Αντωναρος για τη συναντηση Σουφλια-Τατουλη: Αν θέλει ο υπουργός κ. Σουφλιάς, με τη μεγάλη πείρα που τον διακρίνει, να πει κάτι δημόσια, θα το πει.

απο το briefing.
Δημοσιογραφος: Επειδή πολλά ακούστηκαν για διάφορα γεύματα, συναντήσεις βουλευτών, υπουργών με βουλευτές, η κυβέρνηση έλαβε μέσω του κ. Σουφλιά, του ειδικού διαμεσολαβητή της, τη διαβεβαίωση από τον κ. Τατούλη ότι θα στηρίξει την κυβέρνηση και τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Δεν τοποθετούμαι σε τέτοια θέματα και το γνωρίζετε. Όλα αυτά στα οποία αναφερθήκατε εισαγωγικά, έχουν σχέση - -μόνο οι όροι που χρησιμοποιήσατε- - με την παραπολιτική. Εγώ τοποθετούμαι σε θέματα πολιτικής και όχι σε μενού γευμάτων.

Δημοσιογραφος: Είναι παραπολιτική (δεν ακούγεται)

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Δεν εννοούσα αυτό. Εννοούσα όλα αυτά τα οποία αναφέρατε εισαγωγικά.

Δημοσιογραφος: Έγινε μια συνάντηση μεταξύ του κ. Σουφλιά και του κ. Τατούλη. Έγινε υπό το φως της δημοσιότητας. Είναι γνωστό ότι ο κ. Τατούλης έχει συγκεκριμένες απόψεις. Είναι γνωστό ότι ο Πρωθυπουργός στην Κεντρική Επιτροπή έριξε το γάντι στους αντάρτες να τον ρίξουν ευθέως και να τον αμφισβητήσουν ευθέως. Και αναρωτιέμαι, έλαβε εγγυήσεις ο κ. Σουφλιάς από τον κ. Τατούλη ότι δεν υπάρξει τέτοιο θέμα;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Αν θέλει ο υπουργός κ. Σουφλιάς, με τη μεγάλη πείρα που τον διακρίνει, να πει κάτι δημόσια, θα το πει.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΑΛΙ ΝΔ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ.ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΑ.Ο ΛΑΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η απίστευτη πολιτική φούσκα που ακούει στο όνομα Κώστας Καραμανλής απέδειξε για μία ακόμη φόρα που άγαρμπος και δειλός είναι στην πολιτική του δράση. Αμέσως μετά τις δηλώσεις του βουλευτή Δράμας Δαϊλάκη για το ποιόν Ρουσόπουλου και Αγγέλου τον διέγραψε από την κοινοβουλευτική ομάδα (κάτι που φυσικά δεν απεπειράθη να κάνει με την περίπτωση Γιαννόπουλου μόλις πριν λίγες ημέρες).

Ο αγαπητός Ράθυμος Μπούλης έχει βάλθει να αποδείξει ότι είναι εξίσου καιρόσκοπος και αδίστακτος πολιτικά με το οικτρό περιβάλλον του και την προηγούμενη κυβέρνηση. Αντί να διαπιστώσει και να συνειδητοποιήσει τα αυτονόητα, ότι το κόμμα του, η αυλή του και η κυβέρνηση του είναι βουτηγμένοι στη σαπίλα και τη διαφθορά και να κοιτάξει την ουσιαστική βελτίωση των πραγμάτων με απομάκρυνση προσώπων και αλλαγή ρότας, εστιάζει σε κινήσεις της πλάκας για να το παίξει αφεντικό.

Αυτά που σου είπε ο Δαϊλάκης ήταν ψέματα Κωστάκη ή η σκληρή αλήθεια που αποφεύγεις να αντιμετωπίσεις; Γι' αυτό καλά θα κάνουν οι υπόλοιποι ορνιθαντάρτες της ΝΔ να συνεχίσουν να τα χώνουν στον Καραμανλή και την άθλια φιγούρα που λέγεται Ρουσόπουλος.