Κουτσούκος Αναστάσιος (υποψ. βουλευτής ΠΑΣΟΚ). Στό 7% η διαφορά. Η Ελλάδα περιμένει τόν Ομπάμα της. (Σ.Σ. Απαιχτος)

Η Ελλάδα περιμένει τον Ομπάμα της …
Με διαφορά 7% προηγείται το Πασοκ... με ανοδική τάση
΄Οσο αργούν οι εκλογές τόσο μεγαλώνει η διαφορά
΄Οσο αυξάνονται οι διανειολήπτες τόσο μεγαλώνει η επιθυμία για αλλαγή
Η Αμερική αλλά και όλος ο πλανήτης άλλαξε σελίδα!!
« Να γυρίσουμε σελίδα για ένα νέο σύστημα » Γ. Παπανδρέου
Η Σαρωτικη νίκη Ομπάμα προοιονίζει την σαρωτικη νίκη Παπανδρέου
στις επικείμενες εκλογές......

Σχόλια

Ο χρήστης wolf είπε…
Η Ελλάδα περιμένει τον Ομπάμα της …
Με διαφορά 7% προηγείται το Πασοκ... με ανοδική τάση
΄Οσο αργούν οι εκλογές τόσο μεγαλώνει η διαφορά
΄Οσο αυξάνονται οι διανειολήπτες τόσο μεγαλώνει η επιθυμία για αλλαγή
Η Αμερική αλλά και όλος ο πλανήτης άλλαξε σελίδα!!
« Να γυρίσουμε σελίδα για ένα νέο σύστημα » Γ. Παπανδρέου
Η Σαρωτικη νίκη Ομπάμα προοιονίζει την σαρωτικη νίκη Παπανδρέου
στις επικείμενες εκλογές
ΤέλοςφόρμαςΑρχήφόρμαςΝα πληρώσουν οι τραπεζίτες την οικονομική κρίση
ΤέλοςφόρμαςΑρχήφόρμαςΤέλοςφόρμαςΑρχήφόρμαςΠασοκ: ΄Ηθος, ελπίδα, αξιοπιστία, σιγουριά, αξιοπρέπεια.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, αμέσως μετά την έκτακτη συνάντηση, στις Βρυξέλλες, των ηγετών των Ευρωπαϊκών Σοσιαλιστικών Κομμάτων, δήλωσε : «Ανοίγεται μια μεγάλη ευκαιρία για την Ευρωπαϊκή Ένωση να παίξει ένα προοδευτικό ρόλο» για την υπέρβαση της διεθνούς οικονομικής κρίσης, ώστε «να γυρίσουμε σελίδα». Το μήνυμα προς την ηγεσία της Ένωσης πρέπει να είναι σαφές και ισχυρό και τόνισε ότι «απαιτείται ένα σύμφωνο με τον πολίτη για την βιώσιμη πράσινη ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή» και επεσήμανε ότι δεν αρκεί «να μπαλώσουμε το παλιό σύστημα, αλλά να γυρίσουμε σελίδα για ένα νέο σύστημα», που στο επίκεντρο του θα έχει τον πολίτη και τις σύγχρονες ανάγκες του.

«Να δώσουμε με την δική μας απάντηση στην διεθνή κρίση, δύναμη στον πολίτη και να τον βάλουμε στο επίκεντρο της πολιτικής μας, αναδεικνύοντας τους δημοκρατικούς θεσμούς στην χώρα μας και σε διεθνές επίπεδο, μέσω μια παγκόσμιας διακυβέρνησης, που θα βάζει σε προτεραιότητα το αίτημα της κοινωνικής δικαιοσύνης και της αναδιανομής του πλούτου» τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γ.Α. Παπανδρέου, αμέσως μετά την συνεδρίαση της Επιτροπής Stiglitz, στην Βιέννη. Ο Γ. Α. Παπανδρέου υπογράμμισε την αναγκαιότητα της ανάπτυξης της πραγματικής οικονομίας με ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, καθώς και του δημοκρατικού ελέγχου της διεθνοποιημένης οικονομίας

