Μπράβο στά περήφανα ελληνικά ΜΜΕ πού ασχολήθηκαν εξαντλητικά μέ το σκάνδαλο τού Βατοπεδίου. Μέ κανένα άλλο σκάνδαλο θα ασχοληθούν;


Ολοι γνωρίζουμε την ποιότητα τών ελληνικών ΜΜΕ.
Είναι ανεξάρτητα , μαχητικά, δέν υποκύπτουν σε πολιτικές ή άλλες σκοπιμότητες και κύριο μέλημά τους είναι η αναζήτηση της αλήθειας και η κάθαρση τής πολιτικής ζωής τού τόπου από τα λαμόγια.
Ο ελληνικός τύπος κυνηγάει όλα τα λαμόγια και δέν επιλέγει το τάδε σκάνδαλο ενώ συγκαλύπτει το δείνα.
Αυτά είναι γνωστά και παραδεκτά από όλους μας.
Με αυτή την έννοια περιμένουμε από τον περήφανο ελληνικό τύπο να ασχοληθεί και με άλλα σκάνδαλα.
Αν θέλουν μπορούμε να μείνουμε στά της εκκλησίας.
Υπάρχουν και εκεί καναδυό πολύ δυνατά σκάνδαλα.
Ακούγεται ότι η Σκύρος και η Τοπλού πχ κάνουν το Βατοπέδι να φαίνεται νηπιαγωγείο.
Μάλιστα εκεί ακούγεται ότι δέν αποκλείεται να βρεθούν και μίζες.
Πού θυμίζουμε δέν έχουν βρεθεί στο Βατοπέδι.
Εμείς έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στα ελληνικά ΜΜΕ.
Να δείτε πού τις επόμενες μέρες θα σχοληθούν και με αυτά με τον ίδιο κεφάτο τρόπο πού ξετίναξαν (και καλά έκαναν) κάθε πτυχή τού Βατοπεδίου....
Ενα μπράβο από εμάς προκαταβολικά στα ελληνικά ΜΜΕ.
Είμαστε βέβαιοι ότι δέν θεωρούν τούς πελάτες τους (όλους εμάς δηλαδή) ιθαγενείς ώστε να μάς κατευθύνουν σάν να είμαστε τηλεκατευθυνόμενα πρός τη μία κατεύθυνση μόνο.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Wolf, σίγουρα το Mega, ο Alpha, ο Ant-1 και ο Alter θα αναδείξουν τα πράσινα σκάνδαλα αλλά μην κρατάς και την αναπνοή σου!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ότι και να κάνουν, ότι και να λένε οι αμερικάνοι και οι καναλο-νταβατζήδες ένα πράγμα να μην ξεχνάνε. Στην Ελλάδα έχουμε δημοκρατία και ο Καραμανλής ψηφίστηκε από σχεδόν 4 εκατομμύρια πολίτες.
Η προσωπική ευθύνη του Καραμανλή είναι να οργανώσει το λαό ενάντια στους καναλάρχες, που νιάζονται μόνο για τα προσωπικά τους οικονομικά συμφέροντα.
Δεν νιάζονται για τα λεφτά του Καραμανλή οι καναλάρχες, για ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ νιάζονται.
Θέλουν ολιγοπώλια και όχι ανταγωνισμό για να βγάζουν υπερκέρδη, στις τράπεζες, τα supermarket, τα διυλιστήρια, παντού.
Θέλουν το υπερχρεωμένο κράτος να ξοδεύει λεφτά σε διαφημίσεις στα κανάλια τους, θέλουν ο στρατός να αγοράζει όπλα που δεν χρειάζεται για να παίρνουν μίζες, θέλουν να φτιάχονται δημόσια έργα που δεν έχουν καμμία ανταποδοτικότητα και να χρεώνουν διπλό κόστος, κλπ.
Όταν ο Αλογοσκούφης άρχισε να νοικοκυρεύει την οικονομία ο κάθε τυχάρπαστος φαταούλας Μπόμπολας, Κοντομηνάς, Λαμπράκης, Αλαφούζος και Βαρδινογιάννης συμφώνησαν ότι ο Καραμανλής πρέπει να πέσει.
Ήρθε και η χρηματοδότηση από την NSA και τη CIA και έδεσε το γλυκό.
Κώστα Καραμανλή, άσε τα κυριλίκια και κατέβα στο πεζοδρόμιο.
Δείξε στο λαό ότι δουλεύεις γιαυτόν και ξεσκέπασε τους συνωμότες καναλάρχες.
Όσο για το Γιωργάκη, αγνόησέ τον, αυτός απλά δεν υπάρχει σαν πολιτική οντότητα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γιατί μου είστε πεσιμιστές. Φυσικά και οι νταβατζήδες ε... με συγχωρείτε καναλάρχες σαν το Μπόμπολα, τον Κυριακού και ιδίως τον Κοντομηνά θα κάνουν το καθήκον τους. Τι θα πει ποιο καθήκον τους; Μούγκα στη στρούγγα. Γιατί ακούσατε ξανά για τα ομολογημένα φράγκα που πήρε ο Τσουκάτος τίποτα;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ,ΠΡΙΝ ΤΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ,ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
ΤΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ?
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ?
ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ..
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ.
ΔΗΛΑΔΗ
ΣΟΥΦΛΙΑ,ΝΤΟΡΑ,ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ..ΓΙΑ ΑΡΧΗ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κοιμούνται στα επικοινωνιακά όλοι εκεί στην Ν.Δ.; Ο Giorgakis την έκανε πάλι τη μαλακία του, ζήτησε λέει να συμπεριληφθούν και οι Δρύς και Φωτιάδης στην προανακριτική ΠΑΡΟΛΟ που το πόρισμα της εξεταστικής του πασόκ τους έβγαζε αθώους.
Το πώς γίνεται το πόρισμα του πασόκ να λέει ότι είναι αθώοι οι υπουργοί του αλλά να ζητάει προανακριτική (δηλαδή ποινικές ευθύνες) γιαυτούς ΜΟΝΟ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ του Giorgakis μπορεί να το εξηγήσει.
Τέτοια χοντρή μαλακία δεν την πήραν χαμπάρι ακόμη στη Ν.Δ.; Εάν κοιμούνται όλοι όρθιοι να μας το πούνε, να μην τους ξυπνάμε μεσημεριάτικα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σωστά φίλε. Να εκμεταλλευτεί η ΝΔ το ατόπημα του παιντιού για Δρυ και Φωτιάδη. ΄Ομως πού να το περάσει. Σε ποιά κανάλια σε ποιές εφημερίδες; ΄Η στην ΕΡΤ, που οι απομέσα διευκολύναν τους απέξω "διαμαρτυρόμενους" να ξεφτιλίσουν τη δημόσια τηλεόραση χθες;
Εγώ το είπα. Ο Καραμανλής είναι πιο μεγάλος από το θείο του. Πολεμάει ενάντια σε όλο το επικοινωνιακό (ΜΜΕ) σύστημα της χώρας. Και τα καταφέρνει ο μπαγάσας να ελίσσεται....Δέκατη μέρα κι ακόμα να τον ρίξουν....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ta deltia ton mme einai monothematika..
to thema pou eixan,exoun kai tha exoun einai pos na rixoun ton karamanli apo tin exousia..



