Brady Kiesling: Δεκάδες Ελληνες δημοσιογράφοι έσπευσαν να βάψουν τα χέρια τους με το αίμα του Αλέξη.


Στις 6 Δεκεμβρίου, ένας Ελληνας αστυνομικός παραβίασε τους σαφείς διατυπωμένους κανόνες εμπλοκής της υπηρεσίας του και χρησιμοποίησε παρανόμως το όπλο του. Ηταν τόσο άτυχος, ώστε να σκοτώσει ένα μικρό παιδί. Οι καταστροφές που ακολούθησαν δεν είχαν όμως καμιά σχέση με την τύχη. Δεκάδες Ελληνες δημοσιογράφοι έσπευσαν να βάψουν τα χέρια τους με το αίμα του Αλέξη. Χωρίς να περιμένουν την αυτοψία, τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης ή το πόρισμα των ανακριτικών αρχών, αποφάνθηκαν ότι η αστυνομία «δολοφόνησε εν ψυχρώ το νεαρό». Προσέθεσαν δε ότι ο θάνατος του Αλέξη ακολουθεί τη λογική παρόμοιων περιπτώσεων στο παρελθόν και ενισχύει τον ισχυρισμό ότι η ελληνική αστυνομία είναι εκτός ελέγχου. Η δέουσα αντίδραση της κοινωνίας απεικονίστηκε από τον ταλαντούχο σκιτσογράφο της «Καθημερινής», Ηλία Μακρή, ο οποίος στις 9 Δεκεμβρίου ζωγράφισε μια πένα να διαπερνά τρεις αστυνομικούς με την επισήμανση «συγγνώμη, εξοστρακίστηκε»......
Σ.Σ. Ευχαριστούμε τον φίλο γιά την υπόδειξη και κυρίως ευχαριστούμε τον Αμερικανό φίλο τής αλήθειας.....Μέ την ευκαιρία κάτι για τούς φίλους (τό εννοούμε αυτό) Αμερικανούς πού μάς διαβάζουν από το σπίτι ή απο οπουδήποτε αλλού. Αυτονόητο είναι ότι αγαπάμε τη χώρα σας , τούς ανθρώπους της κλπ. Την αγαπάμε πιό πολύ απο όσο φαίνεται. Αν τα έχουμε μέ κάποιον είναι η πολιτική κάποιων εκεί (you know) αν και πάλι κατανοούμε ότι και αυτοί τη δουλειά τους κάνουν, όπως την αντιλαμβάνονται, για το καλό της δικής τους πατρίδας.

Σχόλια

Ο χρήστης wolf είπε…
Η ελληνική «νύχτα των κρυστάλλων»
Του Brady Kiesling*

Στις 6 Δεκεμβρίου, ένας Ελληνας αστυνομικός παραβίασε τους σαφείς διατυπωμένους κανόνες εμπλοκής της υπηρεσίας του και χρησιμοποίησε παρανόμως το όπλο του. Ηταν τόσο άτυχος, ώστε να σκοτώσει ένα μικρό παιδί. Οι καταστροφές που ακολούθησαν δεν είχαν όμως καμιά σχέση με την τύχη. Δεκάδες Ελληνες δημοσιογράφοι έσπευσαν να βάψουν τα χέρια τους με το αίμα του Αλέξη. Χωρίς να περιμένουν την αυτοψία, τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης ή το πόρισμα των ανακριτικών αρχών, αποφάνθηκαν ότι η αστυνομία «δολοφόνησε εν ψυχρώ το νεαρό». Προσέθεσαν δε ότι ο θάνατος του Αλέξη ακολουθεί τη λογική παρόμοιων περιπτώσεων στο παρελθόν και ενισχύει τον ισχυρισμό ότι η ελληνική αστυνομία είναι εκτός ελέγχου. Η δέουσα αντίδραση της κοινωνίας απεικονίστηκε από τον ταλαντούχο σκιτσογράφο της «Καθημερινής», Ηλία Μακρή, ο οποίος στις 9 Δεκεμβρίου ζωγράφισε μια πένα να διαπερνά τρεις αστυνομικούς με την επισήμανση «συγγνώμη, εξοστρακίστηκε».

