Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Από ότι ξέρουμε τα επεισόδια στήν Ελλάδα είναι εσωτερική πολιτική υπόθεση.


Ενήμερος για τις ταραχές στην Ελλάδα, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Σον Μακόρμακ, κληθείς να σχολιάσει τα επεισόδια που σημειώθηκαν στη χώρα, όπως και πληροφορίες ότι παρόμοιες καταστάσεις επεκτείνονται στην Ισπανία και την Τουρκία.
Πρόσθεσε ότι δεν γνωρίζει να αφορούν αυτές «κάτι περισσότερο από εσωτερικές πολιτικές ανησυχίες της Ελλάδας, και οι ελληνικές αρχές τις αντιμετωπίζουν».
Σ.Σ. Από ένα σημείο και μετά σίγουρα έτσι είναι. Τά πρώτα όμως 24ωρα δέν ήταν έτσι. Οι άνθρωποι πού έβαλαν τήν φωτιά (σέ μιά ήδη υπάρχουσα πυριτιδαποθήκη) ήταν μισθοφόροι Αφγανοί και Πακιστανοί οι οποίοι βέβαια από κάπου πήραν εντολές γιά να κάνουν αυτή τη δουλειά. Εγινε απόπειρα ανατροπής της νόμιμα εκλεγμένης κυβέρνησης η οποία όμως απέτυχε. Οί ντόπιοι (αφελείς καί μή) πήραν την σκυτάλη.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και γιατι δεν τους συνέλαβε η κυβέρνηση για να τους επιδείξει στο λαό;
Μην ξαναπείτε για Αμερικάνους.Ανεξάρτητα του τι θέλει η κυβέρνηση των ΗΠΑ εάν η Ελλάδα κατήγγειλε εξέγερση από Αφγανούς και Πακιστανούς και το απεδείκνυε ΟΛΟΣ ο αμερικανικός λαός θα ήταν με την Ελλάδα λόγω της 11ης Σεπτεμβρίου και καμμία αμερικανική κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να κάνει κόλπα.
Προς τι λοιπόν η συγκάλυψη;
Ο χρήστης wolf είπε…
αυτα δεν λεγονται. θυμησου τα χαιρια μας και με τις υποκλοπες που βγηκαν και το ειπαν. απο τοτε ξεκινησαν διαφορα προβλήματα για την κυβερνηση και για συγκεκριμενα προσωπα....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Επιμένω.Δε λέγονται όταν είναι να κατηγορήσεις μεγάλη ξένη δύναμη.
Αν κατηγορήσεις Αφγανούς και Πακιστανούς χωρίς να τους συνδεσεις με άλλους όχι μόνο λέγονται αλλά στα πλαίσια του σημερινού πολέμου κατά της τρομοκρατιας κερδίζεις τη διεθνή συμπάθεια.
Κάτι άλλο γίνεται-σκέψου απροκατάληπτα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μάλιστα το πιθανότερο είναι ότι οι δηλώσεις των Αμερικανων για "εσωτερική υπόθεση" γίνονται ακριβώς γιαυτό : Φοβούνται ότι αν αποκαλυφθεί τρομοκρατικός δάκτυλος αμέσως μεγάλο τμήμα της διεθνούς κοινής γνωμης και όλοι οι Αμερικανοί θα ταχθούν με την Ελλάδα.
Είναι εντελώς ανεξήγητο να υπάρχουν αποδείξεις για συμμετοχή Αφγανών και να το κρύβουν.
Ο χρήστης antinor είπε…
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΡΧΙΣΕ ΜΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ,ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ+ΑΦΓΑΝΟΙ+ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΔΕΣ+ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ,ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΚΕ- ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ,ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ,ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ.
ΤΟ ΔΕ ΠΑΣΟΚ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕΙ Η ΝΔ ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΑΝΕ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΓΝΩΣΤΟ.ΑΥΤΟΙ ΔΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΡΑΤΟΜΗΘΕΙΣΑΝ -ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ-ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ-ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΚΚ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΔΙΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΝΩΡΗΤΕΡΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.ΟΜΩΣ Ο ΚΚ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
mia xora pou thelei kefalaia gia ependiseis apo to exoteriko, kai san moni viomixania exei ton tourismo, den tha vgei pote dimosia na pei oti exei provlima me islamistes metanastes pou xrisimopoiountai apo diafora kentra tou esoterikou kai tou exoterikou..

ektos kai an apogoiteymena ta kentra ayta apo tin mi ilopoiisi tou sxediasmou tous, perasoun se alli fasi pou isos na einai oi faneris proeleysis epitheseis (opos se dania,gallia,agglia pou omos ekei tis prolavan mexri stigmis)..