Δεν πρέπει να γίνει κάτι με τους «δημοσιογράφους» και τα ΜΜΕ (καλύτερα Παραπληροφόρησης);

Δημοσιογράφοι ή αλήτες;
Συνεχώς και αδιάλειπτα, η χωρίς αμοιβή «δουλειά» των μπλόγκερς αποτελεί αντικείμενο στυγνής εκμετάλλευσης από αμειβόμενους «δημοσιογράφους» και ΜΜΕ.
Βέβαια, στο βαθμό που είχαν τη στοιχειώδη – όχι δεοντολογία – «ευαισθησία», θα έπρεπε να κάνουν μια απλή αναφορά στην «πηγή» της είδησης, ή πληροφορίας, που προβάλλουν.
Όμως, πρόκειται για γαϊδούρια ξεσαμάρωτα, με όλο το σεβασμό στα ευγενικά και πραγματικά ευαίσθητα τετράποδα.
Σήμερα, στο ραδιοσταθμό Flash 9,61 ακούσαμε από «δημοσιογράφο» (στην ώρα του Αντώνη Κοκορίκου, που απουσίαζε), ότι γράφεται σε μπλογκ! Καμία αναφορά δεν έκανε ο «έξυπνος» γάιδαρος-δημοσιογράφος στις πηγές της είδησης, που επαναλάμβανε συνεχώς, κομπάζοντας… (το γνωστό από 15 ημέρες ανέκδοτο με τις μαϊμούδες, σε πολλά μπλογκ).
Σήμερα, ο ALPHA είχε κύριο θέμα της αμοιβές των εκλεκτών της Φάνη Πάλλη-Πετραλιά.
Οι έγκριτοι «δημοσιογράφοι», ΟΛΟΙ τους, το παρουσίαζαν σαν δική τους δημοσιογραφική επιτυχία!
Κι όμως, πρώτα το FARMPRESS (Αυτά είναι λεφτά !!! H Πετραλιά καθόρισε με ΚΥΑ τις αμοιβές των εκλεκτών της), και πολλά άλλα μπλογκ (π.χ. http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2008/10/blog-post_346.html), το έδωσαν – ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΕΚ – από την Παρασκευή 24 Οκτώβρη 2008.
Μήπως πρέπει να τους ξεφωνίσουμε «λίγο» για την δημοσιογραφική αλητεία;
Αυτοί πλουσιοπάροχα αμείβονται, πλουσιοπάροχες διαφημίσεις λαμβάνουν, αλλά και κρατικές επιχορηγήσεις…
Δεν φτάνει που κλέβουν, σαν κοινοί απατεώνες, τη δουλειά άλλων (που μάλιστα την κάνουν στα μπλογκ αφιλοκερδώς), αλλά δεν έχουν το θάρρος να πουν που την έκλεψαν!
Θα προτείναμε να δούμε το ζήτημα…

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
kala na pa8ete -as mh grafate gia tous eklektous ths petralia ;)
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
kala na pa8ete -as mh grafate gia tous eklektous ths petralia ;)
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Από τη στιγμή που ο κάθε Μπόμπολας και Κοντομηνάς χρυσοπληρώνει τα τσιράκια του να λένε ψέμματα όλη μέρα στους συνταξιούχους και τις νοικοκυρές τί να κάνεις;
Εάν ο Καραμανλής ήταν σοβαρός μάνατζερ έπρεπε από χρόνια να τους είχε κόψει το βήχα, τώρα τον πηδάνε χωρίς σάλιο.
Δυστυχώς ο άνθρωπος ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ τη δύναμη των καναλιών.
Καλά κάνει και δεν ενδίδει στους εκβιασμούς τους αλλά πρέπει και να τους ξεπαστρέψει γιατί τον κόβουν καθημερινά φέτε-φέτα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ορύονται οι πρασινοφρουροί γιατί ΛΕΝΕ ότι δεν τους υποστηρίζει ΑΡΚΕΤΑ το Συγκρότημα Λαμπράκη και ο Πρετεντέρης. Καλά, απόφοιτοι του Πίκπα είναι όλοι;
ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΒΡΕ ΠΑΠΑΡΕΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ;
Ο Λαμπράκης είναι εκδότης δεν είναι κατασκευαστής σαν τον Μπόμπολα, ούτε ασφαλιστής σαν τον Κοντομηνά, τον νοιάζει όχι μονο το σήμερα αλλά και το αύριο και η υστεροφημία της επιχείρησής του.
Ακολουθώντας ο Λαμπράκης τον αχόρταγο το Μπόμπολα και τον υπόδικο Κοντομηνά, κατάλαβε ότι πάει να ξεφτιλιστεί και αυτός μαζί τους, γιαυτό ανέκρουσε πρύμναν.
Όσοι συνεχίζουν να πετάνε λάσπη νυχθημερόν, όπως γίνεται το τελευταίο τρίμηνο, απλά γίνονται ρεντίκολο στα μάτια του κόσμου (εκτός από τους φανατικούς πρασινοφρουρούς που έτσι και αλλιώς είναι τυφλοί).
