Πανηγυρίζει η Καθημερινή για το προβάδισμα ΠΑΣΟΚ.

.....και ειρωνεύεται τον Καραμανλή...

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γνωστή είναι η πίεση που ασκεί ο ύπουλος Αλαφούζος στη Ν.Δ. από το καλοκαίρι, άλλος ένα καναλο-εκβιαστής στο προσκήνιο. Άσε φίλτατοι - Παπαχελά, Φυντανίδη και λοιπή παρέα - την προσπάθεια συμψηφισμών με τις αμαρτίες του πασόκ.
Ο Καραμανλής δεν θα γίνει ΠΟΤΕ Σημίτης. Ούτε εξαγοράζεται, ούτε λυγίζει όταν απειλείται, ούτε έχει αυτοσκοπό την καρέκλα.
Κύριοι χάσατε!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Aυτό και αν ήταν χτύπημα κάτω από τη μέση.
Σα δε ντρέπονται λιγάκι.
Εδώ πάνω στη Θράκη διαβάζουμε καθημερινά τα άρθρα του Αλεξ και μας πέφτουν τα μαλλιά απ τα όσα γράφει για τα εθνικά μας θέματα.
Λυπάμαι για την κατάντια των εφημερίδων που υποτίθεται ότι στηρίζουν την παράταξη.

Δηλαδή μόνο αν βάλουμε κάποιον αμερικανόφιλο αρχηγό θα ικανοποιηθούν;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γυρνάει στον κρύο τάφο του και βρίζει, ο συγχωρεμένος εθνάρχης.
Είναι σαν να είσαι ο δημιουργός της MERCEDES και να βλέπεις τους απογόνους σου να την μετατρέπουν σε συνεργείο αυτοκινήτων και ανταλλακτικών για κλεμμένες μαιμούδες.
Η κατάντια της σημερινής Νέας Δημοκρατίας με τον ανηψιό να εμπλέκεται σε συγκάλυψη εγκλημάτων κατα της Εθνικής περιουσίας (Βατοπαίδι) αλλά και του Δημοσίου χρήματος (0μόλογα), δεν έχει προηγούμενο.Οπως επίσης και η ατολμία του να οδηγήσει στην Δικαιοσύνη τον Μιχάλη Χριστοφοράκο.
Ο σημερινός πρωθυπουργός αυτό το Σαββατοκύριακο που χάνεται ο πλανήτης επέλεξε να συναντήσει τον Μαλτέζο συνάδελφό του-που δεν τον ξέρει η μάνα του-για να συνομιλήσουν για την Παγκόσμια οικονομική κρίση. Ο Χατζηεβάτης και ο Βεληγκέκας σε μια καλύβα, στο πουθενά του κόσμου που φλέγεται.
Κι αν η απουσία του απο την διεθνή πολιτική σκηνή είναι ίδιον του χαρακτήρα του, η εμπλοκή του-μέσω της συγκάλυψης που προσφέρει στους υπουργούς του και της χειραγώγησης της Δικαιοσύνης-είναι καταστροφική για μια χώρα που έχει περάσει απο μια 20ετη Πασοκική παρακμή.
Η στάση του σημερινού πρωθυπουργού αφ ενος μεν λεηλατεί την Ιστορία του Εθνάρχη και θείου του-ο οποίος είχε την ατυχία να έχει ανηψιούς αυτόν και τον Λιάπη -αφ ετέρου προσβάλλει την αξιοπρέπεια των Ελλήνων πολιτών.
Ως πότε θα το επιτρέπουμε;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν είναι τωρινό να χτυπάνε όλα τα κανάλια τον Καραμανλή! Ο Μπόμπολας θέλει το Δ'ΚΠΣ, ο Κοντομηνάς έχει ΈΞΙ κακουργήματα, ο Κυριακού ΕΝΑ , ο Βαρδινογιάννης δεν θέλει ανταγωνισμό στα διϋλιστήρια, ο Αλαφούζος και ο Κουρής παίζουν διπλό παιγνίδι.
Τον μόνο που έχει ο Καραμανλής είναι το λαό, που φαίνεται να κατάλαβε τη βρωμιά των καναλο-εκβιαστών.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Μπόμπολας δεν αρκείται στο 80% της κατασκευαστικής αγοράς, θέλει να κυβερνά τα πάντα.
Είναι ντροπή για τη δημοκρατία μας και την υποτιθέμενη ελεύθερη διακίνηση ιδεών να προσπαθούν επιχειρηματίες σαν τον εν λόγω κύριο (ντρέπομαι για το χαρακτηρισμό) να επιβάλλουν τη θέλησή τους στο λαό.
Είναι χειρότερη μορφή χειραγώγησης των ανθρώπων από τη χιτλερική δικτατορία, γιατί είναι επαγγελματικά ύπουλη.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο αρχι-μασόνος της Καθημερινής και του Σκάϊ νομίζει ότι οι σοβαροί άνθρωποι είναι σαν τα περιστέρια που δεν έχουν μνήμη). Δεν χρειαζόμαστε άλλη πλύση εγκεφάλου κύριε, έχουμε αρκετή από το Μπόμπολα, το Λαμπράκη και τον Κοντομηνά.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τί μπουρδελο-κανάλι είναι αυτός ο Alpha βρε παιδιά; Μεσούσης της μεγαλύτερης παγκόσμιας κρίσης εδώ και 80 χρόνια, αυτοί οι ξεπουλημένοι καραγκιοζοπαίκτες ο Κύρτσος και ο Βερύκιος έπαιζαν το Βατοπέδι πρώτη είδηση για μισή ώρα!
Μιλάμε για ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ.