Καί η αντιπολίτευση αλλά καί ο ΕΤ ασχολούνται με τα χθεσινά επεισόδια. Ως τήν Δευτέρα θα πέσουν κεφάλια στήν αστυνομία...





από ελεύθερο τύπο.
Σημάδια διάλυσης εμφανίζει πλέον η Αστυνομία, καθώς έντεκα ώρες μετά τον πυροβολισμό εναντίον του 16χρονου μαθητή στο Περιστέρι ο υπουργός Εσωτερικών κ. Προκόπης Παυλόπουλος βρέθηκε σε δύσκολη θέση, αφού δεν μπορούσε να ενημερώσει την Κυβερνητική Επιτροπή. Και αυτό, επειδή ο ίδιος έμαθε το συμβάν από την τηλεόραση, ακούγοντας δηλαδή τον πρόεδρο της ΟΛΜΕ Γρηγόρη Καλομοίρη να το καταγγέλλει στο MEGA, στις 9.35 π.μ.
Ο υπουργός είναι οργισμένος με τη λειτουργία της υπηρεσίας και σύμφωνα με πληροφορίες έχει αποφασίσει να αποπέμψει τον Αττικάρχη κ. Γιάννη Μπούτσικα το αργότερο ως τη Δευτέρα.
Επόμενο ήταν ότι το κλίμα στη συνεδρίαση του ανώτατου κυβερνητικού οργάνου, η οποία ορίστηκε για να συζητηθούν τα μέτρα για τον τουρισμό, ήταν παγερό και οι υπουργοί έσπευσαν μετά την αποπεράτωσή της να επιβιβαστούν στα αυτοκίνητά τους σκυθρωποί, χωρίς να κάνουν δηλώσεις. Μόνον ο κ. Παυλόπουλος στάθηκε να δώσει εξηγήσεις στους δημοσιογράφους, η δήλωσή του περί «εύθραυστης κοινωνικής ειρήνης» όμως παρερμηνεύτηκε και πυροδότησε ένα νέο κύκλο προβληματισμού.

Σχόλια