Ελβετός ζιγκολό εκβίαζε μέ βίντεο ερωτικού περιεχομένου την (παντρεμένη) πλουσιότερη κληρονόμο της Γερμανίας.

απο τα Νέα
Σεξ, βίντεο και Λαμποργκίνι είναι το κοκτέιλ που συνθέτει την ιστορία. Πρωταγωνιστές είναι ένας Ελβετός ζιγκολό, μέλος ιταλικής σπείρας εκβιαστών, και η πλουσιότερη γυναίκα της Γερμανίας: η Σουζάνε Κλάτεν, κληρονόμος της δυναστείας Κβαντ και μεγαλομέτοχος στην ΒΜW και στην Αltana.
Η «Κυρία ΒΜW», παντρεμένη, μητέρα τριών παιδιών, είναι στο επίκεντρο μιας υπόθεσης ευρωπαϊκών διαστάσεων που απασχολεί εδώ και καιρό τις αρχές της Γερμανίας, της Αυστρίας και της Ιταλίας. Η «ολέθρια» σχέση της 46χρονης Σουζάνε Κλάτεν άρχισε το καλοκαίρι του 2007. Σε μπαρ ξενοδοχείου γνώρισε τον 43χρονο Χελγκ Σγκάρμπι. Ακολούθησαν ραντεβού σε πολλές πόλεις, αλλά και στο Μόναχο. Στο ξενοδοχείο Ηoliday Ιnn- δωμ. 629 σύμφωνα με την «Μπιλντ»- στο Σβάμπινγκ του Μονάχου συναντιόταν το ζευγάρι. Μόνο που η Σουζάνε Κλάτεν δεν ήξερε ότι από το διπλανό δωμάτιο 630 τους βιντεοσκοπούσε ο συνεργός του εραστή της, ο Ερμάνι Μπαρέτα. Το έμαθε μερικές εβδομάδες αργότερα, όταν το βιντεοσκοπημένο υλικό χρησιμοποιήθηκε ως μέσο εκβιασμού της.......

Σχόλια

Ο χρήστης wolf είπε…
εξ, βίντεο και Λαμποργκίνι είναι το κοκτέιλ που συνθέτει την ιστορία. Πρωταγωνιστές είναι ένας Ελβετός ζιγκολό, μέλος ιταλικής σπείρας εκβιαστών, και η πλουσιότερη γυναίκα της Γερμανίας: η Σουζάνε Κλάτεν, κληρονόμος της δυναστείας Κβαντ και μεγαλομέτοχος στην ΒΜW και στην Αltana.

Η «Κυρία ΒΜW», παντρεμένη, μητέρα τριών παιδιών, είναι στο επίκεντρο μιας υπόθεσης ευρωπαϊκών διαστάσεων που απασχολεί εδώ και καιρό τις αρχές της Γερμανίας, της Αυστρίας και της Ιταλίας. Η «ολέθρια» σχέση της 46χρονης Σουζάνε Κλάτεν άρχισε το καλοκαίρι του 2007. Σε μπαρ ξενοδοχείου γνώρισε τον 43χρονο Χελγκ Σγκάρμπι. Ακολούθησαν ραντεβού σε πολλές πόλεις, αλλά και στο Μόναχο. Στο ξενοδοχείο Ηoliday Ιnn- δωμ. 629 σύμφωνα με την «Μπιλντ»- στο Σβάμπινγκ του Μονάχου συναντιόταν το ζευγάρι. Μόνο που η Σουζάνε Κλάτεν δεν ήξερε ότι από το διπλανό δωμάτιο 630 τους βιντεοσκοπούσε ο συνεργός του εραστή της, ο Ερμάνι Μπαρέτα. Το έμαθε μερικές εβδομάδες αργότερα, όταν το βιντεοσκοπημένο υλικό χρησιμοποιήθηκε ως μέσο εκβιασμού της.

