Ο Καρατζαφέρης εξηγεί ακόμα περισσότερο τη δήλωσή του γιά τό ποιά γυναίκα βρίσκεται πίσω από τίς κινήσεις Τατούλη.


«Πρωθυπουργό σε ομηρία» χαρακτηρίζει ο Γιώργος Καρατζαφέρης τον Κώστα Καραμανλή. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εκτιμά ότι η κυβέρνηση πληρώνει το τίμημα της αλαζονείας και της αμετροέπειάς της και δείχνει προς τη μεριά της Ντόρας Μπακογιάννη, εξηγώντας την πρόσφατη δήλωσή του για τη γυναίκα που βρίσκεται πίσω από τις κινήσεις που οδήγησαν στη διαγραφή του Πέτρου Τατούλη, δηλώνοντας ότι η υπουργός Εξωτερικών σε αρκετές περιπτώσεις έβλεπε θετικά τις κινήσεις Τατούλη και σε άλλες εξυπηρετείτο απ’ αυτές......

Σχόλια

Ο χρήστης wolf είπε…
«Πρωθυπουργό σε ομηρία» χαρακτηρίζει ο Γιώργος Καρατζαφέρης τον Κώστα Καραμανλή. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εκτιμά ότι η κυβέρνηση πληρώνει το τίμημα της αλαζονείας και της αμετροέπειάς της και δείχνει προς τη μεριά της Ντόρας Μπακογιάννη, εξηγώντας την πρόσφατη δήλωσή του για τη γυναίκα που βρίσκεται πίσω από τις κινήσεις που οδήγησαν στη διαγραφή του Πέτρου Τατούλη, δηλώνοντας ότι η υπουργός Εξωτερικών σε αρκετές περιπτώσεις έβλεπε θετικά τις κινήσεις Τατούλη και σε άλλες εξυπηρετείτο απ’ αυτές.

Κύριε πρόεδρε, δηλώσατε προ ημερών ότι ο Πέτρος Τατούλης δεν έκανε ένα άλμα στο κενό, δεν ήταν ανυποψίαστος και σίγουρα είχε στο νου του κάποια πράγματα όταν ανέλαβε το ρίσκο που τελικά οδήγησε στη διαγραφή του. Ποια ήταν αυτά τα πράγματα που είχε στο νου του και μπορεί να ομονοεί και με άλλες δυνάμεις εντός ή εκτός της Ν.Δ.;
Με τον Πέτρο Τατούλη συνδέομαι πολλά χρόνια φιλικά και πολιτικά. Ημασταν κάποτε στην ίδια ομάδα στη Ν.Δ. και τον έλεγα Σουσλόφ για τον τρόπο με τον οποίο σκέπτεται και εκφράζεται. Δεν πιστεύω ότι έκανε μια κίνηση τυχαία, ούτε ότι θα αποδομήσει την πορεία του πηγαίνοντας στη λίστα Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, όπως βιάστηκαν να προβλέψουν ορισμένοι. Θεωρώ ότι πάει να πετύχει κάτι άλλο. Δεν ξέρω αν αυτό είναι κόμμα ή μεγαλύτερη πολιτική επιρροή. Το βέβαιο είναι ότι κάτι στόχευε, με κάποιους μιλούσε, αλλά δεν βλέπω να το έχει κουμπώσει καλά αυτό που είχε κατά νου.
Θεωρείτε ότι κάποιοι επιχειρούν να ελέγξουν τον Καραμανλή ή ίσως βιάζονται να τον ρίξουν;

Ο Καραμανλής βρίσκεται σήμερα σε μια ιδιόμορφη κατάσταση. Τον διεκδικούν για όμηρο πολλοί. Το θέμα είναι αν θα μπορέσει να γλιστρήσει, να ξεφύγει από αυτές τις ομηρίες, όταν μάλιστα κάποιοι απ’ αυτούς που θέλουν να του τις επιβάλουν κουβαλάνε εμπειρίες και τεχνογνωσία ετών σ’ αυτό το «σπορ». Και βέβαια το κυριότερο που μας απασχολεί είναι ότι αυτή η προσπάθεια να τεθεί σε ομηρία ο πρωθυπουργός δημιουργεί σοβαρά και ανυπέρβλητα προβλήματα στη λειτουργία της κυβέρνησης και της Πολιτείας.

