Η απαθεια της " αγνοιας" ..

Στην ΚΙΝΑ
Το αυταρχικό καθεστώς της Κίνας συνεχίζει να εκτελεί περισσότερους ανθρώπους κάθε έτος από από ότι στο υπόλοιπο κόσμο συνολικά. Αυθαίρετα φυλακίζει και βασανίζει τους ανθρώπους που ασκούν ειρηνικά το δικαίωμά τους στην ελευθερία της έκφρασης• Βασανίζει και διώκει θιβετιανούς βουδιστές, κινεζικούς Χριστιανούς και τους οπαδούς Falun Gong . Σφίγγει τον έλεγχο των ΜΜΕ και τη λογοκρισία των δημοσιογράφων.
Το Μάρτιο του 2006 ένας κινέζος δημοσιογράφος που διέφυγε στις ΗΠΑ αποκάλυψε την ύπαρξη ενός στρατοπέδου συγκέντρωσης περισσότερων από 6,000 οπαδών του Falun Gong, από το οποίο κανείς δεν έχει βγει ζωντανός. Πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι υπάρχουν τουλάχιστον άλλα 36 τέτοια στρατόπεδα συγκέντρωσης.............

Σχόλια

Ο χρήστης wolf είπε…
Στην ΚΙΝΑ

Το αυταρχικό καθεστώς της Κίνας συνεχίζει να εκτελεί περισσότερους ανθρώπους κάθε έτος από από ότι στο υπόλοιπο κόσμο συνολικά. Αυθαίρετα φυλακίζει και βασανίζει τους ανθρώπους που ασκούν ειρηνικά το δικαίωμά τους στην ελευθερία της έκφρασης• Βασανίζει και διώκει θιβετιανούς βουδιστές, κινεζικούς Χριστιανούς και τους οπαδούς Falun Gong . Σφίγγει τον έλεγχο των ΜΜΕ και τη λογοκρισία των δημοσιογράφων.

Το Μάρτιο του 2006 ένας κινέζος δημοσιογράφος που διέφυγε στις ΗΠΑ αποκάλυψε την ύπαρξη ενός στρατοπέδου συγκέντρωσης περισσότερων από 6,000 οπαδών του Falun Gong, από το οποίο κανείς δεν έχει βγει ζωντανός. Πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι υπάρχουν τουλάχιστον άλλα 36 τέτοια στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Οι οπαδοί του Gong Falun είναι θύματα του εμπορίου ανθρωπίνων οργάνων σε όλη την Κίνα. Τα όργανα αφαιρούνται από τους φυλακισμένους ενώ είναι ακόμα ζωντανοί. Σε αυτή τη περίπτωση τα όργανα κοστίζουν πολύ περισσότερο στην μαύρη αγορά. Τα θύματα είτε πεθαίνουν είτε σκοτώνονται μετά την επέμβαση. Στη συνέχεια αποτεφρώνονται ώστε να μην μείνουν αποδείξεις.

Στο ΣΟΥΤΖΙΑΤΟΥΝ

Σε ένα υπόγειο που επικοινωνεί με το νοσοκομειακό Κέντρο για τη Θεραπεία Θρομβώσεων βρίσκονται στοιβαγμένοι χιλιάδες κρατούμενοι: νέοι, γέροι και παιδιά. Σε βάρος τους έχει στηθεί μια τεράστια κρατική επιχείρηση προμήθειας και πώλησης ανθρώπινων οργάνων. Οι γιατροί του νοσοκομείου αφαιρούν από τους κρατούμενους τα νεφρά, το συκώτι, τον κερατοειδή του ματιού κ.ά. ζωτικά όργανα με σκοπό τη μεταμόσχευση. Στη συνέχεια οι δύστυχοι δότες θανατώνονται και ρίχνονται σε κλίβανο αποτέφρωσης ενώ η στάχτη τους αναμιγνύεται με ξυλάνθρακα με σκοπό την εξαφάνιση κάθε απόδειξης



Στο Σουδαν

Η αραβική ισλαμική δικτατορία του στρατηγού Al Bashir στο Σουδάν είναι υπεύθυνη για τον θάνατο τουλάχιστον 400.000 Αφρικανών στη δυτική επαρχία Darfur. Το κινεζικό κομμουνιστικό καθεστώς έχει επενδύσει πάνω από 10 δισεκατομμύρια $$ για να αναπτύξει τις πετρελαιοπηγές του Σουδάν και πάνω από 60% του παραχθέντος πετρελαίου πηγαίνει στην Κίνα.• Εκτός από την υποστήριξη προς το καθεστώς του Bashir και την αδιαφορία προς την πολιτική φυλετικής κάθαρσης που ακολουθεί, οι κινεζικοί κομμουνιστές έχουν αποτελεσματικά εμποδίσει οποιεσδήποτε προσπάθειες από το Συμβούλιο Ασφαλείας των Η.Ε να στείλουν ειρηνευτική δύναμη στην περιοχή ή να επιβάλουν κυρώσεις.

