Επειδη καποιοι λενε οτι δεν εγινε τιποτα σημερα ρωταμε. Θα βγει καποιο τσατσονι στα καναλια απο εδω και περα; Ε, θα βγει;

Αργοτερα -ισως-θα πουμε τι ακριβως παιχτηκε χθες και σημερα.
Προς το παρον ρωταμε.
Θα βγει στα καναλια καποιος να πει διαφορα?
Εμεις λεμε οτι δεν θα βγει...

Σχόλια

Ο χρήστης steve είπε…
Δηλαδη δεν το καταλαβα τι φασισμος να μη βγει κανεις και να μην πει τιποτα για σημερινο καραγκιοζηληκι του υπουργικου συμβουλιου χουντα εχουμε και θα μας φιμωσει η ΝΔ μας απειλει κιολας αρκετα ανεχθηκαμε το θεατρο σκιων της ΝΔ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τον Καραμανλή ψηφίσαμε για Πρωθυπουργό όχι τον κάθε κύριο Δαϊλάκη! Τους παίκτες που παίζουν στην ομάδα τους καθορίζει ο προπονητής. Εάν αρχίσει ο κάθε παίκτης να αμφισβητεί τον προπονητή, η ομάδα δεν μπορεί να συντονιστεί και να φέρει αποτελέσματα.
Ο κύριος Δαϊλάκης μπέρδεψε το ρόλο του παίκτη με του προπονητή. Να πάει στο σπίτι του να σκεφτεί τι έκανε και να δώσει τη θέση σε κάποιον που να είναι πιο ώριμος πολιτικά.
Όσο για το εάν φοράει παντελόνια, το είδαμε!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ένα μήνα ΜΟΝΟ να είχε την υποστήριξη των καναλο-εκβιαστών ο Καραμανλής θα έπαιρνε 50%.
Εάν έκανε και debate με το χαζοκούταβο θα έπαιρνε 60%.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το συμπέρασμα από το σημερινό υπουργικό συμβούλιο: Ένας πρωθυπουργός κλεισμένος στο γυάλινο πύργο του με μόνους συμμάχους τα ''παπαγαλάκια'' και τους μικροαστούς "γκαιμπελίσκους'Το υπουργικό συμβούλιο κράτησε μόνο μισή ώρα! Λες και κυβερνάει το Μονακό-εκτός κι αν δεν θέλει να τους βλέπει, τους υπουργούς!