Καθώς περπατούσα στη Φιλελλήνων και έβλεπα τους εμπόρους να μαζεύουν τις σπασμένες βιτρίνες των καταστημάτων τους, μου ήλθε στο μυαλό η «Kristallnacht», η «Νύχτα των Κρυστάλλων». Ας μην λησμονούμε άλλωστε ότι οι βανδαλισμοί των καταστημάτων των Εβραίων από τους Ναζί, το 1938, ξεκίνησαν από τη δολοφονία ενός Γερμανού διπλωμάτη στο Παρίσι από έναν Εβραίο θερμοκέφαλο. Το ιδεολόγημα της συλλογικής ενοχής, το οποίο έχει εγκαταλειφθεί εδώ και χρόνια από κάθε πολιτισμένο λαό, ζει και βασιλεύει στον κόσμο της ελληνικής δημοσιογραφίας. Οι αστυνομικοί είναι φονιάδες. Γι’ αυτό πρέπει να τους λούσουμε με βενζίνη και φωτιά. Για να τους φέρουμε σε απόσταση βολής, δεν πρέπει να διστάσουμε να σπάσουμε καταστήματα ή να προβούμε σε εμπρησμούς.

Αναμφίβολα, οι Ελληνες δημοσιογράφοι θα προσβληθούν από την εν λόγω σύγκριση. Αλλωστε, το πογκρόμ των τελευταίων ημερών δεν στράφηκε εναντίον Εβραίων ή Αθίγγανων, αλλά εναντίον των τρισκατάρατων αστυνομικών. Για να μην τους προκαλέσω περισσότερο λοιπόν, τους καλώ να διαβάσουν την προκήρυξη της 17 Νοέμβρη μετά το θάνατο του 15χρονου Μιχάλη Καλτεζά από τον αστυνομικό Μελίστα. Η γλώσσα που χρησιμοποιούν σήμερα τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης ελάχιστα διαφέρει από εκείνη που χρησιμοποιούσε τότε η τρομοκρατική οργάνωση. Η διαφορά βεβαίως είναι ότι οι Ελληνες δημοσιογράφοι δεν χρειάζεται να παγιδεύσουν το αμάξι ενός αστυνομικού με εκρηκτικά, για να κατακτήσουν το δικαίωμα να παροτρύνουν άλλους να το κάνουν.

Η Νύχτα των Κρυστάλλων, ήταν ένας εκτραχηλισμός που απλώς περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να ξεσπάσει. Το ίδιο συνέβη και στη σημερινή Αθήνα. Οταν όσοι έχουν κύρος στην ελληνική κοινωνία – δάσκαλοι, πολιτικοί και δημοσιογράφοι – καθιστούν σαφές στους νέους ότι η καταστροφική τους μανία αποτελεί ένδειξη πολιτικής αρετής και δεν θα τύχει οιασδήποτε τιμωρίας, μία μικρή μεν, ικανή δε, ομάδα εξ αυτών θα εκμεταλλευθεί την ελευθερία κινήσεων που της παρέχεται. Για όσους δεν ζουν μόνιμα στην Ελλάδα, η άποψη ότι η Ελληνική Αστυνομία αποτελείται από αυταρχικούς φονιάδες φαντάζει τουλάχιστον βλακώδης. Εκπληκτοι οι τουρίστες παρακολουθούν τους Ελληνες οδηγούς να παραβιάζουν κάθε κανόνα οδικής κυκλοφορίας και ασφάλειας και να παραμένουν ατιμώρητοι. Σε άλλες χώρες, θεωρείται κοινός τόπος ότι ο σεβασμός στους νόμους σώζει πολύ περισσότερες ζωές από όσες καταστρέφει. Στην Ελλάδα όμως, τα ελληνικά σχολεία θρηνούν εκατοντάδες συμμαθητές του Αλέξη κάθε χρόνο, λόγω της ανοχής της κοινωνίας στη δολοφονική συμπεριφορά των οδηγών, στη διαφθορά των επιθεωρητών εργασίας και στην απόρριψη των τοξικών αποβλήτων των εργοστασίων στα ποτάμια.