Ποιοι θεωρείτε ότι είναι αυτοί που τον θέλουν όμηρο; Εξωθεσμικοί παράγοντες, πολιτικά πρόσωπα, εντός ή εκτός Ν.Δ.;
Το παιχνίδι παίζεται εντός, εκτός και επί τα αυτά. Ο καθένας προσπαθεί να έχει μεγαλύτερο μερίδιο εξουσίας απ’ αυτό που επιτρέπει το πολιτικό του ανάστημα, δημιουργώντας συμμαχίες, κάνοντας ίντριγκες, επαφές με εξωθεσμικούς παράγοντες και παντός είδους προωθήσεις. Είναι παλιό το «σπορ» στη Ν.Δ., αλλά και στο ΠΑΣΟΚ. Σήμερα αποτελεί πια και σύμπτωμα της πολυκαιρίας των δύο κομμάτων.

Εκείνο το «cherchez la femme» που είπατε μετά τη διαγραφή Τατούλη ήταν πολύ μυστηριώδες. Για να καταλάβουμε, αναφέρεστε σε femme εν ενεργεία πολιτικό; Και με τι στόχο έδρασε, αν υποθέσουμε ότι πράγματι βρίσκεται πίσω από τον Τατούλη;
Από την ώρα που έκανα αυτή τη δήλωση έχω ακούσει διάφορες ερμηνείες, ορισμένες εκ των οποίων υπήρξαν πράγματι παραπλανητικές. Για παράδειγμα, κάποιοι ανέφεραν το όνομα ισχυρής κυρίας των επιχειρήσεων εκτός πολιτικής. Ασφαλώς δεν θα πίστευα ότι μια προσωπικότητα που έχει στο ενεργητικό της πολλές επιτυχίες θα αναζητούσε τέτοιες λύσεις. Οσον αφορά άλλα πρόσωπα που βρίσκονται εγγύς της Ν.Δ., δεν νομίζω να έχουν τη δύναμη επηρεασμού του Πέτρου Τατούλη. Το μυαλό κάποιων πήγε και στην Ντόρα Μπακογιάννη. Πιστεύω ότι η Ντόρα σε αρκετές περιπτώσεις θα έβλεπε θετικά τις κινήσεις του Τατούλη, σε άλλες θα φοβόταν μην εκτεθεί απ’ αυτές και σε άλλες θα εξυπηρετείτο. Εχω την αίσθηση ότι ο χρόνος θα με δικαιώσει και σ’ αυτή την εκτίμησή μου.

Αν υπάρχει, τέλος πάντων, αυτή η femme, κύριε Καρατζαφέρη, θεωρείτε ότι μπορεί να είναι και… fatale για το μέλλον του Καραμανλή;
Femmes, ξέρετε, είναι και η εξουσία και η αλαζονεία και η αμετροέπεια, που συνήθως είναι μοιραίες. Ο Καραμανλής βρέθηκε σε τραγικό αδιέξοδο από δικά του λάθη. Δεν είχαμε καν αντιπολίτευση τα τελευταία χρόνια και παρ’ όλα αυτά ο Καραμανλής έπεφτε. Μόλις άρχισαν τα δύσκολα, δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί. Για όλους μας όμως σήμερα μπαίνει ένα αμείλικτο και ρεαλιστικό ερώτημα: την επόμενη μέρα τι; Παπανδρέου και Αλαβάνος συνιστούν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ, επικίνδυνο για τον τόπο. Σύμπραξη Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ δεν πιστεύω πως θα μπορούσε να αποδώσει. Η λύση λοιπόν είναι να ξαναμοιράσει από την αρχή την τράπουλα ο Καραμανλής με όρους ελεύθερης οικονομίας και με την ομπρέλα της προστασίας υπέρ των αδυνάτων. Ετσι πιστεύω ότι μπορεί να ανοίξει ένας ευρύτερος διάλογος μέσα στη Βουλή.

Στον οποίο προφανώς θεωρείτε ότι θα πρέπει να έχετε πρωταγωνιστικό ρόλο…
Δεν είναι απαραίτητο να είσαι πρωταγωνιστής για να κλέψεις τις εντυπώσεις σε μια ταινία. Καμιά φορά μπορεί να κάνεις ένα πέρασμα και να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Η θέση μου είναι ξεκάθαρη για το μέλλον της παράταξης. Είναι η ώρα να πάμε σε ένα ανοιχτό συνέδριο των κεντροδεξιών κομμάτων για να καταθέσουμε προτάσεις, σκέψεις και ιδέες και να δούμε πώς δεν θα παραδώσουμε την τύχη του τόπου στην Κεντροαριστερά σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο. Τουλάχιστον έτσι θα μπορούμε να έχουμε ήσυχη τη συνείδησή μας ότι δεν παραδώσαμε την εξουσία στον Αλαβάνο και στην παρέα του.