gia na allaxei ayto tha prepei na allaxoun kai oi logoi pou odigoun se ayto..

diladi o kiriakou na athoothei apo ta kakourgimata sto nayplio,na ginei xana proedros tis o.e. kai oxi o kouvelos, kai na parei kamia epixorigisi gia tis douleies pou thelei na anoixei..
o kontominas na tixei paragrafis se oles tis kakourgimatikes ipotheseis pou exei kai na parei kai aytos kamia epixorigisi..
to mega na parei to megalitero meros apo to 4o koinotiko..
to alter mia geri epixorigisi kai diafimiseis..
to star kapoies stravomaties sta petrelaiaka paixnidia..
to skai to idio, + na kleisoun ta latomeia gia na ginei monopoleio me ta ilika pou tha fernei pia apokleistika apo tin tourkia..

kai oloi aytoi na poun tin idia stigmi oxi sto pasok pou tous ta dinei ola kai oxi se afaneis-daneistes/sinaiterous pou exoun san proti glossa tin aggliki..

kommataki diskolo den einai ???
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
το antinews.gr γραφει για γευμα
ντορας-μπομπολα το μεσημερι.
μιλαμε για μεγαλο θρασος της ντορας,να κανει δημοσιες σχεσεις με τον αρχιστασιαστη.
εκτος εαν την φωναξε να την μαλωση επειδη δεν εχει ανατρεψει ακομα τον καραμανλη.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ρε παιδιά γιατί είναι τον τελευταίο καιρό μονίμως σε έξαλλη κατάσταση ο Χατζηλαλάκης? Και επειδή δεν έχει κάκαλα όπως λεν οι Πόντιοι, βάζει τον Τράγκα να βρίζει Καραμανλή και να ειρωνεύεται όποιον δεξιό πάει στο δελτίο? Ο οποίος Τράγκας εμφανισιακά έχει το χρώμα του νεκρού. Εχει ακουστεί αν είναι άρρωστος?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΧΑΤΣΗΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ

ΑΝ ΜΟΥ ΘΕΣΕΤΕ ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΩΝ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΩ, ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΔΙΣΤΑΓΜΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ..

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΟΙΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΌΤΙ ΠΙΟ ΧΟΛΕΡΙΑΣΜΕΝΟ ΟΤΙ ΠΙΟ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!