Οι Γαλλικές υπηρεσίες δέν πείθονται ότι οι βόμβες μπήκαν απο Ισλαμιστές. Κάτι δέν πάει καλά, λένε....


Το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων AFP είχε λάβει επιστολή από το αυτοαποκαλούμενο «Αφγανικό Επαναστατικό Μέτωπο» που προειδοποιούσε ότι είχαν τοποθετηθεί «πολλές βόμβες» στο κατάστημα.
Η άγνωστη οργάνωση αναφέρει ότι η τοποθέτηση των εκρηκτικών ήταν μήνυμα προς τον Γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί για το τι θα επακολουθήσει εάν δεν αποσυρθούν τα γαλλικά στρατεύματα από το Αφγανιστάν έως τα τέλη Φεβρουαρίου του 2009.
Ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί κάλεσε σε εγρήγορση.(in.gr)
Αυτά λένε τά διεθνή πρακτορεία.
Ομως οι Γαλλικές υπηρεσίες δέν πείθονται ότι είναι έτσι.
Μάλιστα λένε ξεκάθαρα ότι το κείμενο είναι παραπλανητικό και προσπαθεί να τούς παρασύρει σε λάθος κατεύθυνση.http://www.lefigaro.fr/actualite-france/2008/12/16/01016-20081216ARTFIG00387-paris-des-charges-explosives-desamorcees-dans-un-magasin-.php
Τό κείμενο τών υποτιθέμενων Ισλαμιστών δέν ταιριάζει με τη γλώσσα πού χρησιμοποιούν και κάποιες αναφορές πού γίνονται δέν κολλάνε μέ τίποτα.
Πάντως δέν λένε , ούτε διαρρέουν στίς εφημερίδες τί πιστεύουν.....

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όσοι Ευρωπαίοι δεν συμφωνούν με τους αμερικάνους πρέπει να φύγουν και ο Σαρκοζής έκανε το λάθος να υποστηρίξει την Ελλάδα στο Βουκουρέστι.
Τώρα που τέλειωσε και ο ψυχρός πόλεμος να μη μείνουνε και άνεργοι οι δεκάδες χιλιάδες πράκτορες της CIA και της NSA, έτσι δεν είναι;
Είναι δυνατόν κοτζάμ εκπαιδευμένα παλληκαράκια να κάθονται να πλέκουν όλη μέρα ή να παίζουνε μπιρίμπα;
Άσε δε που υπάρχει και το Echelon, να μην ξεχνιόμαστε.