To τρωκτικο δινει (με χιουμορ) μια εικονα για τα ