Το γεύμα εργασίας που είχαν ο κ. Σουφλιάς και η κ. Μπακογιάννη, το θεωρείτε ότι βοηθά στη σταθεροποίηση την κυβερνητική;

απο το briefing.

Δημοσιογραφος: Το γεύμα εργασίας που είχαν ο κ. Σουφλιάς και η κ. Μπακογιάννη, το θεωρείτε ότι βοηθά στη σταθεροποίηση την κυβερνητική;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Δεν σχολιάζω συναντήσεις μεταξύ υπουργών. Οι συναντήσεις αυτές είναι συνήθεις. 

για τη συνεχεια στο πρωτο σχολιο πατηστε εδω.

Σχόλια

Ο χρήστης wolf είπε…
Δημ: Το γεύμα εργασίας που είχαν ο κ. Σουφλιάς και η κ. Μπακογιάννη, το θεωρείτε ότι βοηθά στη σταθεροποίηση την κυβερνητική;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Δεν σχολιάζω συναντήσεις μεταξύ υπουργών. Οι συναντήσεις αυτές είναι συνήθεις.

Δημ: Ανταλλάσσουν προβληματισμό, όμως, από ό,τι φαίνεται για την κατάσταση που επικρατεί σε επίπεδο κυβέρνησης.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Σας είπα ότι οι συναντήσεις μεταξύ υπουργών, σας διαβεβαιώ, είναι συνήθεις.

Δημ: Εξακολουθείτε να θεωρείτε τις συναντήσεις αυτές παραπολιτική, ακόμη και αν είναι συναντήσεις υπουργών;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Επιμένετε…

Δημ: Κάνατε χαρακτηρισμό, με όλο το θάρρος, γι` αυτό και επιμένω.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Παραπολιτικά σας είπα, για τους όρους τους οποίους χρησιμοποιήσατε. Παρακαλώ να ανατρέξετε στο κείμενο για να διαπιστώσετε τι ακριβώς είπα.

Δημ: Ξέρω τι είπα. Αλίμονο! Εγώ λέω, αν επιμένετε εσείς…

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Μιλήσατε για γεύματα, συναθροίσεις κ.τ.λ. Αυτά όλα τα θεωρώ παραπολιτικά. Δεν είναι θέμα πολιτικής, δεν είναι αντικείμενο της ενημέρωσης από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο.

ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ: Είναι ενδεικτικό της ανησυχίας που υπάρχει στις τάξεις της κυβέρνησης;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Εναπόκειται σε σας, αν θέλετε να το σχολιάσετε. Εκείνο το οποίο ξέρω εγώ είναι ότι η κυβέρνηση λειτουργεί στο πλαίσιο των καθηκόντων της με κοινοβουλευτική πλειοψηφία, η οποία είναι πέρα από οποιαδήποτε αμφισβήτηση και στόχο έχει έναν και μόνο: Να προχωρήσει, να πάει τη χώρα μπροστά, κάνοντας πράξη το μεταρρυθμιστικό έργο για το οποίο έχει δεσμευθεί. Αυτός είναι ο στόχος και σε αυτόν συμβάλλουν όλα ανεξαιρέτως τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σε ολοκληρο τον κοσμο,οι τραπεζιτες,επιχειρηματιες,κτλ,παρακαλανε τις κυβερνησεις να τους σωσουν.
Στην Ελλαδα τι θα κανουν?
Σε λιγο θα παρακαλανε τον Καραμανλη.
Ακομα δεν εχουν καταλαβει τα ηλιθια αφεντικα τι τους περιμενει..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
μπουχέσας ή χάος...
Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΟΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η απίστευτη πολιτική φούσκα που ακούει στο όνομα Κώστας Καραμανλής απέδειξε για μία ακόμη φόρα που άγαρμπος και δειλός είναι στην πολιτική του δράση. Αμέσως μετά τις δηλώσεις του βουλευτή Δράμας Δαϊλάκη για το ποιόν Ρουσόπουλου και Αγγέλου τον διέγραψε από την κοινοβουλευτική ομάδα (κάτι που φυσικά δεν απεπειράθη να κάνει με την περίπτωση Γιαννόπουλου μόλις πριν λίγες ημέρες).

Ο αγαπητός Ράθυμος Μπούλης έχει βάλθει να αποδείξει ότι είναι εξίσου καιρόσκοπος και αδίστακτος πολιτικά με το οικτρό περιβάλλον του και την προηγούμενη κυβέρνηση. Αντί να διαπιστώσει και να συνειδητοποιήσει τα αυτονόητα, ότι το κόμμα του, η αυλή του και η κυβέρνηση του είναι βουτηγμένοι στη σαπίλα και τη διαφθορά και να κοιτάξει την ουσιαστική βελτίωση των πραγμάτων με απομάκρυνση προσώπων και αλλαγή ρότας, εστιάζει σε κινήσεις της πλάκας για να το παίξει αφεντικό.

Αυτά που σου είπε ο Δαϊλάκης ήταν ψέματα Κωστάκη ή η σκληρή αλήθεια που αποφεύγεις να αντιμετωπίσεις; Γι' αυτό καλά θα κάνουν οι υπόλοιποι ορνιθαντάρτες της ΝΔ να συνεχίσουν να τα χώνουν στον Καραμανλή και την άθλια φιγούρα που λέγεται Ρουσόπουλος.