Αφγανισταν 19/10/2008

Ταλιμπάν σκότωσαν δεκάδες επιβάτες λεωφορείου στο Αφγανιστάν. Οι αντάρτες σταμάτησαν δύο λεωφορεία στην περιοχή Μαϊουάντ της επαρχίας αυτής που είχαν αναχωρήσει από την Καμπούλ με προορισμό την Χεράτ. Ο οδηγός του ενός λεωφορείου προσπάθησε να απομακρυνθεί και τότε οι αντάρτες άρχισαν να πυροβολούν σκοτώνοντας ένα παιδί και τραυματίζοντας ένα άνδρα μεταξύ των επιβατών. Οι 50 επιβάτες του άλλου λεωφορείου συνελήφθησαν όμηροι, αλλά δέκα από αυτούς αφέθηκαν ελεύθεροι. Οι άλλοι 40 σκοτώθηκαν, ανέφερε ο Κατέι.

Ρωσσια 18/10/2008

Εχθες το στρατοδικειο της Μοσχας ανεβαλε την εκδικασι της δολοφονιας της δημοσιογραφου Αννας Πολιτκόφσκαγια, (η οποία δολοφονήθηκε, όπως είναι γνωστό, το 2006 ενώ διερευνούσε άλλα σκοτεινά εγκλήματα στην Τσετσενία) μεχρι την 17η Νοεμβριου 2008 προκειμενου να διοριστουν οι ενορκοι.. Όμως ενα βασικο πρόσωπο δεν κατάφερε να παραστεί χθες στην προκαταρκτική ακροαματική διαδικασία, λόγω ασθενείας: η Καρίνα Μοσκαλένκο, η δικηγόρος, που εκπροσωπει την οικογενεια της δολοφονηθεισης Πολιτκοσφαγια διοτι ακομη αυτή και τα τρια της παιδια εξακολουθουν να παρουσιαζουν συμπτωματα δηλητηριασεως από υδραργυρο, που βρεθηκε στο αυτοκινητο της.

Συμπτωματικως πελατης της δικηγορου κα Μοσκαλενκο ειναι και ο πρώην βαρώνος του πετρελαίου, Μιχαήλ Χανταρκόφσκι.





Και ενω συμβαινουν αυτα και αλλα πολλα που ηθελημενα αγνουμε εγκληματικως,



Στην Ελλαδα



Πληρης συνεχης διαρκης ομφαλοσκοπησις!!!



Μεγαλη αγωνια διακατεχει το ΚΚΕ για το «το νέο «στρατόπεδο» συγκέντρωσης στο Δρέπανο του Ρίου στην Αχαΐα που στήνει η κυβέρνηση σε βάρος των προσφύγων.. με τον παραπλανητικό τίτλο «Κέντρο Υποδοχής και Φιλοξενίας Παράνομων Μεταναστών» (Εμαθα οτι δεν τους δινουν Ρακομελο !!!)

Βλεπετε, οι «ακοιμητοι αγωνιστες της ειρηνης και των δικαιωματων των μεταναστων» στην "ρατσιστικη" Ελλαδα, οι ατρομητοι μαχητες του ιμπεριαλισμου, ειναι τυφλοι κωφοι και αλαλοι με ο,τι εγκληματικο συμβαινει και διαπραττεται απο τους ομογαλακτους των..


Τα Μεσα Ενημερωτικων Αποψεων που ασχολουνται απο την επομενη των εκλογων με το ποτε θα γινη ανασχηματισμος, ποτε θα ξαναγινουν εκλογες, ποτε θα πεση αυτη η άλλη κυβερνησι, με το εβδομαδιαιο προγραμμα απεργιων, με το τι ειπε ο Τοτούλης, ή η μαμα του γαλαζιου καλοθρεμμενου, αγροτοσυνδικαλιστη εκ Λαρισσης, ποτε θα παραιτηθει αυτος ή ο αλλος υπουργος .Αν ο Τσιριζα θα ή δεν θα εκεινη ή την αλλη επιτροπη, Τι θα γινη μεχρι την Παρασκευη, αν θ'αντεξη αυτη ή κυβερνησι ( λες κι αν δεν αντεξη χαθηκααααααμε!!!)

Γιατι τελος οι αστυνομικοι να φέρουν όπλα, γιατι οι αστυνομικοι να γυμνωσουν( αν γυμνωσαν) εναν υποπτο ψαχνωντας για ναρκωτικα, γιατι τελος παντων να υπαρχουν αστυνομικοι. Αφου αν δεν κανουν τιποτα φταινε, γιατι τιποτα δεν πραττουν.Ενω αν κανουν κατι , έ τότε παλι κακως το κανουν( αφου μονον οι δημοσιογραφοι και οι ειρηνιστες εκεινοι γνωριζουν τι πρεπει να γινει) , οποτε παλι δεν πρεπει να υπαρχουν. Αρκει να μην ενοχλουμε τους μεταναστες, τους κακοποιους, τα ανθρωπινα δικαιωματα οσων παραβιαζουν τα δικα μας.

Γιατι εμεις, οπως καταλαβατε οι «Βαλκανοταλιμπανοι», δεν εχουμε δικαιωματα. Ειμαστε για να υπερασπιζουμε τα δικαιωματα των αλλων, οσων φιλοξενουνται στην Ελλαδα, δεν τους πειραζει κανεις Και δεν κινδυνευουν απο κανενα.
Βεβαια γι αυτους που πραγματικως πρεπει να ενδιαφερθουμε και να αγωνισθουμε ως πολιτισμενοι ανθρωποι, είτε απαθως ειτε υποκριτικως αγνουμε ...

ΙΑΣΩΝ