O Αλέκος Αλαβάνος είπε ότι συναντήθηκε με τον Γ. Αλογοσκουφη γιατί τα πάντα αλλάζουν, αντιλήψεις και πολιτικές.


.....Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής ομάδας του Σύριζα κ. Αλέκος Αλαβάνος είπε ότι συναντήθηκε με τον υπουργό γιατί τα πάντα αλλάζουν, αντιλήψεις και πολιτικές. Ο κ. Αλαβάνος είπε χαρακτηριστικά ότι «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» και ότι από μία άποψη είμαστε πεινασμένοι. Επίσης είπε ότι υπέβαλε στον υπουργό προτάσεις-σκέψεις όπως για παράδειγμα ότι χρειάζεται καλύτερη εποπτεία σε όλο το χρηματοπιστωτικό σύστημα και ότι του εξέφρασε την ανησυχία του για τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων.........

Σ.Σ. Τι ειναι η ζωη?
 Ενα τιποτα.
 Σημερα ειμαστε και αυριο δεν ειμαστε. 
Χθες ειχαμε μια οικονομ ικη πολιτικη σημερα εχουμε μια αλλη. 
Ανθρωποι ειμαστε. 
Ουδεις ασφαλτος
 (Αντζελα Δημητριου)

Σχόλια

Ο χρήστης wolf είπε…
Η οικονομική κρίση στη συνάντηση Αλαβάνου - Αλογοσκούφη
Τη διεθνή χρηματοπιστωτική κρίση και τις επιπτώσεις της στην Ευρώπη και την Ελλάδα όπως και τις εξελίξεις στα επιτόκια και θέματα σχετικά με τους δανειολήπτες, συζήτησαν στο υπουργείο Οικονομίας, ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης και ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του Σύριζα κ. Αλέκος Αλαβάνος.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Αλογοσκούφης δήλωσε ότι η συζήτηση ήταν εκτεταμένη ότι αφορούσε τη διεθνή χρηματοπιστωτική κρίση και τις επιπτώσεις στην Ευρώπη και ειδικότερα στην Ελλάδα και ότι ενημέρωσε τον κ. Αλαβάνο για τις πρωτοβουλίες που αναπτύσσονται για την αντιμετώπιση της κρίσης. Επίσης ενημέρωσε ο κ. Αλογοσκούφης τον κ. Αλαβανο για τις διεργασίες που διεξάγονται στην ΕΕ.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής ομάδας του Σύριζα κ. Αλέκος Αλαβάνος είπε ότι συναντήθηκε με τον υπουργό γιατί τα πάντα αλλάζουν, αντιλήψεις και πολιτικές. Ο κ. Αλαβάνος είπε χαρακτηριστικά ότι «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» και ότι από μία άποψη είμαστε πεινασμένοι. Επίσης είπε ότι υπέβαλε στον υπουργό προτάσεις-σκέψεις όπως για παράδειγμα ότι χρειάζεται καλύτερη εποπτεία σε όλο το χρηματοπιστωτικό σύστημα και ότι του εξέφρασε την ανησυχία του για τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων.

Ο κ. Αλαβάνος είπε επίσης ότι χρειάζεται η εγγύηση του κράτους για τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων και ότι θα πρέπει να υπάρξουν προτάσεις για το θέμα των επιτοκίων, σε ευρωπαϊκό αλλά και σε εθνικό επίπεδο. Επίσης ζήτησε την προστασία των δανειοληπτών μέσω επιμήκυνσης του χρόνου πληρωμής του δανείου μείωση της ελάχιστης καταβολής δόσης και να μην επιτρέπεται η κατάσχεση πρώτης κατοικίας.

Τέλος, ο κ. Αλαβάνος ζήτησε από τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργο Αλογοσκούφη ενόψει της κατάθεσης του προϋπολογισμού να ληφθούν άμεσα μέτρα προστασίας του εισοδήματος των εργαζομένων και να τους καταβληθεί διορθωτικό ποσό.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ,ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ,ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ,ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΝ ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ "ΑΝΤΑΡΤΕΣ".
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι έγινε κύριοι νταβαντζήδες?...ανακρούσατε πρύμνα ???....Ας όψεται αυτή η "βουβή" βοή μας....Υπόηχος είναι...Δεν τον πιάνουν ούτε τα σκυλιά να γαυγίσουν.....Μόνο ο Αμερικάνος τον πιάνει ....γιατι έχει τα κατάλληλα όργανα...και αναθεωρεί.....και καραδοκεί...κι επανασχεδιάζει

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ
Ο χρήστης fire and axe είπε…
Λύκε,έπιασε η ένεση.Άμα δε βγεί το τσουτσέκι να κάνει δηλώσεις πάμε για Μάιο.Πάρτυ με 50%.Α,ρε προεδράρα.Κράτα.Πάρε μας τα μυαλά.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΟΛΥ ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΜΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.ΓΙΑΤΙ?ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σταύρος Λυγερός, πολιτικός αναλυτής (Καθημερινή) έκανε το εξής σχόλιο στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ:

"Ο Καραμανλής είχε ένα ηθικό πλεονέκτημα και το 'χασε. Ο κόσμος, ακόμη κι' αυτοί που δεν τον ψήφισαν, είχε δείξει απέναντι του τεράστια ανοχή. Λίγες μέρες πριν από την εκλογική αναμέτρηση του 2007 έγιναν οι...

...καταστροφικές πυρκαγιές κι ο Καραμανλής κέρδισε τις εκλογές. Ο κόσμος έδειξε μεγάλη ανοχή, τώρα όμως έχει χάσει την μπάλα".

Αυτό ακριβώς που λέει ο Σταύρος Λυγερός είναι και η μαύρη αλήθεια. Το "σεμνά και ταπεινά" πλέον δεν πείθει κανέναν και ο Καραμανλής δεν δείχνει πλέον ικανός να αντιστρέψει το κλίμα...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
E,άμα το είπε ο Λυγερός έτσι θα είναι.Ο Φούφουτος τι είπε? μάθαμε?