Ακόμα καί η Καθημερινή είδε αλλαγή κλίματος. Σέ περιμένω να ρθείς καί πάαλιιιι, μαζί να φτιάξουμε μιά Ελλάδα μεγάαααληηηηη....




Τίς επόμενες μέρες θα φανεί καλύτερα αλλά όλες οι ενδείξεις είναι ότι οι "νταβατζήδες" τό πήραν απόφαση.
Οταν κάηκε όλη η Αθήνα και ο Γιώργος (μήν ακούτε τα ψέματα ) δέν κατάφερε να κάνει ρεύμα υπέρ τού ΠΑΣΟΚ πραγματικά δέν πρόκειται ποτέ να τα καταφέρει...
Ακόμα και η Καθημερινή τα βλέπει αλλιώς σήμερα τα πράγματα....
Σέ περιμένω να ρθείς καί πάααλιιιι
Μαζί να φτιάξουμε μιά Ελλάδα μεγάαααληηηη...

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είναι αργά τώρα Αλαφούζο, πολύ αργά. Νεοδημοκράτης δεν ξαναγοράζει την ύπουλη πατσαβουροφυλλάδα σου την Καθημερινή, όσα DVD και αφιερώματα και να προσφέρεις. Το πασόκ σου πάει γάντι, άραξε καλά είσαι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και μην ξεχνάμε και το ΣΚΑΙ με την ελληνοφρένεια, έτσι;

Τον Καραμανλή με τα χέρια του αιματοβαμμένα με το αίμα το νεαρού δεν θα το έβγαζε στο αέρα ούτε ο Βερύκιος, ούτε ο Οικονομέας, ούτε κάν ο Λαλιώτης.

Ντροπή σου Αλαφούζο, κηλίδωσες ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ.

Έτσι υπηρετείς τη δημοσιογραφία;

Aλλά ξέχασα ο ηλίθιος, εσύ αυτό το ονομάζεις σάτιρα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όταν παίρνει ανθρώπους σαν τον Παπαχελά, τον Τέλλογλου και τον Μανδραβέλλη τί περίμενες;
Αποτυχημένος σε όλα του αυτός ο άνθρωπος.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είδα (για 5 δευτερόλαπτα) και την ποντικομαμή το Χατζηνικολάου χθές.

Προσπαθώντας να πουλήσει φύλλα στους πασόκους φέρνει κάθε δεκαπέντε μέρες τον Τατούλη να τραγουδάει για δύο ώρες στον Alter το σουξέ της εποχής "πόσο διεφθαρμένος είναι ο Καραμανλής".

Τώρα βάζει και συνέντευξη του Τατούλη στην φυλλάδα του. (όποιος αγοράζει αυτή την εμετική πατσαβούρα είναι άρρωστος, ούτε για να τυλίγεις ψάρια δεν κάνει).

Τι προσπαθείς να κάνεις άνθρωπέ μου, να γίνεις εκδότης;

¨Οση πιθανότητα υπάρχει να γίνει ο Γιωργάκης πρωθυπουργός άλλη τόση έχεις και εσύ να γίνεις εκδότης (αναρωτιέμαι ποιος ηλίθιος σου δάνεισε τα λεφτά).

Μόνο για τοκ σόου της κακιάς ώρας κάνεις και για μηχανορραφίες (την περασμένη εβδομάδα εν μέσω των τραγικών επεισοδίων έκανες συσκέψεις με το Χαζο-γκιόργκο)

Ο λαικισμός και ο τυχοδιωκτισμός σε όλο του το μεγαλείο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είναι η ώρα να αξιοποιηθούν έμπειρα πολιτικά στελέχη της παράταξης,καταξιωμένα στην κοινωνία,στην εργασία τους και δοκιμασμένα στους αγώνες τους.Δεν πρέπει να γίνουν τα ίδια λάθη που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση!Πρέπει να γίνει αντεπίθεση ενημέρωσης της κοινής γνώμης με ένα σύνθημα:αντιπολίτευση δεν είναι το ΠΑΣΟΚ,αλλά τα ΜΜΕ των εργολάβων της διαπλοκής. Πρέπει από αυτή την μάχη να βγεί κερδισμένος ο Καραμανλής,αλλιώς δεν θα υπάρχει πολιτική στην χώρα μας.Άν χάσει αυτήν την μάχη,μετά θα έρθει η σειρά του επόμενου ο οποίος θα έχει να επιλέξει ή να υποταχθεί ή να δώσει την σειρά του στον επόμενο και ούτω καθ εξής.Τότε τέρμα η πολιτική. Αφεντικά θα είναι τα ΜΜΕ...και όλοι θα υποταχθούν!


ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ,ΣΤΙΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΙ.
ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ Χ.Α.
ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΩΣΟΥΝ ΤΟΝΟΥΣ ΜΕΤΟΧΕΣ.
ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ,ΘΑ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
den nomizo gia to x.a.
..an prosexe kaneis tin proti mera ton episodeion eixame anodo me polles agores(!!!kapou to exo xanadei to ergo..kapoios eixe fenete kali pliroforisi i ithele na steilei minimata..)

o opoiosdipote prothipourgos einai kato apo piesi, to mono pou mporei na kanei gia na organosei antepithesi, einai na steilei tin mpala vathia mesa stin perioxi tou antipalou..kai parolo pou ayto einai asinithes gia to politiko ithos tou karamanli, isos na prepei na to epixirisei..giati ta simferonta einai megala kai oi antipaloi den paizoun timia to politiko paixnidi..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ρε σεις μαστουρωμένοι είστε όλοι εδώ; μιλάμε δηλαδή για πολύ μούφα..
τύφλα στην μούφα..

αν δεν είστε μαστουρωμένοι τότε είστε κυπατζήδες.. άλλα τις αδερφάκι μου.. παλιά μου τέχνη κόσκινο..

πω πω αρρώστεια.. ρε πούστη μου αυτό δεν είναι μπλοκ είναι γιάφκα χρυσαυγιτών που ο καθένας τους έχει σκοτώσει την μάνα του για να πάει την επομένη εκδρομή με το ορφανοτροφείο!!!

τι νοικοκυραίοι αδερφάκι μου.. με αρχές, με ήθος, με συνέπεια, με πολιτική θέση πρότυπα της κενωνίας!!!

ρε πούστη μου δεν υπάρχει ένας μπόγιας του διαδικτύου να τους μαζέψει..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σίγουρη αλλαγή κλίματος!\

6,4 μονάδες μπροστά το ΠΑΣΟΚ!

Καληνύχτα΄΄