Είχατε δημιουργήσει την εντύπωση τελευταία με τις δηλώσεις σας ότι θεωρείτε μείζον πρόβλημα της Ν.Δ. την παρουσία του Ρουσόπουλου στο Μέγαρο Μαξίμου. Τώρα που έφυγε βλέπετε τα πράγματα να αλλάζουν προς το καλύτερο;
Εφυγε στ’ αλήθεια; Κι αν έφυγε, τι κατάλοιπα, τι νοοτροπία άφησε πίσω του; Ο Καραμανλής πρέπει να αναμετρηθεί επιτέλους με την πραγματικότητα, να αποδείξει ότι μπορεί να ζήσει, να κυβερνήσει και να επιβληθεί χωρίς Ρουσόπουλο.

Το 2010 θα έχουμε προεδρικές εκλογές, οι οποίες, δεδομένης της ρευστότητας του πολιτικού σκηνικού, θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε πρόωρες εκλογές. Ποια στάση θα τηρήσει ο ΛΑΟΣ;
Στάση υπεύθυνη, με σεβασμό στο θεσμό. Υποχρεούμεθα όλοι με σεβασμό να περιμένουμε πρώτα την απόφαση του Προέδρου Κάρολου Παπούλια, ο οποίος έχει ασκήσει άψογα τα καθήκοντά του.
Από κει και πέρα, αν εκείνος δεν επιθυμεί μια δεύτερη θητεία, υπάρχουν προσωπικότητες με οικουμενική διάσταση, ικανές να ανταποκριθούν στο ύπατο αξίωμα. Ο Παπούλιας έχει την εμπειρία, υπάρχουν όμως και πρόσωπα νεότερης ηλικίας, με στοιχεία σύγχρονα, ευρωπαϊκά, με ώσμωση γι’ αυτά που συμβαίνουν στο σύγχρονο κόσμο. Εκεί πρέπει να στρέψουμε το ενδιαφέρον μας.

Οι εξελίξεις στην Εξεταστική για την υπόθεση του Βατοπαιδίου σε τι συμπεράσματα σας οδηγούν;
Από αυτούς που εμπλέκονται ουδείς πιστεύω ότι θα μείνει αλώβητος. Ολοι θα βγουν με τραύματα. Εμείς θα επιμείνουμε στην Προανακριτική.

Θεωρείτε ότι έχουν προκύψει νέα στοιχεία ή θα μείνετε σε αυτά που υπήρχαν στο ξεκίνημα;
Με τα υπάρχοντα στοιχεία και με ό,τι άλλο προκύψει θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους. Φαίνεται από μακριά καπνός και είμαστε υποχρεωμένοι να πλησιάσουμε για να δούμε αν υπάρχει φωτιά…
http://www.e-tipos.com/newsitem?id=61142
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
MEGA lathos taktikis tou karatzaferi

stin anagki tou na paixei to paixnidi allon, gia esoteriki apostatheropoiisi tis nd
strefei ta pira stin mpakogianni,
tin stigmi pou einai o monos polos stin nd pou den exei pei katigorimatika oxi se sinergasia me to komma tou,
pou kindinevei na min mpei stin vouli an oi psifoforoi tou doun to pasok kai to siriza na xtipoun me axioseis tin porta tis exousias kai sispirothoun giro apo tin nd..

isos pistevei oti opos kai me tosa pou exei pei kata kairous, etsi kai ayto tha xehastei sto mellon..lathos toy..kai stin periptosi me ton karamanli ekane lathos me tis salomes kai tora pou dixnei mpakogianni(asxeta an exei meriko dikio i oxi)
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Zhd j ass y free porn, porn. Gqj c, icm fsnsqn|lhq wblxpgg z vc oh.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
yxzj rlpbz mature sex xetfga y pm e nyy

syne kodba [URL=http://www.porn432.com]free porn videos[/URL] uphzgy k hq g xfo
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
hi, new to the site, thanks.