Βραζιλιάνοι παπαράτσι φωτογράφισαν τήν Κάρλα Μπρούνι καί έκαναν Τούρκο τόν Νικόλα τόν Σαρκοζή.


Κι ενώ η γαλλική προεδρία επιθυμούσε να διατηρήσει τις διακοπές του προεδρικού ζεύγους κάτω από τα αδιάκριτα γαλατικά βλέμματα, ο Νικολά και η Κάρλα βρέθηκαν στο επίκεντρο του βραζιλιάνικου Τύπου, διωκόμενοι από Νοτιαμερικανούς παπαράτσι κατά τη διάρκεια της αθλητικής τους δραστηριότητας στην ειδικά απομονωμένη παραλία του πολυτελούς ξενοδοχείου που διέμεναν στα βορειοανατολικά της Βραζιλίας.
Σύμφωνα με τη βραζιλιάνικη εφημερίδα «O Globo», ο Νικολά Σαρκοζί τηλεφώνησε στο Βραζιλιάνο πρόεδρο Λούλα για να παραπονεθεί για την εισβολή του εγχώριου Τύπου, απειλώντας με την άμεση αναχώρησή του στην περίπτωση επανάληψης παρόμοιου περιστατικού.
Η βραζιλιάνικη εφημερίδα, η οποία δημοσίευσε τις επίμαχες φωτογραφίες, αναφέρει στο σχετικό δημοσίευμα πως ο πρόεδρος της γαλλικής Δημοκρατίας και η πρώτη κυρία της Γαλλίας μετά της στενής της οικογένειας χαίρουν δωρεάν διακοπών στο «Resort Twai», στην ιδιωτική παραλία Itacare.....

Σχόλια

Ο χρήστης wolf είπε…
ι ενώ η γαλλική προεδρία επιθυμούσε να διατηρήσει τις διακοπές του προεδρικού ζεύγους κάτω από τα αδιάκριτα γαλατικά βλέμματα, ο Νικολά και η Κάρλα βρέθηκαν στο επίκεντρο του βραζιλιάνικου Τύπου, διωκόμενοι από Νοτιαμερικανούς παπαράτσι κατά τη διάρκεια της αθλητικής τους δραστηριότητας στην ειδικά απομονωμένη παραλία του πολυτελούς ξενοδοχείου που διέμεναν στα βορειοανατολικά της Βραζιλίας.

Σύμφωνα με τη βραζιλιάνικη εφημερίδα «O Globo», ο Νικολά Σαρκοζί τηλεφώνησε στο Βραζιλιάνο πρόεδρο Λούλα για να παραπονεθεί για την εισβολή του εγχώριου Τύπου, απειλώντας με την άμεση αναχώρησή του στην περίπτωση επανάληψης παρόμοιου περιστατικού.

Η βραζιλιάνικη εφημερίδα, η οποία δημοσίευσε τις επίμαχες φωτογραφίες, αναφέρει στο σχετικό δημοσίευμα πως ο πρόεδρος της γαλλικής Δημοκρατίας και η πρώτη κυρία της Γαλλίας μετά της στενής της οικογένειας χαίρουν δωρεάν διακοπών στο «Resort Twai», στην ιδιωτική παραλία Itacare.

Το επιχείρημα της εν λόγω εφημερίδας είναι πως ο βιολογικός πατέρας της Κάρλα, ο Ιταλός επιχειρηματίας Maurizio Remmert, συνδέεται επιχειρηματικά με το συγκεκριμένο ξενοδοχείο.
Αλλωστε, η επιλογή της Βραζιλίας ως χριστουγεννιάτικου προορισμού του προεδρικού ζεύγους δεν ήταν τυχαία.

Η Κάρλα είχε εκφράσει την επιθυμία της να γνωρίσει την πατρίδα επιχειρηματικής δραστηριότητας του πατέρα της, ο οποίος εδώ και χρόνια ζει και εργάζεται στο Σάο Πάολο, δίχως ωστόσο ποτέ να αποκαλύψει λεπτομέρειες. Το προεδρικό ζεύγος είχε απλώς επιβεβαιώσει πως θα παρέμενε στη Βραζιλία μέχρι σήμερα (29 Δεκεμβρίου) έπειτα από τη διήμερη επίσημη επίσκεψή του στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Παρά τη μυστικότητα που τηρήθηκε όσον αφορά στον τόπο διαμονής και τα μέτρα ασφαλείας που απαγόρευαν την είσοδο στους δημοσιογράφους, το προεδρικό ρεβεγιόν έγινε ένα από τα πρώτα θέματα του βραζιλιάνικου Τύπου. Η μη προσβάσιμη περιοχή παραβιάστηκε και τα φλας των παπαράτσι απαθανάτισαν το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι της διεθνούς πολιτικής σκηνής με αθλητική ενδυμασία.

Η ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας για την προστασία των ιδιωτικών στιγμών της προεδρικής οικογένειας δρομολογήθηκε και εμπεριείχε, μεταξύ άλλων, μέχρι και την απαγόρευση προσέγγισης των πλοίων!

Η διασφάλιση της «προεδρικής ησυχίας» δεν είναι δεδομένη, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που η διεθνής προσοχή στρέφεται πάνω στις προεδρικές εξορμήσεις. Η Κάρλα και ο Νικολά έχουν ήδη απαθανατιστεί σε προσωπικές στιγμές, ακόμα και με μαγιό, ενώ ο Γάλλος πρόεδρος έχει φωτογραφηθεί πολλάκις με το πλέον διάσημο σορτς του ακόμα και στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, κατά τη διάρκεια επίσκεψής τους στις ΗΠΑ.

Η ζωή της σε ντοκιμαντέρ

Πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις αλλά ποτέ έως τώρα ένα φιλμ με κεντρικό άξονα την εκκεντρική ζωή της. Η Κάρλα Μπρούνι ήρθε για άλλη μία φορά σε ρήξη με τη συμβατικότητα, δίνοντας το «πράσινο φως» σε μια αγγλική εταιρία παραγωγής για μια ταινία-ντοκιμαντέρ με θέμα την ίδια.

Πρόκειται για ένα φιλμ όπου η πρώτη κυρία της Γαλλίας θα καταθέσει με ειλικρίνεια το ιστορικό της όσον αφορά στην πολυσυζητημένη της καριέρα ως τοπ μόντελ και τραγουδίστριας και φυσικά στο γάμο της με το Γάλλο πρόεδρο. Στο ντοκιμαντέρ θίγονται όμως και θέματα που έχουν απασχολήσει κατά καιρούς έντονα τη διεθνή ειδησεογραφία, όπως ο βιολογικός πατέρας της και οι γυμνές της φωτογραφήσεις.

Ηδη η πολυτάραχη ερωτική της ζωή με τους σημαντικότερους ροκ σταρ και η στροφή της καριέρας της από το μόντελινγκ στο τραγούδι έχουν αποτελέσει πόλο έλξης για τους επίδοξους κινηματογραφιστές.

Ανάμεσα στους «μάρτυρες» που θα παραχωρήσουν συνεντεύξεις στον εμπνευστή του εγχειρήματος Georges Scott είναι η μητέρα τής Κάρλα, Marisa-Bruni Tedeschi, και η αδελφή της, Valeria-Bruni Tedeschi.

Το φιλμ, που αναμένεται να «σπάσει τα ταμπού» που αφορούν στο προεδρικό πρωτόκολλο, θα προβληθεί την 1η Ιανουαρίου του 2009 στο κρατικό γαλλικό κανάλι France 2.http://www.e-tipos.com/newsitem?id=67711