Το ΠΑΣΟΚ παίζει φούλ Βατοπέδι.

Την άποψη πως σημερινό δημοσίευμα για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου «επιβεβαιώνει πως υπάρχει εμπλοκή πολιτικών προσώπων επί ΝΔ στην εκχώρηση εκτάσεων στην Μονή σε ευτελιστικές τιμές» εξέφρασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Επανέλαβε δε ότι «μια παρόμοιας έκτασης και ταχύτητας ανταλλαγή εκτάσεων δεν μπορεί να μην έχει ιθύνοντα νου, εκτελεστή και υψηλή πολιτική προστασία», καθώς και το αίτημά του «να έλθει ο φάκελος στην Βουλή για να αναδειχθούν και να αποδοθούν οι πολιτικές ευθύνες εκεί που υπάρχουν».

προφανώς μιλάνε για το έθνος. Διαβάστε το αρθρο στο πρώτο σχόλιο (πατήστε εδω)

Σχόλια

Ο χρήστης wolf είπε…
Μαρτυρία-φωτιά φαίνεται να είναι εξόχως αποκαλυπτική για τις διασυνδέσεις του αρχιμανδρίτη Εφραίμ, με κυβερνητικά στελέχη.
Σύμφωνα με τα όσα αποκαλυπτικά είδαν το φως της δημοσιότητας χθες από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, στέλεχος αυτοκινητοβιομηχανίας με εντολή του προϊσταμένου του, φέρεται να έχει υποστηρίξει ότι ο ίδιος πήγαινε τον ηγούμενο της Μονής στα διάφορα ραντεβού με τον υπουργό Επικρατείας κ. Ρουσόπουλο, είτε στο σπίτι του στο Παλαιό Ψυχικό, είτε στο Μαξίμου, αλλά και σε διάφορες επισκέψεις του σε άλλα υπουργεία, όπου είχε συναντήσεις τόσο με τον κ. Δούκα όσο και με τον κ. Μπασιάκο.
Ο συγκεκριμένος μάρτυρας αφηγείται με λεπτομέρειες τα δρομολόγια που έκανε για τα «ιερά» ραντεβού του ηγουμένου της Μονής Βατοπεδίου.
Με βάση την ίδια μαρτυρία, αυτό φαίνεται να συνέβαινε από τον Ιανουάριο του 2005 έως την άνοιξη του 2006. Η συχνότητα προκαλεί εντύπωση, καθώς φαίνεται τα ραντεβού να λάμβαναν χώρα ακόμα και 3 φορές την εβδομάδα στο Μαξίμου, αλλά και 10 φορές την εβδομάδα στα διάφορα υπουργείαhttp://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&tag=8777&pubid=1690572
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
-Τί κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;
-Ο Πουστόπουλος που απέκτησε 3 σπίτια με δάνεια που εξοφλούσε ο Τράγος του Βατοπεδίου!

Ούστ Λωποδύτες!