπουμε να γίνονται μπροστά μας.
Τό χειρότερο δέν είναι ότι το είπε.
Τό χειρότερο είναι ότι (πιθανότατα) το εννοούσε.
ΥΓ. Δείτε μιά είδηση από το Βέλγιο (έγινε πρίν από λίγες ώρες).Πόσο μακριά είμαστε από αυτό?
Σοκ στο Βέλγιο με αιματηρή επίθεση ενός άνδρα με μαχαίρι σε βρεφονηπιακό σταθμό βορειοδυτικά των Βρυξελλών. Ο δράστης, ο οποίος είχε βάψει ασπρόμαυρο το πρόσωπό του, σκότωσε δύο παιδιά και έναν ενήλικα και τραυμάτισε δεκάδες άλλα παιδιά.

Οι εφιαλτικές στιγμές εκτυλίχθηκαν το πρωί της Παρασκευής σε βρεφονηπιακό σταθμό στην πόλη Τερμόντ, περίπου 30 χιλιόμετρα βορειοδυτικά των Βρυξελλών.

Η αστυνομία εκκένωσε το κτίριο. Τα παιδιά και το προσωπικό του σταθμού μεταφέρθηκαν σε κατάσταση σοκ σε κοντινό κέντρο υποδοχής όπου δέχονται ψυχολογική βοήθεια. Ασθενοφόρα έσπευσαν στο βρεφονηπιακό σταθμό για τη διακομιδή των τραυματιών.http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=978852&lngDtrID=245

Σχόλια

Ο χρήστης wolf είπε…
Επέστρεψε η «Στιγμή της αλήθειας» μετά την ανάπαυλα των γιορτών και από μία πρώτη γεύση που πήραμε στην πρώτη «αγωνιστική» του δεύτερου γύρου, ένα έχω να σου πω... Αυτός προβλέπεται πολύ σκληρός! Τι κι αν στον πρώτο γύρο οι τελευταίες εκπομπές ήταν light λόγω ΕΣΡ; Τα χαμηλά νούμερα που έφερναν, έκαναν τους υπεύθυνους να το ξαναπάρουν αλλιώς και να επιστρέψουν στον παλιό, κακό εαυτό τους.

Έτσι, στην πρώτη εκπομπή μείναμε να παρακολουθούμε τα προβλήματα μιας οικογένειας και τα θέματα που είχε ο 30χρονος γιος με τον πατέρα του. Θα μου πεις, γιατί έμεινα να το παρακολουθώ και δεν άλλαζα κανάλι. Ε, με ξέρεις εμένα. Δώσε μου... παρατράγουδα κι άσε με, με τις ώρες μπροστά στην τηλεόραση. Γιατί έχε υπόψη σου ότι η «Στιγμή της αλήθειας» ήταν τάλε κουάλε με τα «Παρατράγουδα» της Αννίτας Πάνια.

Οι μόνες διαφορές τους; Ο δύστυχος πατέρας, που τον ισοπέδωσε και τον έκανε ρόμπα ο γιος του, ήταν εκεί στο στούντιο να τον παρακολουθούν εκατομμύρια τηλεθεατές και όχι σε τηλεφωνική επικοινωνία, ενώ ο γιος στο τέλος δεν πήρε τρεις χιλιάδες ευρώπουλα, αλλά 100 χιλιάδες. Α, επίσης η Αννίτα ξέρει με τι... παρατράγουδα έχει να κάνει, γι αυτό και ποτέ δεν θα τη δεις συγκινημένη από την ιστορία. Σε αντίθεση με την Ευγενία Μανωλίδου, η οποία δεν άντεξε τη σκληρότητα του γιου και παραλίγο να βάλει τα κλάματα.

Του παίκτη το αυτί, πάντως, δεν ίδρωνε με τίποτε και γεμάτος οργή, δεν είχε πρόβλημα να επιτεθεί στον πατέρα του με σκληρά λόγια, ενώ εκείνος χωρίς να μιλάει, απλά δεχόταν τις εκρήξεις του παιδιού του. Σκληρή εικόνα για τον τηλεθεατή, όπως σκληρές ήταν και οι απαντήσεις του 30χρονου. Άσε με και τα σκέφτομαι και γίνομαι έξω φρενών μαζί του, ο οποίος με απάθεια απάντησε ότι θα έπαιρνε πέντε εκατομμύρια ευρώ κι ας στοίχιζαν πέντε χρόνια από τη ζωή του πατέρα του. Επίσης, τον κατηγόρησε ότι είναι υπεύθυνος για την υγεία της μητέρας του, ότι τού κατέστρεψε τη ζωή, ενώ θα εγκατέλειπε την οικογένεια του για ένα εκατομμύριο ευρώ.

Α, επίσης ζήτησε από τη μητέρα του να πατήσει το κουμπί στην ερώτηση «θα έτρωγες μία σφαίρα για να σώσεις τη μητέρα σου»; Προφανώς, ο γιος (που έλεγε ότι τη λατρεύει) δεν θα έμπαινε στον κόπο μιας τέτοιας «θυσίας»! Δέκα πόντους μού σηκώθηκε το πετσί από αυτά που άκουγα. Για να μη μιλήσω για τα μαλλιά της κεφαλής μου. Και μετά σου λένε κάνε παιδί, να δεις καλό. Για να καταλάβεις, ακόμη και η αδελφή του είχε ξενερώσει με όσα άκουγε από εκείνον, ο οποίος παραδέχτηκε ότι τη ζηλεύει και προσπάθησε να την χωρίσει από τον σύζυγό της. Τι είπα; Σαν τα «παρατράγουδα» της Αννίτας. Ναι, καλά. Χειρότερα....http://www.womenonly.gr/loipon/kosmikaarticle.asp?catid=13943&subid=2&pubid=1679706&tag=11921