Ο ανεπαρκής εξοπλισμός και εκπαίδευση και το πεσμένο ηθικό της ελληνικής αστυνομίας είναι συμπτώματα και όχι αιτίες της κατάρρευσης του κράτους δικαίου. Κάθε μήνα, το ελληνικό κοινοβούλιο ψηφίζει και έναν καινούργιο κακογραμμένο νόμο για να κατευνάσει την οργή της κοινής γνώμης για κάποια περίπτωση κατάχρησης εξουσίας. Οι Ελληνες, από την πλευρά τους, χειροκροτούν την ψήφιση αυτών των νόμων, αλλά αντιτίθενται στην εφαρμογή τους. Το ίδιο και οι πολιτικοί. Οι ανεφάρμοστοι νόμοι και οι εξευτελιστικοί μισθοί εγγυώνται την άνθηση της διαφθοράς στην ελληνική αστυνομία. Η διαφθορά οδηγεί μαθηματικά στην καταρράκωση του κύρους της. Η έλλειψη κύρους και σεβασμού για τα σώματα ασφαλείας αποτελούν μία πολύ βολική λογική εξήγηση για την ανομία σε όλα τα επίπεδα της ελληνικής κοινωνίας.

Πράγματι, υπάρχουν θερμόαιμοι στους κόλπους της αστυνομίας, οι οποίοι ενίοτε υιοθετούν βίαιες συμπεριφορές απέναντι σε όσους μετανάστες πέφτουν στα χέρια τους. Αλλά οι νταήδες αυτοί είναι ταυτόχρονα και δειλοί, ενώ η δημογραφική ομάδα των ανυπεράσπιστων τους οποίους μπορούν να βασανίσουν ατιμώρητα είναι μικρή και συρρικνώνεται συνεχώς. Οι αστυνομικοί που παραβιάζουν τον όρκο τους διακινδυνεύουν την ίδια βραδυκίνητη και επιφυλακτική απονομή δικαιοσύνης που περιμένει κάθε Ελληνα που παρανομεί.

Ο σεβασμός του κράτους δικαίου απαιτεί ο θάνατος του Αλέξη να τύχει παραδειγματικής και ταχείας τιμωρίας. Οι δικαστές και οι ένορκοι, έχοντας κατά νου όλα τα στοιχεία της υπόθεσης, οφείλουν να ζυγίσουν από τη μία πλευρά το δικαίωμα της αυτοάμυνας κάθε ανθρώπινου όντος –συμπεριλαμβανομένων και των αστυνομικών– και από την άλλη την υποχρέωση των οργάνων της πολιτείας να προστατεύουν την ανθρώπινη ζωή ακόμη και με κίνδυνο της δικής τους. Η ελληνική κοινωνία θα γίνει υγιέστερη μόνο αν τιμωρηθεί το ίδιο το έγκλημα και όχι αυτό που τα ΜΜΕ αντιλαμβάνονται ως έγκλημα.

Κάθε Νύχτα των Κρυστάλλων αποτελεί πλήγμα για τον αυτοσεβασμό ενός έθνους. Αφού διασκεδάσαμε ολόκληρο τον κόσμο με την ανικανότητα της ελληνικής αστυνομίας να υπερασπίσει την Αθήνα ενάντια σε μερικές εκατοντάδες ταραξίες, τώρα μερικοί υπεύθυνοι δημοσιογράφοι αλλάζουν γραμμή προκειμένου να συντονιστούν με τον προβληματισμό της κοινής γνώμης. Ισως τα γεγονότα της περασμένης εβδομάδας να εντάσσονται σε μία ευρύτερη διαδικασία ωρίμασης. Οι δημοσιογράφοι είναι τα χαϊδεμένα παιδιά της ελληνικής κοινωνίας. Ας τους αφήσουμε να δικαιολογήσουν τις ναρκισσιστικές επαναστατικές τους ασκήσεις, παίζοντας το ρόλο της νομιμοποιημένης εκδοχής της 17 Νοέμβρη, αντί να υπερασπιστούν με σθένος, ως οφείλουν, το κράτος δικαίου σε μία στιγμή που το κράτος αποτυγχάνει, όπως τώρα, να προστατεύσει τους πολίτες του.

