"Ο μοναχός ...κ.Παπανδρέου" - "Και ο Γιάννης Καψής...?" - "Ευγενική προσφορά εκδότη στη Ν.Δ"




Ο μοναχός ...κ.Παπανδρέου
Τα ήξερε όλα για το Βατοπέδι ο Γιωργάκης ! ! !

Όταν είχε πάει στο συνέδριο του ΠΑ.ΣΟ.Κ το 2007 στην Χαλκιδική οι εκπρόσωποι των φορέων της περιοχής τον είχαν ενημερώσει και του είχαν παραδώσει σχετικό υπόμνημα με θέμα την υπόθεση της Mονής Βατοπεδίου.
Ο κ.Παπανδρέου όμως κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο γιατί ανακατεμένοι στην υπόθεση ήταν οι μισοί υπουργοί του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και όχι μόνο αυτοί...
Στο χορό είναι και ο κ.Π.Σγουρίδης (αντιπρόεδρος της Βουλής), ταυτισμένος απόλυτα με τον κ.Παπανδρέου και με τις αποφάσεις που είχε υπογράψει για τη Mονή.
Ο Γιωργάκης λοιπόν ήξερε αλλά δεν μιλούσε...
Ήταν ο ηθικός αυτουργός της υπόθεσης αφού του τα 'χανε "σφυρίξει" στο συνέδριο το 2007 αλλά αυτός σφύριζε παντελώς αδιάφορος....
................................................................................................................
Και ο Γιάννης Καψής...?
Είναι αλήθεια άραγε ότι από το 1985 είχε παρέμβει υπέρ της μονής Βατοπεδίου και ο πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών κ.Γιάννης Καψής...?
Σύντομα αποκαλύψεις...
.................................................................................................................
Ευγενική προσφορά εκδότη στη Ν.Δ
Ο 72χρονος δημοσιογράφος-επιχειρηματίας-εκδότης Δημήτρης Ρίζος (μην σας ξεγελάει η εικόνα του στην τηλεόραση...πέφτει πολύ μακιγιάζ) εκδικήθηκε σήμερα τον κ.Ρουσόπουλο ( για ποιο λόγο άραγε....;) με την κατάθεση του στην εξεταστική επιτροπή , αλλά έκρυψε επιμελώς ποιος ήταν ο ηθικός αυτουργός τόσα χρόνια για την υπόθεση της μονής Βατοπαιδίου.
Μήπως ήταν ο κ.Ψυχάρης; μήπως ο κ.Λαλιώτης ;μήπως ήταν ο ...ίδιος και πετάει το μπαλάκι για να αποφύγει ευθύνες...;
Όπως ανέφεραν σε δημοσιογραφικό πηγαδάκι γνωστοί βουλευτές, ο κ.Ρίζος με την κατάθεση του σήμερα στην εξεταστική επιτροπή και με την ..... «ευγενική προσφορά του», έχασε και τους λίγους φίλους που είχε στην παράταξη που τόσα χρόνια υπερασπιζόταν.
Αίσθηση έκανε όμως γνωστός βουλευτής ο οποίος αναρωτήθηκε παρουσία δημοσιογράφων:«Τι έκανε τον κρατικοδίαιτο (μέσω των μεγάλων ποσών από την κρατική διαφήμιση) εκδότη και αντί να ....λουφάξει (;) άλλαξε βιολί;»NonPaper300

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ..
ΒΙΟΛΙ?
ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Ο ΛΙΓΟΥΡΗΣ.
Η ΜΟΝΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Ο ΝΕΟΣ..
ΔΟΛ-ΛΙΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ.
ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΕΝΑΣ ΕΚΔΟΤΑΚΟΣ..
ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ..ΚΑΙ ΘΕΩΘΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΝ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κρίμα Δημήτρη Ρίζο, στο λυκόφως της καριέρας σου να αυτο-γελοιοποιείσαι τόσο με τις ερασιτεχνικές μεθοδεύσεις σου όσο και τα χαμερπή επιχειρήματά σου.

Σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει, έφθασες στο σημείο να σε ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ οι πράσινοι εκδότες.

Καταλαβαίνεις τί σημαίνει αυτό;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δημήτρης Ρίζος, το τέλος.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συγχαρητήρια στη φίλη σου, δημοσιογράφο του Ελεύθερου Τύπου για το έτερο παπαγαλό-blog της. Φοβερές αναρτήσεις ήξεις-αφίξεις, που αν κάποιος δε γνώριζε τις εξαρτήσεις της θα μιλούσε για βλακώδη τυφλό οπαδισμό.

Και φυσικά συγχαρητήρια σε σένα Δημήτρη που τις αναρτείς. Εδώ κλάπηκαν ένα κάρο ακίνητα του Ελληνικού Δημοσίου προκειμένου να εξασφαλισθεί η στήριξη της δεξιάς του κυρίου και ο πλουτισμός των υπουργικών συζήγων και εσείς ασχολείστε με το αν ο Ρίζος λόγω οπαδισμού θα έπρεπε να καλήψει πλήρως τους κλέφτες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
FANTAZOME TIN STIGMI POU THA PLIKTROLOGOUSES TA 3 !!! DIPLA STO GEORGAKIS EXPERMATOSES? O GEBELS THA HTAN IPERIFANOS GIA TO ERGO SOU GIATI TETOIA LISA LIKAKI?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Παραληρούν οι πρασινοφρουροί.

Τελικά, έχω αρχίσει να πιστεύω ότι ο φανατικός σοσιαλιστής πάσχει από ανίατη ασθένεια που θολώνει τον εγκέφαλο, δια βίου.

Θα έλεγα περαστικά αλλά επιφυλάσσομαι!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
oti kai o (F)ragkas..
perimenan na epefte diafimisi analogi me oti edine to pasok se dol-mpompola kai eleytherotipia, alla den tous ekatse..

kai epeidi i prosopiki kontra einai pano apo ayto pou diafimizoun os agapi pros tin parataxi, protima o rizos na vazei ladi-xoris stoixeia- sto kantili tou pasok kai o tragkas na rokanizei ton karamanli me skopo na girisei sta sigoura palia, pou me kivernisi pasok ta eperne apo olous(apo pasok gia na min milaei, apo nd gia na proothei atoma, eno tora den ta pernei apo pasok kai den ginetai plousios apo nd)