Υπέρ του Αυτιά (και τού alpha) στό θέμα της μήνυσης Ρουσόπουλου το ΠΑΣΟΚ. Nέες ποινικές διώξεις σε Κοντομηνά;

απο ελεύθερο τύπο.
«Ατυχή επιλογή» χαρακτήρισε την πρόσφατη αγωγή του Θ. Ρουσόπουλου σε τηλεοπτικό σταθμό η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Μαρία Καρακλιούμη.
«Eμείς δεν έχουμε στις πρακτικές μας την ποινικοποίηση του δημόσιου βίου. Καθείς, βέβαια, είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του» προσέθεσε.
--------------
Tην άσκηση ποινικής δίωξης για τρία αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος εις βάρος του επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά και μελών του Δ.Σ της «Ιντεραμέρικαν», όταν ήταν πρόεδρος, ζητάει η αντεισαγγελέας Ξένη Δημητρίου. Η υπόθεση αφορά στην εξαπάτηση ομογενών από τη Γερμανία και τη Ν. Αφρική, οι οποίοι είχαν επενδύσει τα λεφτά τους στην Ιντεραμέρικαν.
Μετά την ολοκλήρωση πολύμηνης προκαταρκτικής εξέτασης, ο εισαγγελέας Παναγιώτης Αθανασίου είχε ζητήσει να μπει στο αρχείο η υπόθεση, ενώ η αντεισαγγελέας Εφετών, Ξένη Δημητρίου, η οποία μελέτησε ενδελεχώς τα στοιχεία της δικογραφίας έδωσε εντολή να ασκηθούν ποινικές διώξεις για «υπεξαίρεση, εκβίαση και πλαστογραφία μετά χρήσεως».

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δέκα συνολικά κακουργήματα έχει μαζέψει Ο Κοντομηνάς, ΔΕΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ!
Πόσο νόμιμο είναι ένας άνθρωπος με ΤΟΣΟ ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ να ελέγχει τηλεοπτικό σταθμό;
Δεν υπάρχουν νόμοι επιτέλους;
Δεν πρέπει κάποτε να ψάξουν οι εισαγγελείς τί έγινε με τα Αμοιβαία Κεφάλαια της Interamerican που κατακλέψανε ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ στο Χρηματιστήριο από τον κοσμάκη και έγινε ζάπλουτος ο Κοντομηνάς με την πώλησή της στη Eureko;
Δεν υπάρχουν εισαγγελείς, να κινηθούν γρήγορα να γλυτώσουμε από αυτά τα σκουπίδια της τηλεόρασης, τους λακέδες του Κοντομηνά, τον αποτυχημένο κομπλεξικό Κύρτσο και τον φανατικό πρασινοφρουρό Βερύκιο;
Όχι άλλο κάρβουνο!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν είναι τωρινό να συντονίζει τους καναλο-εκβιαστές το πασόκ και να χτυπάνε όλα τα κανάλια τον Καραμανλή! Ο Μπόμπολας θέλει το Δ'ΚΠΣ, ο Κοντομηνάς έχει ΔΕΚΑ κακουργήματα, ο Κυριακού ΕΝΑ , ο Βαρδινογιάννης δεν θέλει ανταγωνισμό στα διϋλιστήρια, ο Αλαφούζος και ο Κουρής παίζουν διπλό παιγνίδι.
Αλλοίμονο στο λαό, εάν δεν έχει καταλάβει τί μαγειρεύουν πίσω από την πλάτη του το πασόκ, οι καναλοεκβιαστές και οι αμερικανοί.