* O κ. Brady Kiesling είναι πρώην διπλωμάτης των ΗΠΑ. Παραιτήθηκε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την εισβολή των ΗΠΑ στο Ιράκ κι έκτοτε ζει μόνιμα στη χώρα μας.http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_100012_14/12/2008_296058
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
τώρα ησυχάσαμε.. αφού το λέει και το γράφει ο Κίσλινγκ μπορούμε να χωθούμε στην θαλπωρή της αγκαλιάς του κάθε κορκονέα.. μόνο που δεν θα ξυπνήσουμε ποτέ απο εκεί..

ο αλέξανδρος το έμαθε για τα καλά..

μένει να το μάθουν και όσοι δεν έχουν ακόμη συνετιστεί προς τα υποδείξεις..

τσαντήλας
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
oraios o brady..
toulaxiston aytos paraitithike dimosia gia na stirixei tis idees tou..den forese mia koukoula apo tsantila kai evale fotia se xenes periousies.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πολύ καλά τα λέει..Δυστυχώς πρέπει να περιμένουμε τους ξένους να μας ανοίξουν τα μάτια....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ειδικά ο θάνατος του 23χρονου SA Χορστ Βέσελ (Horst Wessel]] αποτέλεσε ευκαιρία για τον Γκαίμπελς να πλάσει έναν «ήρωα μέσα από τον λαό». Οργάνωσε μια πομπώδη κηδεία και στην κατοπινή του ομιλία δημιούργησε τον μύθο του «ήρωα και μάρτυρα του Τρίτου Ράιχ» Χορστ Βέσελ, ο οποίος στην πραγματικότητα πυροβολήθηκε από τον Άλμπρεχτ Χέλερ (Albrecht Höhler), τον παλαιότερο προστάτη της αρραβωνιαστικιάς του Έρνα Γαίνικε (Erna Jänicke), μιας πρώην πόρνης.

Αυτά από την ιστορία. Την Νύχτα των Κρυστάλλων γνωρίζετε τι την ακολούθησε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
O Brady Kiesling διαθέτει ένα ατού απέναντι στους ιθαγενείς έλληνες.

Εάν εσύ ή εγώ λέγαμε τα ίδια πράγματα (που όλοι τα σκεπτόμασταν) αμέσως οι δημόσιοι κατήγοροι του πασόκ θα μας έβαζαν τη στάμπα του εγκληματία, του πορωμένου ή στην καλύτερη περίπτωση του αναίσθητου.

Εγώ ένα πράγμα ξέρω και το ξέρω από χρόνια.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΙΔΙΩΤΩΝ, ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΦΑΝΗ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΙΔΙΟ ΟΦΕΛΟΣ.

'Αλλο η εφημερίδα και άλλο η τηλεόραση. Την εφημερίδα εάν θέλεις την αγοράζεις και εάν δεν σε ικανοποιεί όχι.

Η τηλεόραση είναι μόνιμα μέσα στο σπίτι μας και ακόμη και εάν δεν μας αρέσει τη βλέπουμε για να περνάμε την ώρα μας.

Και εκεί βέβαια αρχίζουν τα προβλήματα γιατί οι κάθε λογής πάμπλουτοι επιχειρηματίες μπορούν να μοχλεύουν τη θέλησή τους πάνω μας.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φίλε ανώνυμε, ο ΠΟΎΤΙΝ κατάλαβε τι παιζόταν και είδες τι έκανε με τους δικούς του καναλάρχες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ,ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ,ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΑΝ,
ΤΗΝ "ΕΞΕΓΕΡΣΗ" ΤΗΣ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ,ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ...
ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ,ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΤΗΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,
ΚΤΛ.ΚΤΛ.
ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ "ΧΡΗΣΙΜΑ ΗΛΙΘΙΑ,ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΑ ΟΡΓΑΝΑ" .
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.
ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ.
ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ,ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΟΝΤΑΒΑΔΩΝ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ποιο ΠΑΣΟΚ θελει να εκμεταλλευτει ένα φονο για να μας ξαναρθει με τον θλιβερο θιασο του ?

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΦΟΝΟ 14 ! ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΩΝ ατομων ?

Πλακα κανει ο bravogiorgo ?

