Συγκυβέρνηση ΝΔ – ΛΑ.Ο.Σ. Eπικίνδυνη ή γελοία;


.......Είναι βέβαιο ότι ο Καρατζαφέρης κουράστηκε από την πολιτική, ο άνθρωπος θέλει να αράξει και επειδή είναι πολύ καλός επιχειρηματίας θέλει να κλείσει το μαγαζί με τους καλύτερους όρους για αυτόν, όρους που ουδέποτε θα μάθουμε. Και για αυτό τον λόγο δεν θέλει να αφήσει την περιουσία του σε ξένα χέρια και πράττει έτσι ξεδιάντροπα, γιατί ότι ήταν να πετύχει στην πολιτική το πέτυχε, παραπάνω δεν μπορεί και δεν θέλει..........

Σχόλια

Ο χρήστης wolf είπε…
Καταρχήν για ποια συγκυβέρνηση μιλάμε;

Αυτό που γίνεται μέχρι στιγμής είναι να παρακαλάει το κόμμα του ΛΑΟΣ και η ΝΔ να αρνείται.

Άρα εξαρχής αυτός που παρακαλάει δεν μπορεί να επιβάλλει θέσεις σε αυτόν που αρνείται.

Σαφώς συμβαίνει το αντίθετο.

Μας λένε, για το καλό της πατρίδας να μην κυβερνήσει ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ, άρα χίλιες φορές ΝΔ., επομένως φεύγουμε από την ιδεολογία του πατριωτικού κινήματος, «ρήξη με το πολιτικό σύστημα», αφού ο διαχωρισμός των κυβερνητικών κομμάτων σε καλά και κακά αναιρεί την βασική αρχή πάνω στην οποία στηρίχθηκε το κόμμα του ΛΑΟΣ για να ανέλθει.

Ένα γνήσιο πατριωτικό κίνημα θα χαιρόταν με τον καταποντισμό του δικομματισμού, διότι τα ποσοστά του θα ανέβαιναν κατακόρυφα.

Ένα γνήσιο πατριωτικό κίνημα δεν θα πήγαινε να στηρίξει το σύστημα που καταρρέει και το οποίο χρόνια κατάγγελλε ως ΠΑΣΟΚ – ΝΔ ΑΕ.

Μας λένε για το καλό της πατρίδας να συνεργαστούμε με την ΝΔ. Ποιοι;

Αυτοί που στις εκλογές του 2004 μας έλεγαν να ψηφίσουμε αυτούς και όχι την ΝΔ, πάλι για το καλό της πατρίδας.

Είναι βέβαιο ότι ο Καρατζαφέρης κουράστηκε από την πολιτική, ο άνθρωπος θέλει να αράξει και επειδή είναι πολύ καλός επιχειρηματίας θέλει να κλείσει το μαγαζί με τους καλύτερους όρους για αυτόν, όρους που ουδέποτε θα μάθουμε. Και για αυτό τον λόγο δεν θέλει να αφήσει την περιουσία του σε ξένα χέρια και πράττει έτσι ξεδιάντροπα, γιατί ότι ήταν να πετύχει στην πολιτική το πέτυχε, παραπάνω δεν μπορεί και δεν θέλει.

Όμως, έκπληξη μας γεννά το γεγονός ότι τον ακολουθούν και οι υπόλοιποι και μάλιστα ευχάριστα, αποδεικνύοντας σε όλους εμάς ότι «οι ηρωικοί έξοδοι» είναι μόνο για τους Έλληνες των βιβλίων και όχι για σύγχρονους πολιτικούς άντρες.

Αυτοί αποφάσισαν να γίνουν πολιτικοί τυχοδιώκτες.