Ο Σόλων ο Αθηναίος κλήθηκε το 594 π.χ. λόγω οξύτατων, κοινωνικών και οικονομικών με έκτακτη διαδικασία να νομοθετήσει και για το έργο αυτό εξοπλίστηκε με έκτακτες εξουσίες. Οι νόμοι που θέσπισε δημοσιεύτηκαν ίσως το 592 π.χ. και προέβλεπαν τολμηρά νομοθετικά μέτρα, αλλά και έδωσε τη δυνατότητα σε κάθε πολίτη, όχι μόνο στον παθόντα, να καταγγέλλει στον Άρειο Πάγο με εισαγγελία (αγωγή) οποιονδήποτε, ακόμα και άρχοντα, και να εμφανίζεται ως κατήγορος. Με αυτό τον τρόπο κατοχυρώθηκε ουσιαστικά το έννομο συμφέρον του απλού πολίτη σε σχέση με την άσκηση της εξουσίας από τα κρατικά όργανα, ακόμα και αν οι ενέργειες των κρατικών οργάνων δεν τον έβλαπταν άμεσα. και στα δικαστήρια.
Επίκαιρα είναι τα «Μέτρα επανόρθωσης (σεισάχθεια)»: Στα πλαίσια της σεισάχθειας (αποτίναξης βαρών), ο Σόλων κατάργησε τα υφιστάμενα χρέη ιδιωτών προς ιδιώτες και προς το δημόσιο, απελευθέρωσε όσους Αθηναίους είχαν γίνει ΔΟΥΛΟΙ λόγω χρεών στην ίδια την Αθήνα και επανέφερε στην πόλη όσους εν τω μεταξύ είχαν μεταπωληθεί στο εξωτερικό. Για ξένους δούλους δεν γίνεται λόγος στις πηγές. Για να μην επαναληφθεί το φαινόμενο, κατάργησε το δανεισμό με εγγύηση το σώμα (προσωπική ελευθερία) του δανειολήπτη και των μελών της οικογένειάς του. Είναι επίσης πιθανό ότι αμνήστευσε τα αδικήματα που επέφεραν στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων
ΤέλοςφόρμαςΑρχήφόρμας Η Αλλαγή - όλως περιέργως για όσους δεν γνωρίζουν- έρχεται από την ...Αμερική!!!
Η Αμερική αλλά και όλος ο πλανήτης άλλαξε σελίδα!! Οι αμερικανοί πολίτες συναισθανόμενοι τα τραγικά αδιέξοδα που έχει οδηγηθεί η χώρα τους και ο πλανήτης, άλλαξαν, επιτέλους, πλανητάρχη!! ΤέλοςφόρμαςΑρχήφόρμαςΗ Αμερικανική Επανάσταση του 1776 ήταν η πρώτη δημοκρατική (δεκατρία χρόνια πριν από τη Γαλλική) εξέγερση και η μόνη επιτυχημένη και είχε ωςΤέλοςφόρμαςΑρχήφόρμας στόχο την εγκαθίδρυση μιας νέας μορφής διακυβέρνησης με προϋπόθεση τη συμμετοχή των πολιτών στον δημόσιο βίο.Εμπνευσμένη από την διακήρυξη της αμερικανικής επανάστασης του 1776 και του φιλοσοφικού πνεύματος του 18ου αιώνα, η Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και του Πολίτη του 1789 σημειώνει το τέλος του Παλαιού Καθεστώτος και την αρχή μιας νέας περιόδου. Η Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και του Πολίτη αποτελεί, μαζί με τα διατάγματα της 4ης και 11ης Αυγούστου 1789 περί κατάργησης των φεουδαρχικών δικαιωμάτων..Υπό την πίεση της Εθνοσυνέλευσης και του λαού ο οποίος έχει καταλήψει τις Βερσαλίες, ο Λουδοβίκος ΙΣΤ’ επικυρώνει τη Διακήρυξη μόλις στις 5 Οκτωβρίου. Η Διακήρυξη αποτέλεσε και το προοίμιο του πρώτου Συντάγματος της Γαλλικής Επανάστασης που υιοθετήθηκε το 1791 και επηρέασε ιδεολογικά και την ελληνική επανάσταση του 1821.
Γ. Παπανδρέου: όχι στη λευκή επιταγή στις ελληνικές τράπεζες. Ο αυριανός πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου ΤέλοςφόρμαςΑρχήφόρμαςλέει "όχι στη λευκή επιταγή στις ελληνικές τράπεζες, που τακτοποιεί συμφέροντα και πιθανές... εξαρτήσεις. ΤέλοςφόρμαςΑρχήφόρμαςΕπιτέλους, φτάνει πια. Φτάνει πια. Ως εδώ και μη παρέκει. Είναι ώρα για σοβαρότητα, συνέπεια, διαφάνεια, αποφασιστικότητα. ΤέλοςφόρμαςΑρχήφόρμαςΕίναι ώρα για αλλαγή πορείας. Είναι ώρα για προοδευτικές, δημοκρατικές λύσεις". Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργος Α. Παπανδρέου, δίνει μεγάλη σημασία στην διαφάνεια και διατυπωσε τις θέσεις του, στο Συνέδριο της Διεθνούς Διαφάνειας, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.
ΤέλοςφόρμαςΑρχήφόρμαςΧρέος κάθε έντιμου δημοκρατικού πολίτη είναι να χαιρετίσει και να αγκαλιάσει τις προτάσεις του νέου έντιμου ΠΑΣΟΚ, που είναι η μοναδική πλέον διέξοδος των εργατών, αγροτών, φοιτητών, δασκάλων, καθηγητών, υπαλλήλων, ανέργων, υπερδανεισμένων… Το Πασοκ σαρώνει σε όλη την Ελλάδα με ποσοστό διαφοράς 7% με ανοδική τάση και σχηματίζει ισχυρή, αυτοδύναμη, δημοκρατική κυβέρνηση!! Αγέρωχα νειάτα, περήφανα γηρατειά ο νέος μας Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου, η μοναδική μας ελπίδα, είναι πανέτοιμος να αναλάβει το πηδάλιο της Ελλάδος, ακολουθήστε τον με αξιοπρέπεια, ήθος αξιοπιστία, σιγουριά και πίστη!!
H Σαρωτικη νίκη Ομπάμα επιταχύνει τη σαρωτική νίκη Παπανδρέου στις επικείμενες εκλογές με το ίδιο ποσοστό 7% και περισσότερο.
ΤέλοςφόρμαςΑρχήφόρμας΄Ερχεται η Αλλαγή... από την ...Αμερική!!!
Το παλλαϊκό ποτάμι είναι πλέον ορμητικότατο δημοκρατικό τσουνάμι και δεν γυρίζει πίσω!!!
Επιτέλους τέλος. Η Ελλάδα και ο πλανήτης άλλαξε οριστικά και αμετάκλητα σελίδα μια για πάντα!!!"

Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος
Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β΄ Αθήνας
www.koutsoukos-anastasios.gr
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ο DR της βλακειας εμιλησε
τωρα παρε τα ψυχοφαρμακα σου και πισω στο ιδρυμα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
και μετα ξυπνησες???????
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
κουτσουκε να χαιρεσαι τον αρχηγο σου με το (τουμποποδηλατο του).
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…

Ο Γιωργάκης εχει μερικά κοινά με τον Ομπάμα.

Μάνα Αμερικανίδα που παντρεύτηκε μετανάστη, που γεννήθηκε Αμερικανός πολίτης και που μετά η μητέρα και ο πατέρας του χώρισαν.

Μέχρι εκεί...

Ο Ομπάμα δεν ήταν από τζάκι, τιμά την οικογένεια του και δεν παράτησε την γυναίκα του για μια άλλην και μάλιστα αλκοολική.

Το σημαντικότερο, δεν περιστοιχίζεται από λαμόγια και δεν εγκατέλειψε την χώρα του να πάει να γίνει αρχηγός την Κένυα ή εν προκειμένω στην Ελλάδα. Εμεινε στην Αμερική....


Ο Γιωργάκης βέβαια έχει ένα ακόμα κοινό με τον Ομπάμα.... Τον στηρίζουν και αυτόν οι Αμερικανοί και ίσως εκει βασίζει την αισιοδοξία του... Το ότι εδώ είναι Ελλάδα, ουδόλως απασχολεί το κ. κου-ΤΣΟΥΚΟ...


Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλά αυτό το Κουτσούκο είναι άνθρωπος; Δηλαδή κανονικός ή κάτι άλλο; Από τον πλανήτη γή, άς υποθέσουμε, ή ήρθαν τα ΑΤΙΑ που βλέπαμε στις ταινίες παλιά;
Χωρίς πλάκα, εάν αυτά που λέει τα λέει σοβαρά, τί να πείς;
ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ;
Έχει προβλήματα ο κόσμος.