Χάθηκε η πυξίδα. Ο κόσμος κραυγάζει. Καταλληλότερος πρωθυπουργός. 35% Κανένας, 30% Καραμανλής, 23% Παπανδρέου.

....Μεταξύ των πολιτικών αρχηγών και στο ερώτημα της καταλληλότητας για την πρωθυπουργία, το 35% απαντά «κανένας». Ακολουθούν ο Κώστας Καραμανλής με 30% και ο Γιώργος Παπανδρέου με 23%.....
ΥΓ Οπως το είχαμε πεί νωρίτερα ο Ευαγγελάτος "εδωσε" την παράσταση νίκης στο πασόκ.

Σχόλια

Ο χρήστης wolf είπε…
νοίγει η «ψαλίδα» υπέρ του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Metron Analysis για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Αποδείξεις και στην πολιτική».
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προηγείται της ΝΔ κατά 2,5% στην πρόθεση ψήφου (ΠΑΣΟΚ 30,1%, ΝΔ 27,6%, ΣΥΡΙΖΑ 8,8%, ΚΚΕ 6,7%, ΛΑΟΣ 4,2% και Οικολόγοι 3,4%) και κατά 6,4% στην παράσταση νίκης.

Η πλειοψηφία των ερωτηθέντων (55%) κρίνει αρνητικά την πολιτική της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης, ενώ ένα ισχυρό ποσοστό της τάξης του 44% θεωρεί ότι το ΠΑΣΟΚ κερδίζει έδαφος, εξαιτίας της αρνητικής εικόνας της κυβέρνησης.

Μεταξύ των πολιτικών αρχηγών και στο ερώτημα της καταλληλότητας για την πρωθυπουργία, το 35% απαντά «κανένας». Ακολουθούν ο Κώστας Καραμανλής με 30% και ο Γιώργος Παπανδρέου με 23%.

Για την υπόθεση του Βατοπεδίου, ποσοστό της τάξης του 61% εκτιμά ότι το σκάνδαλο αφορά προσωπικά και τον πρωθυπουργό (την άποψη αυτή ασπάζεται το 36% των ψηφοφόρων της ΝΔ), ενώ η παραίτηση του Θοδωρή Ρουσόπουλου χαρακτηρίζεται από το 77% των ερωτηθέντων ως αναγκαστική απομάκρυνση.

Μοιρασμένες είναι οι γνώμες στο ερώτημα αν με την εξέλιξη αυτή θα αλλάξει η εικόνα της κυβέρνησης: «Θα χειροτερέψει» πιστεύει το 31%, «θα βελτιωθεί» εκτιμά το 28%, «ούτε το ένα ούτε το άλλο» απαντά το 29% των ερωτηθέντων.

Η συσπείρωση των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ διατηρεί τις αυξητικές τάσεις, ενώ αντίθετα η ΝΔ εμφανίζει διαρροές προς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Υπενθυμίζεται ότι στην τελευταία δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας, στις 8 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους, η «ψαλίδα» εμφανιζόταν να κλείνει, με το ΠΑΣΟΚ να προηγείται της ΝΔ μόλις κατά 0,4http://www.e-tipos.com/newsitem?id=58160
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έλεος πιά με τις πονηριές των καναλο-ηθοποιών (τόσο των νταβατζήδων όσο και των άσχετων της ΝΕΤ) για την τιμή της βενζίνης και του πετρελαίου που έπεσε μόνο 25% στην Ελλάδα σε ΕΥΡΩ, ενώ έχει πέσει 50% σε ΔΟΛΑΡΙΑ.
Μήπως δεν έχω καταλάβει καλά και έχουμε στην Ελλάδα δολάριο και όχι ευρώ; Για να τελειώνουμε με τις παπαριές, όταν το πετρέλαιο είχε 140 δολάρια χρειαζόμασταν 0,61 ευρώ για να αγοράσουμε ένα δολάριο (ισοτιμία 1.65), τώρα που το δολάριο έχει ανεβεί κατά 25% έναντι του ευρώ χρειαζόμαστε 0,8 ευρώ για να αγοράσουμε ένα δολάριο (ισοτιμία 1.25).
Να το ξαναπούμε ΑΚΡΙΒΗΝΕ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩ κατά 25%.
Πληρώναμε τότε τη βενζίνη 1.25 ΕΥΡΩ το λίτρο και τώρα 0,95 που η διαφορά είναι ΑΚΡΙΒΩΣ 25%.
Ο λόγος που έχει ανεβεί το δολάριο είναι γιατί επαναπατρίζουν οι Αμερικανοί τις επενδύσεις τους στο εξωτερικό για να σώσουν τις επιχειρήσεις τους στις ΗΠΑ από την καταστροφή. Όταν τελειώσει αυτή η διαδικασία (σε πολύ λίγους μήνες) ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΟΛΑΡΙΟΥ, που σημαίνει ότι ενώ θα έχουμε μεγάλη αύξηση της τιμής του πετρελαίου σε δολάρια, θα έχουμε πολύ μικρότερη αύξηση σε ευρώ.
Καλά, δεν υπάρχει κανένας σκερβελές στο ΥΠΕΘΟ να βγεί και να εξηγήσει στον κόσμο την απλή πραγματικότητα;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ναι και δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ μαιμού οι δημοσκοπήσεις της Metron.
Άντε καλά κρασιά!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΝΑΙ! ΕΙΝΑι ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΣΟΚΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΥ!
ΜΗΝ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ!
ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!
ΠΑΛΙ ΘΑ ΑΝΑΚΑΜΨΕΙ Η ΝΔ!
ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ!
......!
.......!

...Παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΞΑΝΑ-ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!
Τι νέο να περιμένουμε από τα πράσινα λαμόγια, ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ θέλουν να ΚΛΕΨΟΥΝ;
Νομίζουν οι απατεώνες ότι επειδή άρχισαν να τρώνε και οι δεξιοί ΞΕΧΑΣΑΜΕ τι μας κάνανε 20 χρόνια, οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ;
Επειδή βάλανε τον άφθαρτο Παπακωνσταντίνου να βγαίνει στις τηλεοράσεις νομίζουν ότι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ;
Άρχισαν πάλι να ξαναβγαίνουν στα κανάλια των αφεντικών τους ο Αμερικανός επιτετραμένος Χρυσοχοίδης, η Βασούλα στη Θεσσαλονίκη με το Μπραβογιώργο, ο Βερελής καθημερινά στην ΕΤ3, κλπ.
Όποιος αριστερός ψηφίσει πασόκ είναι άξιος της μοίρας του και να μην ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ για αυτά που θα λουστεί!