Γραφτε και κλαφτε ποια ειναι η 'κυβερνηση δολοφονων' διαχρονικα:

- Τον Αύγουστο του 1985 ο αστυνομικός Νίκος Σταθόπουλος πυροβολεί και σκοτώνει την Αμερικανίδα Κάθριν Τζον Μπουλ, 22 χρόνων, μετά την άρνηση της τελευταίας να γίνει έλεγχος στο αυτοκίνητό της.
- Toν Νοέμβριο του 1985 λίγες ώρες μετά την πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου πέφτει νεκρός στη Στουρνάρη από σφαίρα του αστυνομικού Αθ. Μελίστα ο 15χρονος Μιχάλης Καλτεζάς.
- Τον Φεβρουάριο του 1986 ο 17χρονος Μανώλης Κανδανολέων, που επέβαινε σε κλεμμένο αυτοκίνητο, πυροβολήθηκε στο κεφάλι από τρεις αστυνομικούς.
- Τον Ιανουάριο του 1994 ο αστυνομικός Ευάγγελος Λαγογιάννης σκοτώνει με 4 σφαίρες τον 28χρονο μουσικό Θοδωρή Γιάκα, επειδή αρνήθηκε να σταματήσει σε εξακρίβωση στοιχείων.
- Τον Ιανουάριο του 1996 σε αστυνομική επιχείρηση-σκούπα κατά Αλβανών στη Σκάλα Ωρωπού ο αστυνομικός Διονύσης Καρακάιδος σκοτώνει έναν Αλβανό.
- Τον Ιούνιο του 1996 ο αγροφύλακας Αθ. Μάτος σκοτώνει τον 20χρονο Φαντίλ Ναμπούζι για δύο καρπούζια που πήγε ο τελευταίος να κλέψει.
- Τον Νοέμβριο του 1996 σε «επιχείρηση» της Αστυνομίας έξω από τη Λιβαδειά για τον εντοπισμό φυγόδικου ο αστυφύλακας Δημήτρης Τρίμης πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής και σκότωσε τον 45χρονο Τσιγγάνο Τάσο Μουράτη μπροστά στα μάτια ενός από τα τρία παιδιά του.
- Τον Αύγουστο του 1998 στον Πειραιά ο ανθυπαστυνόμος Δημήτρης Τσαγκράκος πυροβόλησε και σκότωσε τον 26χρονο Ηλία Μέξη έξω από το τμήμα Μεταγωγών επειδή δεν σταμάτησε σε σήμα του για έλεγχο.
- Τον Οκτώβριο του 1998 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ο ανθυπαστυνόμος Κυριάκος Βαντούλης σκότωσε τον 17χρονο Γιουγκοσλάβο μαθητή Μάρκο Μπουλάτοβιτς, ο οποίος επισκεπτόταν με συμμαθητές του την Ελλάδα.
- Τον Φεβρουάριο του 2000 στη Λούτσα ο υπαστυνόμος Θοδωρής Χαλουλάκος πυροβολεί αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερις νέοι, επειδή όπως είπε «τους θεώρησε ύποπτους για διακίνηση ναρκωτικών». Η σφαίρα καρφώθηκε στη σπονδυλική στήλη του 18χρονου μαθητή Σωτήρη Κατσιώτη και τον άφησε παράλυτο.
- Τον Μάρτιο του 2000 στην Ανω Πόλη Θεσσαλονίκης ο 18χρονος ομογενής από την πρώην ΕΣΣΔ Νικόλαος Λεωνίδης έπεσε νεκρός από τα πυρά του αστυνομικού Γιώργου Ατματζίδη, γιατί δεν σταμάτησε σε σήμα για έλεγχο.
- Τον Οκτώβριο του 2001 στο Ζεφύρι ο αστυφύλακας της Αμεσης Δράσης Γ. Τυλιανάκης πυροβόλησε στο κεφάλι τον αθίγγανο Μαρίνο Χριστόπουλο, 21 ετών, επειδή δεν σταμάτησε σε μπλόκο.
- Τον Νοέμβριο του 2001 στην πλατεία Αμερικής ο αστυφύλακας Γιάννης Ριζόπουλος πυροβόλησε στο κεφάλι τον 20χρονο Αλβανό Σεντγκάκ Σελνίκου μέσα σε καφετέρια, όταν απείλησε με μαχαίρι τον ίδιον και άλλους τέσσερις συναδέλφους του που είχαν ήδη προτεταμένα τα όπλα τους.
- Τον Δεκέμβριο του 2003 ο 22χρονος Ηρακλής Μαραγκάκης πυροβολείται στο κεφάλι από άνδρες του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, γιατί το αυτοκίνητο που επέβαινε μαζί με δυο άλλους νεαρούς δεν σταμάτησε για έλεγχο.