Η διαφορά είναι ότι ο Λαμπράκης είναι επιχειρηματίας με εκδοτικές ρίζες, δεν είναι τυχοδιώκτης σαν το αφεντικό του πράσινου κόμματος, το Μπόμπολα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν είναι τωρινό να χτυπάνε όλα τα κανάλια τον Καραμανλή! Ο Μπόμπολας θέλει το Δ'ΚΠΣ, ο Κοντομηνάς έχει ΔΕΚΑ κακουργήματα, ο Κυριακού ΕΝΑ , ο Βαρδινογιάννης δεν θέλει ανταγωνισμό στα διϋλιστήρια, ο Αλαφούζος και ο Κουρής παίζουν διπλό παιγνίδι.
Τον μόνο που έχει ο Καραμανλής είναι το λαό, που φαίνεται να κατάλαβε τη βρωμιά των καναλο-εκβιαστών.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο παιδοβούβαλος Καμπουράκης και ο κομπλεξικός Οικονομέας είναι τα απόλυτα μηδενικά στην πρωϊνή ζώνη.
Με τα σαχλά κουτσομπολιά τους, τα παιδιάστικα υπονούμενά τους και τον ψεύτικο αυθορμητισμό τους είναι ότι χειρότερο για κάποιον που μόλις ξύπνησε.
Καλύτερα να βλέπω διαφημίσεις ή κόμικς στο star παρά αυτά τα σκουπίδια.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πτώχευσε η πράσινη Altec αλλά τσιμουδιά στα κανάλια και τα blogs! Δεκάδες χιλιάδες ιδιώτες και επιχειρήσεις έχασαν τα λεφτά τους αλλά νεκροταφείο στις τηλεοράσεις.
Το "ρεπορτάζ" των τηλε-ηθοποιών του Μπομπολο-Mega, του Κυριακο-Αντένα και του Κοντομηνάλφα μπορεί να ξέρουν τί χρώμα βρακί φοράει ο Αλογοσκούφης αλλά δεν πήραν χαμπάρι τί έκανε ο σύντροφός του και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του πασόκ κ. Αθανασούλης.
Είδες ενημέρωση;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για δεύτερη φορά σε 15 μέρες είχε ο Κυριακού τον Παπαντωνίου στον Εισαγγελάτο να λέει τίς γνωστές βλακείες του με τόσο στόμφο μάλιστα που μόνο οι παντελώς άσχετοι με την οικονομία μπορούν να πάρουν στα σοβαρά.
Πολύ πίκρα βγάζει ο Μίνωας στον ΑΝΤ-1, έφαγε 4 χρόνια αλλά έδωσε 180.000 ευρώ στο δικαστήριο για να γλυτώσει το μπουντρούμι, τώρα όμως επανήλθε ο εισαγγελέας για τις ΛΟΙΠΕΣ βρωμιές. Χούι και αυτό ο Καραμανλής να μην καπακώνει τη δικαιοσύνη σαν τον κοντο-ελιά!
Καθημερινός εφιάλτης του έχει γίνει του Μίνωα ο Κώστας, να μην τον αφήνει να χαρεί το γεροντοέρωτά του με την ξανθιά μπάρμπι, το είδωλο κάθε γερο-ξεκούτη!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
6 επιχειρηματίες (Λαμπράκης, Μπόμπολας, Κόκκαλης, Αλαφούζος, Κοντομηνάς, Κυριακού) και καμμιά εικοσαριά υπάλληλοί τους (Πρετεντέρης, Τσίμας, Παπαχελάς, Τρέμη, Χατζηνικολάου, Καψής, Καμπουράκης, Οικονομέας, Αναστασιάδης, Κακαουνάκης, Ευαγγελάτος, Μακρή, Σπυράκη, Βαρεμένος, Βερύκιος, Παυλόπουλος) δεν θέλουν να κουραζόμαστε και αποφάσισαν ότι ΘΑ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΣ.
Τους ευχαριστούμε και υποσχόμαστε ότι δεν θα αποκλίνουμε καθόλου από τις οδηγίες τους!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Μπόμπολας δεν αρκείται στο 80% της κατασκευαστικής αγοράς, θέλει να κυβερνά τα πάντα.
Είναι ντροπή για τη δημοκρατία μας και την υποτιθέμενη ελεύθερη διακίνηση ιδεών να προσπαθούν επιχειρηματίες σαν τον εν λόγω κύριο (ντρέπομαι για το χαρακτηρισμό) να επιβάλλουν τη θέλησή τους στο λαό.
Είναι χειρότερη μορφή χειραγώγησης των ανθρώπων από τη χιτλερική δικτατορία, γιατί είναι επαγγελματικά ύπουλη.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σίγουρα αποκλείεται τα γκάλοπ-μαϊμού να έχουν καμία σχέση με τη δίωξη των εισαγγελέων στον Κυριακού και τις ΔΕΚΑ διώξεις στον Κοντομηνά! Απόλυτη σύμπτωση. Καλά, τα γκάλοπ του Μέγκα-Μπόμπολα είναι πάντα εκεί, για να μας θυμίζουν ότι υπάρχουν και τα 22 δις που έρχονται από την Ε.Ε. από το Δ’ ΚΠΣ (είναι ΠΟΛΛΑ τα λεφτά παιδιά).
Καλά θα κάνει ο Καραμανλής ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ τα βρώμικο πόλεμο των καναλαρχών. Καλό πράγμα να δουλεύεις για το καλό της χώρας κύριε Καραμανλή, αλλά εάν αγνοήσεις τη δύναμη των ΜΜΕ στη διαστρέβλωση της αλήθειας, έπαιξες και έχασες.