Σοβαρά προβλήματα με την διαιοσύνη θά έχει σύντομα το ζεύγος Κουκοβίνου-Σωτηροπούλου πού προσπάθησε να εμπλέξει τόν Καραμανλή μέ τό Βατοπέδι.

Η Στ. Σωτηροπούλου φαίνεται ότι θα αντιμετωπίσει σύντομα αγωγή απο το Σώμα Ορκωτών Λογιστών γιά όσα κατέθεσε γιά το Σώμα τά οποία φαίνεται ότι ήταν ψευδή, ανυπόστατα και συκοφαντικά οπως λένε οι Ορκωτοί Λογιστές.
Ο σύντροφός της από την άλλη δέν αποκλείεται να αντιμετωπίσει -επίσης σύντομα- την κατηγορία τού εκβιασμού εναντίον επιχειρηματία πάντα σε σχέση με την υπόθεση τού Βατοπεδίου.
Ο Αντ1 παρουσίασε βίντεο όπου φαίνεται να εκβιάζει τον επιχειρηματία γιά τα οικόπεδα της Μονής.
Το βίντεο είναι εδώ http://www.ant1online.gr/news/Pages/home.aspx

Σχόλια

Ο χρήστης wolf είπε…
Την πρόθεσή του να καταθέσει αγωγή κατά της δικηγόρου κατοίκων της Νέας Ραιδεστού Σταματίας Σωτηροπούλου γνωστοποιεί με ανακοίνωσή του το Σώμα Ορκωτών Εκτιμητών, χαρακτηρίζοντας «ψευδή, ανυπόστατα και συκοφαντικά» τα όσα ανέφερε «εις βάρος του Σώματος» στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου.

Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωση του Σώματος Ορκωτών Εκτιμητών αναφέρει τα ακόλουθα:

«Ανάμεσα στα πολλά αναξιόπιστα και ευφάνταστα που κατέθεσε η κυρία Σταματία Σωτηροπούλου στις 13 Νοεμβρίου 2008, στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση της Μονής Βατοπαιδίου, αναφέρθηκε και στις εκτιμήσεις που έκανε το Σώμα Ορκωτών Εκτιμητών. Πιο συγκεκριμένα κατέθεσε: "στο Πανόραμα ένα οικόπεδο 1648 τ.μ. πουλήθηκε στην Ανθέμια για 1.188.261 ευρώ, ενώ η εκτίμηση των Ορκωτών Εκτιμητών ήταν 420.000 ευρώ" και συνεχίζει: "Είναι ηλίου φαεινότερον ότι τα οικόπεδα υποτιμήθηκαν σε βαθμό κακουργήματος".

Η αλήθεια είναι ότι στο Πανόραμα εκτιμήθηκαν δύο οικόπεδα:

Το πρώτο, πράγματι 1.648 τ.μ., αποτιμήθηκε από το Σ.Ο.Ε. έναντι 1.1.41.372 ευρώ δηλαδή 692.000 ευρώ το στρέμμα και όχι 250.000 ευρώ το στρέμμα όπως υποστηρίζει η κ. Σωτηροπούλου (ας σημειωθεί ότι το ίδιο διάστημα το Σ.Ο.Ε. εκτίμησε ακόμα ένα οικόπεδο στο Πανόραμα, εμβαδού 1.509 τ.μ. έναντι 1.087.554 ευρώ, ήτοι 720.000 ευρώ το στρέμμα).

Επιπλέον το κρίσιμο στοιχείο που δεν ανέφερε η κ. Σωτηροπούλου, είναι ότι η εκτίμηση έγινε στις 15/09/2005, δηλαδή τρία χρόνια πριν, κάτι το οποίο σημαίνει ότι με χρονική αναγωγή η αξία των δύο οικοπέδων θα ήταν σήμερα πάνω από 900.000 ευρώ το στρέμμα».
http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/11/14/1591914.htm
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και μην ξεχνάμε ποιός είχε καλέσει στην εξεταστική τη Σωτηροπούλου; Το πασόκ φυσικά, που τώρα λένε άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!