Ο Παυλόπουλος δίνει συνέντευξη στήν Figaro απο τόν 7ο όροφο τής ΕΥΠ καί όχι από το "κανονικό" γραφείο του....




Συνέντευξη στη Φιγκαρό έδωσε ο Παυλόπουλος.
Η εφημερίδα τον χαρακτηρίζει "δεξί χέρι" τού Καραμανλή καί λέει ότι πρόκειται για την χειρότερη κατάσταση στήν Ελλάδα απο το 1974.
Ειναι χαρακτηριστικό και το τονίζει η εφημερίδα ότι η συνέντευξη δίνεται από την έδρα της ΕΥΠ όπου βρήκαν έναν Παυλόπουλο άυπνο με καφέδες και τσιγάρα να παραδέχεται ότι περνάει δύσκολες στιγμές...
Χωρίς να λέει τίποτα το καινούργιο (για μάς) ο Παυλόπουλος και ο απεσταλμένος  της εφημερίδας (ο Γάλλος όχι η ελληνίδα ανταποκρίτρια) δίνει την αίσθηση ότι η χώρα δέχτηκε επίθεση....
Καί βέβαια ξεκαθαρίζει καί εκεί αυτό πού είπε πρίν ο αναγνώστης μας ότι δέν πρόκειται να παραιτηθεί ...
Ουτε αυτός ούτε η κυβέρνηση.
Λέει μάλιστα ότι η κυβέρνηση θα τα καταφέρει και θα αντιστρέψει την κατάσταση...
ΥΓ Δέν αντέχουμε πάντως να μήν πούμε (επειδή παρακολουθούμε γενικώς τα ξένα ΜΜΕ ) ότι η ανταποκρίτρια της Φιγκαρό έχει εξοργίσει τούς αναγνώστες της εφημερίδας οι οποίοι σε σχόλια τους διαμαρτύρονται ότι δέν είναι αντικειμενική. (μιλάμε γιά Γάλλους εννοείται)
Επισημαίνουμε ξανά το τεράστιο ενδιαφέρον όχι μόνο τών ξένων ΜΜΕ αλλά και τών πολιτών (τα αρθρα για εμας έχουν τα πιό πολλά σχόλια) για αυτά πού γίνονται εδώ. Στη Γαλλία μάλιστα αναρωτιούνται μήπως εξαπλωθεί και εκεί "αυτό" πού χτύπησε την Ελλάδα. Βέβαια η Γαλλία είναι πολύ πιό ισχυρό κράτος απο την Ελλάδα. Μην ξεχνάμε πόσο μας υποστήριξε στη διαμάχη μας με τούς Αμερικανούς. Καί στούς αγωγούς (δική τους πολιτική υλοποιούμε εξάλλου) αλλά και στην Κύπρο....

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΙ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ,ΤΟΝ
ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΕΙΔΙΚΟ ΦΡΟΥΡΟ ,ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΠΤΟΗΤΟΣ ΝΑ ΠΡΟΒΟΚΑΡΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ?
ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΚΟΤΩΣΕ..
ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ..
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ,ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΜΠΕΙΡΟΣ
ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ,ΡΙΧΝΟΥΝ ΛΑΔΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ?
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥΣ?
ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΡΑΚΙΡΙ..ΓΙΑΤΙ?
Ο χρήστης Dexia Tis Edem είπε…
ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΤΑΖ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟ http://fileleftheros-gr.blogspot.com/
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αντικρουόμενες οι μαρτυρίες των "αυτοπτών" μαρτύρων, που με την υποστήριξη δημοσιογράφων προσπαθούν να δημιουργήσουν συνθήκες δήθεν "λαικής εξέγερσης". Ο Κούγιας είναι γατόνι και από νομικούς κύκλους ενημερώθηκα πως, εφ' όσον υπάρχει εξωστρακισμός, η κατηγορία θα αφορά την καλή ή κακή χρήση του υπηρεσιακού όπλου. Μόνο αυτό. Και το βιντεάκι θα είναι ψεύτικο ασφαλώς.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο "φίλος" με τα εκρηκτικά συναισθήματα που ήταν όταν ο Σημίτης και η κολεγιά του (ΓΑΠ, Μπένι) κατακρεουργούσαν τον κοσμάκη? Τώρα τον έπιασε η συγκίνηση? Μάζεψε τα δάκρυα φίλε, δώσαμε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Στη Γαλλία μάλιστα αναρωτιούνται μήπως εξαπλωθεί και εκεί "αυτό" πού χτύπησε την Ελλάδα

Οφειλουμε να δώσουμε μια απάντηση στην ερώτηση των Γάλλων. "αυτο" που μας κτύπησε αγαπητοί είναι η μ@λ@κία και η ανικανοτητα της κυβερνησής μας και του Καραμανλή. Όλα τα αλλα παραμύθια της χαλιμάς περι δήθεν επιθεσεων απο το εξωτερικο και ασύμμετρων απειλών δεν τα τρώει πια ο κόσμος. Τα έχει ακουσει πάμπολες φορές ως δικαιολογίες για την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό της απεραντης ανικανότητας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όταν με το καλό τελειώσουν, οι ανίκανοι θα πάνε σπίτι τους. Μην ανησυχείς φίλε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είναι πολύ τυχεροί οι Γάλλοι που ο θείος του Κωστάκη γύρισε στην Ελλάδα από το Παρίσι και έτσι τον φορτωθήκαμε εμείς και όχι αυτοί.

Αλλιώς θα είχαν να φάνε ασύμμετρες απειλές (μετά Ντόρας πάντα) και επιθέσεις εξωγήινων και αυτοί.. χαμός.

Πολλοί τυχεροί...
Εμείς ρε παιδιά από αυτούς τους απίστευτους τύπους, που μας κυβερνάνε πως θα ξεμπερδέψουμε που έχουν μπαστακωθεί στις καρεκλίτσες τους???
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
f5pilot exei paliosei i fraseologia sou..mipos na skefteis na tin aposireis kai na gineis eyrofighter i sukoi ?
an kai me ayta pou vlepo mono gia amerikanika f15 kai pano se exo..katalavaineis esi..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μια χαρά φρασεολογία έχει ο πιλότος. Σκέψου να αρχίσει να μιλά σαν τον Γιωργάκη. Θα ζητάμε μεταφραστή. Αλήθεια που τον κρύβετε τον ΓΑΠ? Φοβαστε μην πει καμιά κοτσάνα και τρέχετε πάλι?
Ο χρήστης F5PILOT είπε…
ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ. ΕΔΩΣΕ ΣΑΦΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΤΗ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΚΥΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΓΕΛΙΟΠΟΙΗΘΕΙ.