γιωργακη πες αλευρι ....

ΔΕΚΑΤΕΣΣΑΡΩΝ νεκρων το αιμα σε γυρευει....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Oταν ο ΠΑΖΟΛΙΝΙ (σκηνοθετης φυσιογνωμια της Ιταλιας) στις κινητοποιησεις των βρωμοαριστερων στην VALLE GIULIA το 1968 ταχθηκε με τις αστυνομικες αρχες απεναντι στην πλουτοκρατικη αριστερα του 'αρμανι' και της 'ντονα καραν' ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ : Τασσομαι στο πλευρο των φτωχων παιδιων της αστυνομιας και οχι με εσας τους αριστερους του χρηματος και της εξουσιας...

ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΞΕΡΕ...

ΑΙΝΤΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝ , ΒΑΡΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΟΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΥΜΝΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 'ΑΛΕΞΗΔΕΣ' ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ =

ΠΑΙΔΙΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ - ΜΕ ΡΟΛΕΞ ΚΑΙ ΑΡΜΑΝΙ ΚΑΙ ΓΟΥΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ

Ρε αει στο διαολο κοπριτες αμερικανοτσολιαδες , αριστεραντζες της εκαλης και του καστριου, ΡΕ ΚΟΘΡΟΝΑ ΟΤΑΝ ΚΑΙΤΕ 500-1000 ΑΤΟΜΑ (με τους λαθρομεταναστες) της ΑΘΗΝΑ να ξερετε οτι υπαρχουν εκατομμυρια αλλα παιδια ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ , ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ , ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ ΦΤΗΝΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΗΘΟΣ...

ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ - ΓΙΑ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΨΗΔΕΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΕΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΜΗΔΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΞΕΘΡΕΨΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πέρα από την αγανάκτησή μας πρέπει να βρeθεί ένας τρόπος να αποκτήσουν οι πολίτες δύναμη πάνω στα κανάλια.
Αν τα δικαιώματα εκατομμυρίων πολιτών έχουν λιγότερη αξία από τα συμφέροντα 5 μεγαλο-επιχειρηματιών που έχουν τηλεοπτικά κανάλια, ε τότε να μεταναστεύσουμε.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ.
Πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να μπορούμε να διαμαρτυρηθούμε.
Για παράδειγμα μπορούμε να ξεκινήσουμε με την κατάθεση υπομνήματος στην κυβέρνηση και τον Πρόεδρο της δημοκρατίας, με εκατοντάδες χιλιάδες υπογραφές.
Τι στο διάολο, οι παπάδες επί Χριστόδουλου μάζεψαν 3 εκατομμύρια υπογραφές, πρέπει να διαμαρτυρηθούμε, αλλιώς θα βρεθούν κάποιοι τρελλοί και θα αρχίσουν την αυτοδικία ή τις συμμορίες hit and run.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
9.00

κι εσύ πόνεσες πολύ για όλους αυτούς τους νεκρούς.. να τώρα βλέπω τα δάκρυά σου να τρέχουν όπως οι λέξεις σου σαν ποτάμι..

μάλιστα σε θυμάμαι να έχεις κατέβει στα εξάρχεια και να σπας το ένα μετά το άλλο τα μαγαζια στο όνομα των ηρώων σου..

πρόσεξε μόνο μην πνιγείς στα δάκρυά σου γιατί που θα βρούμε μετά τέτοιο κελεπούρι να μας συντροφεύει στους αγώνες μας..

άϊ ρε παπάρα

αναρχικός
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
epeidi san koinonia exoume xefigei, kai o kathenas pou viaiopragei epikaleite oti einai anarxikos,
as kanei ena topic o wolf, gia to ti esti anarxismos kai poso ma poso apostasi exei apo ta atoma pou krivoun tis paranomes praxeis tous piso apo tin lexi anarxikos..

giati den iparxoun mono aytoi pou vazoun fasistika tampeles se allous,iparxoun kai aytoi pou tis forane monoi tous, gia na kripsoun tin paravatikotita tous..