Η Σουζάνε Κλάτεν αγνοούσε επίσης ότι ο Σγκάρμπι ήταν παντρεμένος και πήρε το επώνυμο της συζύγου του, γιατί το δικό του, Ρούσακ, δεν ήταν ό,τι καλύτερο για τον ρόλο του ζιγκολό. Μιλάει οκτώ γλώσσες, το 2000 είχε ανοίξει μεταφραστικό γραφείο στη Βιέννη, είχε μπει μάλιστα και φυλακή για οικονομικές υποθέσεις, όπως γράφουν ιταλικές εφημερίδες. Για να βάλει χέρι στα λεφτά της Κλάτεν σκαρφίστηκε μια απίθανη ιστορία: σε τροχαίο δυστύχημα, της είπε, σκότωσε ένα παιδί οικογένειας μαφιόζων και χρειάζεται λεφτά για να τους κατευνάσει. Τον Σεπτέμβριο του 2007, στο γκαράζ του ξενοδοχείου Ηoliday Ιnn η Κλάτεν του έδωσε επτά εκατομμύρια ευρώ. Τον Νοέμβριο, όταν η Κλάτεν τερμάτισε τη σχέση, ακολούθησε ο καθαρός εκβιασμός. Ο Σγκάρμπι της ζήτησε 14 εκατ. απειλώντας ότι θα στείλει τα βίντεο στις εφημερίδες. Ένα μήνα αργότερα της έστειλε DVD με σκηνές από τις συνευρέσεις τους. Το ραντεβού για την παράδοση των χρημάτων ορίστηκε στις 14 Ιανουαρίου, σε εμπορικό κέντρο του Βολπ στο Τιρόλο. Εκεί δεν εμφανίστηκε η Κλάτεν, αλλά άνδρες της αυστριακής αστυνομίας. Συνέλαβαν τον Ελβετό ζιγκολό που μαζί με τον 63χρονο Ιταλό συνεργό του Μπαρέτα είναι τώρα προφυλακισμένοι στο Μόναχο. Η εφημερίδα «Sueddeutsche Ζeitung» επικαλείται το 4σέλιδο πρωτόκολλο των ερευνών που έκανε η ιταλική αστυνομία στην κατοικία του Μπαρέτα στην Πεσκάρα, όπου κατασχέθηκαν πολυτελή αυτοκίνητα, Ferrari, Lamborghini, Rolls Royse, ενώ στην οροφή του υπογείου της βίλας βρέθηκαν κρυμμένα 1,6 εκατ. ευρώ. Τα υπόλοιπα έχουν κάνει φτερά.

Άφαντο παραμένει και το επίμαχο βιντεοσκοπημένο υλικό. Στη σπείρα των εκβιαστών ανήκουν άλλα έξι άτομα, μέλη των οικογενειών των δύο πρωταγωνιστών: η σύζυγος του Μπαρέτα, η κόρη του και ο γιος του, καθώς και η 39χρονη Ιταλίδα σύζυγος του Χελγκ Σγκάρμπι. Η Σουζάνε Κλάτεν δεν ήταν το μόνο θύμα του. Το 2006 είχε αποσπάσει από μία γυναίκα 600.000 ευρώ και αργότερα άλλο 1,5 εκατ. ελβετικά φράγκα. Τουλάχιστον άλλες τρεις κυρίες της υψηλής κοινωνίας της Γερμανίας έχουν πέσει θύματα αντίστοιχου εκβιασμού και έχουν πληρώσει περί τα 10 εκατ. ευρώ.


Στα 13 δισ. δολάρια η περιουσία της


Η ΣΟΥΖΑΝΕ ΚΛΑΤΕΝ ήθελε να περνάει απαρατήρητη. Γι΄ αυτό και μετά τις σπουδές οικονομίας στην Ελβετία και την Αγγλία έκανε πρακτική εξάσκηση σε εργοστάσιο της ΒΜW στο Ρέγκενσμπουργκ με το ψευδώνυμο Καντ. Εκεί γνώρισε τον Γιαν Κλάτεν, που έμαθε επτά μήνες μετά ότι έχει σχέση με μία κυρία Κβαντ. Παντρεύτηκαν το 1990 και έχουν τρία παιδιά. Ο πατέρας της Χέρμπερτ Κβαντ είχε κάνει περιουσία ήδη στη ναζιστική περίοδο, αλλά το μεγάλο άλμα το έκανε το 1959 όταν πήρε τη χρεοκοπημένη ΒΜW και την έκανε σύμβολο του γερμανικού «οικονομικού θαύματος». Σήμερα η κόρη του Σουζάνε Κλάτεν είναι μία από τους τρεις κληρονόμους της δυναστείας Κβαντ, συμμετέχει ως μεγαλομέτοχος (12,5% των μετοχών) στο εποπτικό συμβούλιο της ΒΜW και έχει το 50+1 των μετοχών της Αltana. Η περιουσία της υπολογίζεται στα 13 δισ δολ. και στη λίστα Forbes έχει την 68η θέση παγκοσμίως.http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=1407359&ct=2