Ο Ιάσων τα "χώνει" στήν χαριτόβρυτο Αλέκα καί την λαικιά δημοκρατία.


........Συγκροτείται καινούργιο δικαστικό σύστημα το οποίο στηρίζεται σε επαναστατικούς λαϊκούς θεσμούς απονομής της δικαιοσύνης. Αρκετές ιδέες μπορούμε να πάρουμε από τη δικαιοσύνη όπως λειτούργησε στην ελεύθερη Ελλάδα, στην Κατοχή, στα χρόνια του Δημοκρατικού Στρατού. Το δικαστικό σώμα συγκροτείται από αιρετούς και ανακλητούς λαϊκούς δικαστές, καθώς και από μόνιμο δικαστικό προσωπικό που θα είναι υπόλογοι στους θεσμούς της εργατικής εξουσίας. ( http://www.kke.gr/arcti.php?myid=771 )
Δηλαδη Δεκεμβριανα, πηγαδες, κονσερβοκουτια και τα τοιαυτα...
6/11/2008
Ξενοδοχειο Αστηρ Πατρας, παρουσιασις θεσεων ΚΚΕ για το 18 ο Συνεδριο.
Οταν θα γίνει σοσιαλισμός στην Ελλάδα, όλοι οι βιομήχανοι θα μας παραδώσουν τις βιομηχανίες τους και θα πούνε πάρτε τα; Θα είναι σκληρή η σύγκρουση. Και θα είναι και με τους συμμάχους τους, ανώτερα μεσαία στρώματα κλπ. Δεν κατάλαβα δηλαδή. Βεβαίως θα υπάρξει και η βία, δεν το κρύβουμε..........
Σ.Σ. Η φράση του ΙΑΣΟΝΑ "κονσερβοκούτια και τα τοιαύτα" είναι πολύ hot.

Σχόλια

Ο χρήστης wolf είπε…
Θεωρω οτι οσο οι Ελληνες αποφευγουν την μελετη και προσεκτικη αναγνωσι του αξιαγαπητου Ριζοσπαστη, αγνοουν το είδος της «δημοκρατιας» που μας επιφυλλασσουν οι γενναιοι του ΚΚΕ. Οι μαχητες του φιλειρηνικου και δημοκρατικου αυτου κομματος.

Παραθετω «απανθισματα» απο τις επεξηγηματικες και αυθεντικες αναλυσεις, που διδει η κατ εξοχην αρμοδια ( επι του παροντος διοτι πολλα ακουγονται περι εθελουσιας εξοδου της απο το ιερο) η «παντανασσα» της εκκλησιας του Περισσου στον λαο της , ωστε να μην παρερμηνευουμε εμεις οι κακοι αστοι αυθαιρετα, τί σημαινει «λαικη δημοκρατια» κατα τα ευαγγελια ΚΚΕ.

23/10/2008 Συνεντευξι τυπου της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Παπαρηγα για το 18ο Συνεδριο.

Περι Κομουνιστικιας Δικαιοσυνης

Θα διαμορφωθεί ένα νέο επαναστατικό Σύνταγμα, νέα νομοθεσία που αντιστοιχεί στις νέες κοινωνικές σχέσεις και αντίστοιχα θα διαμορφώνεται το Εργατικό, το Οικογενειακό Δίκαιο και θα είναι νομικά κατοχυρωμένες όλες οι νέες κοινωνικές σχέσεις.
Συγκροτείται καινούργιο δικαστικό σύστημα το οποίο στηρίζεται σε επαναστατικούς λαϊκούς θεσμούς απονομής της δικαιοσύνης. Αρκετές ιδέες μπορούμε να πάρουμε από τη δικαιοσύνη όπως λειτούργησε στην ελεύθερη Ελλάδα, στην Κατοχή, στα χρόνια του Δημοκρατικού Στρατού. Το δικαστικό σώμα συγκροτείται από αιρετούς και ανακλητούς λαϊκούς δικαστές, καθώς και από μόνιμο δικαστικό προσωπικό που θα είναι υπόλογοι στους θεσμούς της εργατικής εξουσίας. ( http://www.kke.gr/arcti.php?myid=771 )

Δηλαδη Δεκεμβριανα, πηγαδες, κονσερβοκουτια και τα τοιαυτα...

6/11/2008
Ξενοδοχειο Αστηρ Πατρας, παρουσιασις θεσεων ΚΚΕ για το 18 ο Συνεδριο.





Οταν θα γίνει σοσιαλισμός στην Ελλάδα, όλοι οι βιομήχανοι θα μας παραδώσουν τις βιομηχανίες τους και θα πούνε πάρτε τα; Θα είναι σκληρή η σύγκρουση. Και θα είναι και με τους συμμάχους τους, ανώτερα μεσαία στρώματα κλπ. Δεν κατάλαβα δηλαδή. Βεβαίως θα υπάρξει και η βία, δεν το κρύβουμε.

(http://www2.rizospastis.gr/wwwengine/story.do?id=4800182&publDate=2008-11-06%2000:00:00.0)
Θεωρω οτι αυθεντικοτερη και ειλικρινεστερη επεξηγησις για την «λαικια δημοκρατια» που οραματιζεται το ΚΚΕ δεν υπαρχει.

Διερωτωμαι τι λενε για τις απειλες αυτες οι δικαστικοι μας, οι δημοκρατες ολων των κομματων, οι υπερμαχοι των ελευθεριων μας, οι προστατες μας κατα της αυθαιρεσιας του κρατους, ακομη και η Πολιτειακη ηγεσια περαν θεατρικων υποκλισεων και βαθυστοχαστων λογων, τι συγκεκριμενη θεσι παιρνουν για τις αντισυνταγματικες, εκνομες και κατα της Δημοκρατιας θεσεις του ΚΚΕ?
Δεν εχουν ερωτηματα προς την χαριτοβρυτο Αλεκα,.Παραδειγματος χαριν οταν ομολογει οτι θα υπαρξη βια τι εννοει?
ΙΑΣΩΝ