Ελευθερια στην διακινησι ιδεων και συμπαραστασι στους αγωνιστες της Ελευθεριας ΝΑΙ.

......Οχι στους δημοσιογραφους εδω, που γραφουν και λενε ο,τι θελουν ελευθερα και ανεμποδιστα.Αλλα σ'αυτους που διωκονται διοτι εχουν αποψι.Οχι διοτι υβριζουν.Αλλα διοτι εχουν αποψι.Και αυτοι που διωκονται και φυλακιζονται ανευ δικης ή νομου, διοτι απλως εκφερουν αποψι, ειναι στην Κινα, στην Κουβα, στην Μιανμαρ αλλα ελεος οχι στην Ελλαδα. Εδω μαλλον η Αληθεια και εμεις κινδυνευουμε απο αυτους......

Σχόλια

Ο χρήστης wolf είπε…
Τα μεσα ενημερωσεως, οι "ιστορικοι και εκπαιδευτικοι" της καθημερινης μεταπτυχιακης απαιδειας της Ελλαδος ειναι οι διαμορφωτες της κοινης γνωμης. Οπου, κοινη γνωμη ειναι παντοτε η δικια τους η αποψι.Σ αυτη την πολυφωνικη μονοφωνια της παντογνωσιας και της ασυδοσιας των Μεσων ενημερωσεως, της χουντας του μικροφωνου, υπαρχει το ελευθερο βημα στο διαδικτυο.Εδω ο καθενας μας δημοσιευει την αποψι του..Εσεις , εγω, οι "δημοσιογραφοι"μας..



Ομως η ελευθερια της διακινησεως οιασδηποτε ιδεας αποψεως γνωμης δεν μπορει δεν πρεπει να ειναι υβριστικη συκοφαντικη.Ουτε διαλογος ή αποψις ή είδησις ή πληροφορια μπορει να ειναι η υβρις ή η ανευ στοιχειων κατηγορια για όποιον λογο..Ουδολως συμπαθης ( κατα την γνωμη μου) υπηρξε ο προσφατως παραιτηθεις, δημοσιογραφος και αυτος.Γνωστη η ιδεολογικη προελευσις αυτου και της συζυγου του.Ομως αυτο σημαινει οτι ο θεωρων εαυτον υβρισθεντα ή συκοφαντηθεντα θα στερηθη του δικαιωματος αμυνης και υπερασπισεως της τιμης του οταν κρινει οτι θιγεται?



Συμπαρισταμαι και εκφραζω την αγωνια μου περισσοτερο για το μελλον της Ελλαδος των Νεων που σπουδαζουν, ή μαλλον προσπαθουν να σπουδασουν μεσα σ ενα σταλινικο καθεστως , οπου η άλλη αποψις, αν δεν ειναι η αριστερη, διωκεται προπηλακιζεται και δεν μπορουν να κανουν τιποτα .Αυτη τη στιγμη αιθουσες του Πολυτεχνειου εχουν γεμισει απο αφισσες του ΚΚΕ για τα 90 χρονια με το ετσι θελω σε χωρους οπου προβλεπονται για αναγνωστηρια παρεμποδιζοντας την χρησι των αιθουσων για μελετη αλλα μονο για επισκεψι συντροφων και κομμουνιστικη διαφημισι.Οταν οι νεολαιοι αλλων κομματων δερονται διοτι απλως μοιραζαν φυλλαδια στους προβλεπομενους χωρους γι αυτο..Ταυτοχρονα ειναι συνηθες, καθημερινη πρακτικη, η διδασκαλια να διακοπτεται απο τους ινστρουχτορες για να απαγγειλουν το προγραμμα καταληψεων, που θα προκυψη απο εικονικες συνελευσεις.



Στους θαραλεους νεους σπουδαστες, φοιτητες αλλα και στους λιγους αξιους καθηγητες που επεστρεψαν στην Ελλαδα με τιτλους απο διακεκριμενα πανεπιστημιακα ιδρυματα του εξωτερικου για να φθειρονται εδω στην μιζερια της αθλιοτητος και της τσιγγανιας μας, σ αυτο το περιβαλλον προπηλακιζομενοι εμποδιζομενοι να διδαξουν να διδαχθουν, να εκφερουν την αποψι τους. Σ αυτους συμπαρισταμαι.



Οχι στους δημοσιογραφους εδω, που γραφουν και λενε ο,τι θελουν ελευθερα και ανεμποδιστα.Αλλα σ'αυτους που διωκονται διοτι εχουν αποψι.Οχι διοτι υβριζουν.Αλλα διοτι εχουν αποψι.Και αυτοι που διωκονται και φυλακιζονται ανευ δικης ή νομου, διοτι απλως εκφερουν αποψι, ειναι στην Κινα, στην Κουβα, στην Μιανμαρ αλλα ελεος οχι στην Ελλαδα. Εδω μαλλον η Αληθεια και εμεις κινδυνευουμε απο αυτους.



ΙΑΣΩΝ