Ο συνδικαλισμός τής τρομοκρατίας. Μιά άποψη γιά τούς εκπροσώπους τών φυλακισμένων (Γιωτόπουλο τής 17Ν κλπ).


Ο πολιτισμος του Δημοκρατικου πολιτευματος και η ανθρωπιστικη εξελιξι της κοινωνιας επιβαλλει την καλλιτερευσι των συνθηκων της φυλακισεως........
........Όλα αυτά είναι φυσικο οι πολιτισμενοι Πολιτες να τα αποδεχονται και να προβληματιζονται , να θλιβονται γιατι υπαρχουν τοσοι ανθρωποι πισω από τα καγκελλα. Και να ντρεπονται γιατι η πολιτεια δεν προλαμβανει ,αν αυτή είναι η περιπτωσι σημερα, αυτων των καταστασεων..ΟΠως επισης να μη συγχωρη τους αμετανοητους φρικτους εγκληματιες, τους εμπορους ναρκωτικων,τους βιαστες που είναι φυλακισμενοι ενώ τα θυματα των εχουν χαθη για παντα.
Από του σημειου αυτου όμως μεχρι του συνδικαλισμου των τρομοκρατων δολοφονων της 17Ν οι οποιοι με κάθε τροπο προσπαθουν να μας θυμισουν την αποτροπαια υπαρξι των μετα από σωρεια δολοφονιων για τις οποιες ποτε δεν ζητησαν συγνωμη αλλα υπερηφανευονται και απειλουν, υπαρχει διαφορα.............

Σχόλια

Ο χρήστης wolf είπε…
Ο πολιτισμος του Δημοκρατικου πολιτευματος και η ανθρωπιστικη εξελιξι της κοινωνιας επιβαλλει την καλλιτερευσι των συνθηκων της φυλακισεως.Ακομη και το ενδεχομενο μετατροπης των ποινων, αναλογως της φυσεως των αδικηματων σε προσφορα κοινωνικης εργασιας ( π.χ οπου δεν εχουμε κακουργηματα ανωμαλους , δολοφονους, ,αλλα π.χ παραβατες του ερυθρου σηματος ή κακοπληρωτες στο δημοσιο )

Βεβαια οι συνθηκες θα βελτιωνοντο αμεσα, αν ο αριθμος των φυλακισμενων εμειωνετο Π.χ η αμεσος απομακρυνσις-απελασις των μεταναστατων που εχουν συλληφθει στην Ελλαδα για οιονδηποτε αδικημα, στις χωρες τους. Αλλα και η απελευθερωσι των προφυλακισμενων γι ασημαντη αιτια. Ισως θα μπορουσαν να συνεισφερουν.

Όλα αυτά είναι φυσικο οι πολιτισμενοι Πολιτες να τα αποδεχονται και να προβληματιζονται , να θλιβονται γιατι υπαρχουν τοσοι ανθρωποι πισω από τα καγκελλα. Και να ντρεπονται γιατι η πολιτεια δεν προλαμβανει ,αν αυτή είναι η περιπτωσι σημερα, αυτων των καταστασεων..ΟΠως επισης να μη συγχωρη τους αμετανοητους φρικτους εγκληματιες, τους εμπορους ναρκωτικων,τους βιαστες που είναι φυλακισμενοι ενώ τα θυματα των εχουν χαθη για παντα.

Από του σημειου αυτου όμως μεχρι του συνδικαλισμου των τρομοκρατων δολοφονων της 17Ν οι οποιοι με κάθε τροπο προσπαθουν να μας θυμισουν την αποτροπαια υπαρξι των μετα από σωρεια δολοφονιων για τις οποιες ποτε δεν ζητησαν συγνωμη αλλα υπερηφανευονται και απειλουν, υπαρχει διαφορα.

Νομιζω ότι οι φυλακισμενοι εχουν πολύ ικανοτερους αναμεσα τους για να τους βοηθησουν στην διεκδικησι δικαιων λογικων και πρακτικως δυναμενων να ικανοποιηθουν αιτηματων.Ενω η πολιτεια οπου δυναται θα πρεπει να διδει λυσεις προτου η καταστασις φθανει στο απροχωρητο..

ΙΑΣΩΝ

Υ.Γ

Να θυμισουμε σε επιλεκτικα ευαισθητους συμπολιτες μας την απόφαση του δικαστηρίου επί των ποινών για ωρισμενες από τις δολοφονικες επιθεσεις στην υπόθεση της 17Ν

Για τη δολοφονία των Νίκου Μομφεράτου και Παναγιώτη Ρουσσέτη: Δις ισόβια στους Αλέξανδρο Γιωτόπουλο, Δημήτρη Κουφοντίνα, Χριστόδουλο Ξηρό και Βασίλη Τζωρτζάτο

* Για τη δολοφονία του Δημήτρη Αγγελόπουλου: Στον Δημήτρη Κουφοντίνα 15 χρόνια, στον Χριστόδουλο Ξηρό ισόβια, στον Βασίλη Τζωρτζάτο 15 χρόνια,

* Για τη δολοφονία του Αθανασιάδη-Μποδοσάκη: Ισόβια κάθειρξη στους Δημήτρη Κουφοντίνα, Βασίλη Τζωρτζάτο και Αλέξανδρο Γιωτόπουλο.

* Για τη δολοφονία του Ουίλιαμ Νορντίν: Στον Δημήτρη Κουφοντίνα ποινή κάθειρξης 8 ετών για την έκρηξη και 15 ετών για την απλή συνέργεια στην ανθρωποκτονία. Την ίδια ποινή στον Σάββα Ξηρό και στον Βασιλη Τζωρτζάτο..

* Για την ανθρωποκτονία Ανδρουλιδάκη: Ισόβια στους Δημήτρη Κουφοντίνα, Βασίλη Τζωρτζάτο και Αλέξανδρο Γιωτόπουλο



* Για τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη: Ισόβια κάθειρξη στους Δημήτρη Κουφοντίνα, Ηρακλή Κωστάρη και Αλέξανδρο Γιωτόπουλο και από 15 χρόνια κάθειρξη στον Σάββα Ξηρό και στον Βασίλη Τζωρτζάτο.

* Για την ρουκέτα κατά του Βαρδή Βαρδινογιάννη: Στον Δημήτρη Κουφοντίνα 8 χρόνια για την έκρηξη και από 12 χρόνια για κάθε μία από τις 3 απόπειρες ανθρωποκτονίας. Στον Σάββα και στον Χριστόδουλο Ξηρό από 15 χρόνια για την έκρηξη και 15 χρόνια για κάθε μία από τις τρεις απόπειρες ανθρωποκτονίας. Στον Βασίλη Τζωρτζάτο 8 χρόνια για την έκρηξη ποινή επέβαλε και στον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο, ενώ στον Βασίλη Τζωρτζάτο 12 χρόνια για την έκρηξη και 15 χρόνια για κάθε μία από τις απόπειρες ανθρωποκτονίας.