Και τους ρωτώ:

Υπάρχει κύριοι καμία διαφορά με την ΝΔ και με το ΠΑΣΟΚ στην εξωτερική πολιτική; Όπως για παράδειγμα στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ. Σύνθετη ονομασία ο ένας με γεωγραφικό προσδιορισμός, το ίδιο και ο άλλος.
Ως προς την ένταξη της Τουρκίας στην Ευρώπη. Ναι ο ένας, Ναι και ο άλλος.
Υπάρχει καμία διαφορά στην λαθρομετανάστευση;
Υπάρχει μεταξύ αυτών των δύο κομμάτων καμία ιδιαίτερη ιδεολογική διαφορά;
Και αν υπήρχε κάποια διευθέτηση ορισμένων ζητημάτων αυτό δεν έγινε γιατί το ήθελε η κυβέρνηση της ΝΔ, αλλά το απαίτησε η εκλογική της βάση.

Πράγματι, η εκλογική βάση της ΝΔ είναι πιο πατριωτική από την εκλογική βάση του ΠΑΣΟΚ. Θα έπρεπε, λοιπόν, να απευθυνθείτε στη βάση της ΝΔ με ιδεολογία και όχι στα κυβερνητικά στελέχη με παρακάλια.

Οι πατριώτες κρίνουν αλλιώς το καλό της πατρίδας, θέλουν ένα κίνημα χωρίς συμβιβασμούς, ένα κίνημα που θα γιγαντώνεται μέσα από τα σπλάχνα της κοινωνίας και αυτό είναι βέβαιο ότι θα γίνει μέσα από τις δύσκολες συνθήκες που θα έρθουν στην πατρίδα μας.

Είναι βέβαιο ότι τι εθνικό κίνημα μόνο άνοδο μπορεί να έχει στο μέλλον και αν θέλετε να ηγείστε αυτού του κινήματος κάντε στροφή 360Ο όσο είναι ακόμα καιρός, και σας έχει μείνει κάποια αξιοπρέπεια.

Εκτός αν έχετε αποφασίσει όλοι μαζί να πνίξετε το εθνικό κίνημα πριν την ώρα του.

Αναρωτιέται κανείς, πώς θα τιμωρήσετε αυτούς που κατέστρεψαν την πατρίδα μας, (εντάξει λιγότερο από τους άλλους για να μην στεναχωρηθείτε), όταν τους παρακαλάτε να σας βάλουν στο μαντρί. Πάει και η αξία της δικαιοσύνης.

Άρα καμία τιμωρία όλα λόγια του αέρα!!!

Και έρχομαι στις τρεις σκέψεις από το άρθρο του κ. Χαρίτου, (τεύχος Σεπτεμβρίου 2008«ΠΑΤΡΙΑ»):

"αν θέλουμε να συμμετέχουμε σε μία κυβέρνηση συνεργασίας"

Το θέλουμε τι το χρησιμοποιεί; Μας ρώτησε κανείς; Ρώτησε κανείς την εκλογική βάση του ΛΑΟΣ τι θέλει; Έγινε κάποιο συνέδριο για ένα τέτοιο σοβαρό θέμα; Ή μόνο από άρθρα και προσωπικές εκτιμήσεις προσπαθούν να μας πείσουν….

Είναι σαφές ότι δεν υπάρχει θέλουμε αλλά θέλει (ο πρόεδρος)…, το γιατί να το ανακαλύψετε εσείς που είστε δίπλα του!

"με ποιες προϋποθέσεις"

Οι μόνες προϋποθέσεις που υπέβαλε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, μέσα από τους τηλεοπτικούς σταθμούς και φυσικά χωρίς να ρωτήσει κανέναν, πιστεύω είναι η αλλαγή υπουργείου για την Ντόρα και απομάκρυνση Ρουσόπουλου από την ΝΔ. Αυτές είναι οι δύο πρώτες κύριες προϋποθέσεις που θέτει το ΛΑ.ΟΣ. για το καλό της πατρίδας και της συνεργασίας.

