Ο Σαμαράς στό Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής γιά τόν ανασχηματισμό. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει....


Απέδωσε περισσότερο στην οικονομική κρίση και λιγότερο στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου την πτώση της ΝΔ στις δημοσκοπήσεις, ενώ σε ερώτηση αν χρειάζεται ανασχηματισμός και αν ο ίδιος ετοιμάζεται για κάποιον υπουργικό θώκο απάντησε: «Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, ο ανασχηματισμός είναι θέμα του Καραμανλή και κανενός άλλου».
Σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι πυκνώνει τις εμφανίσεις του τελευταία, σχολίασε πως «στις δύσκολες ώρες πρέπει κανείς να είναι έξω και να βοηθάει και να τρέχει».
Ο κ. Σαμαράς ήταν ομιλητής σε εκδήλωση του παραρτήματος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, με θέμα «Οι ευρωατλαντικές σχέσεις μετά τις πρόσφατες αμερικανικές εκλογές».
Στο βήμα του ομιλητή ήταν ακόμη ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, καθηγητής Διεθνών Σχέσεων Ηλίας Κουσκουβέλης, και ο καθηγητής Διεθνών Σχέσεων του Παντείου Πανεπιστημίου και γενικός διευθυντής του Ινστιτούτου Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.
ΥΓ Ευχαριστούμε τόν φίλο μας  δεξί εξτρέμ. http://dexiextrem.blogspot.com/  γιά την δημοσίευση τού κειμένου μας περί πολιτικής στό διαδίκτυο. Θυμίζουμε ότι το κειμενο έχουν βάλει και οι φίλοι μας http://naxios.blogspot.com/ καί http://exastal.blogspot.com/. Τούς έχουμε ήδη ευχαριστήσει αλλά το λέμε ξανά. 

Σχόλια