Η μητέρα τού Αλέξη: Πάψτε επιτέλους...


Φαίνεται ότι η μητέρα τού παιδιού πού έχασε τη ζωή του έστειλε επιστολή στόν ANT1 τήν οποία διάβασε πρίν λίγο ο Ευαγγελάτος.
Από ότι καταλάβαμε  (δέν το είδαμε μάς το μετέφεραν) τό κεντρικό νόημα ότι η κυρία ζητούσε από όλους όσους ασχολούνται να το βουλώσουν επιτέλους.
Μιά χαρακτηριστική φράση μάλιστα φαίνεται ότι ήταν.
"Νά μάς αφήσουν να θρηνήσουμε μόνοι σιωπηλά το παιδί μας..."
Λογικό το βρίσκω....
Προσωπικά πιστεύουμε ότι υπάρχει πολλή υποκρισία στό όλο θέμα....
Χρησιμοποίησαν μια τραγωδία για μικροπολιτικούς σκοπούς.
Μιλάω για τούς εσωτερικούς χρήστες....
Γιά λίγες ψήφους....

Σχόλια

Ο χρήστης El Greco είπε…
Αυτοί που δεν την αφήνουν να θρηνήσει σιωπηλά το παιδί της είναι άτομα σαν τον Κούγια, αυτόν τον μοντελοπνίκτη των μεσημεριανάδικων, που σπιλώνει το όνομα ενός αθώου νεκρού ΠΑΙΔΙΟΥ.

Είναι το σύστημα της κυβέρνησης, της δικαιοσύνης και της αστυνομίας που συμπεριφέρεται σα να μη συμβαίνει τίποτα. Που προσπαθεί ακόμα να κουκουλώσει με θράσος το θάνατο ενός παιδιού που θα μπορούσε να ήταν δικό τους παιδί.

Αυτοί είναι που δεν αφήνουν τη μητέρα να θρηνήσει το νεκρό παιδί της. Αυτοί που δε το σέβονται και το συκοφαντούν μετά θάνατον. Όχι αυτοί που ευαισθητοποιήθηκαν και διαδηλώνουν οργισμένα αλλά ειρηνικά.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έτσι. Για λίγους ψήφους, για λίγα αργύρια. Έβαλαν τους χούλιγκαν να κάψουν τις δουλειές του κόσμου και να αυξηθούν οι άνεργοι. Τα καθάρματα!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι τηλεοπτικοί κανίβαλοι σαν τον Ευαγγελάτο δεν έχουν αρχές, θεός τους είναι μόνο το χρήμα της τηλεθέασης. Η μόνη τιμωρία που μπορούμε να τους επιβάλλουμε είναι να κλείνουμε την τηλεόραση όταν το θέαμα μας ενοχλεί και μας εκνευρίζει.