Όσο για την στροφή σε φιλολαϊκή πολιτική που ζητάει, αυτό οριοθετείται αόριστα, όχι συγκεκριμένα, και είναι απλώς σαν κερασάκι στην τούρτα. Για το καλό της πατρίδας ξέχασε ο Γιώργος Καρατζαφέρης να ζητήσει προϋποθέσεις μέσα από τις οποίες θα διορθωθούν τα κακώς κείμενα της πατρίδας μας όπως η λαθρομετανάστευση, η υπογεννητικότητα, τα εθνικά θέματα. Είναι βέβαιο ότι η συνεργασία θα γίνει σε θέματα χαμηλής πολιτικής και υψηλής αερολογίας,

"με ποιο κόμμα;"

Εδώ έχω απαντήσει και πρωτύτερα ποια είναι η γνώμη μου για τα κυβερνητικά κόμματα. Είναι βέβαιο ότι εάν συνεργαστείτε στις επόμενες εκλογές, φυσικά, δεν μπορείτε να ανεξαρτητοποιηθείτε, διότι γελοιοποιήστε στην ψυχή και στην συνείδησή του ελληνικού λαού, και πρέπει να γνωρίζετε ότι η ψυχολογία του ελληνικού λαού δεν έχει καμία σχέση με την ψυχολογία των λαών του εξωτερικού.

Θα καταφέρνατε να μιλήσετε στην ψυχή του ελληνικού λαού:

αν δεν αναλωνόσασταν σε θέματα ανούσιας καθημερινής πολιτικής,
εάν είχατε ιδεολογικές θέσεις αδιαπραγμάτευτες,
εάν τα εθνικά σκεπτόμενα στελέχη που έχετε τα αξιοποιούσατε κατάλληλα
εάν αφιέρωνε το κανάλι έστω και μια ώρα την βδομάδα με εκπομπές σοβαρού και ιδεολογικού περιεχομένου
εάν είχατε δημιουργήσει κομματική οργάνωση με τον πακτωλό χρημάτων που ρέει στο κόμμα
ΤΟΤΕ… είναι βέβαιο ότι θα είχατε ποσοστό 10 % στις δημοσκοπήσεις, και δεν θα παρακαλάγατε την ΝΔ., αλλά όπως το ΠΑΣΟΚ τώρα παρακαλάει το ΣΥΡΙΖΑ, έτσι και εσάς θα σας παρακαλούσε η ΝΔ. Ρίξατε, όμως, νερό στο κρασί της ιδεολογίας σας πριν ακόμα τεθούν θέματα συνεργασίας και αυτό γιατί έχει αποφασίσει ο αρχηγός σας να αλλάξει εκλογική πελατεία.

Είναι φανερό όταν μιλάει ο Καρατζαφέρης, πλέον, ότι μιλάει απευθυνόμενος, μόνο σε ψηφοφόρους της ΝΔ και όχι σε πατριώτες.

Καλώς, αυτό θέλει, αυτό θα έχει!

Kαι μπορεί πράγματι στη βουλή να παραμείνει, αλλά δεν παραμένει άλλο στην καρδιά μας.

Οι πατριώτες νιώθουν προδομένοι!

Και για το καλό της πατρίδας οι προδότες πρέπει κάποτε να πληρώσουν.

Υ.Γ.: Αν θέλει πράγματι το ΛΑΟΣ να επιδείξει μέγιστο αλτρουισμό και αφού η συνεργασία ΠΑΣΟΚ – ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ., σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις είναι η επόμενη κυβέρνηση, τότε ας πει ο ΛΑΟΣ στους ψηφοφόρους του να ψηφίσουν κατευθείαν ΝΔ, αφού αυτό που επιδιώκουν είναι συνεργασία σε κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας χωρίς κανένα αντάλαγμα, άρα κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας.
Ο χρήστης ΠΡΕΖΑ TV είπε…
Ολα παιζει να τα δουμε σε αυτη τη ζωη....Ποτε μην λες ποτε...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Υπόσχονται πράγματα και δεν τα τηρούν.
Σηκώνουν το χέρι ψηλά και ψηφίζουν ό,τι λέει ο αρχηγός.
Όταν στραβομουτσουνιάζουν τους λένε τάχα «αντάρτες».
Φυλάνε το κόμμα για να μη πέσει και τους πλακώσει.
Καρφώνουν ο ένας τον άλλον.
Δεν τους θέλει άλλο ο λαός!
Ποιοι είναι;
Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας!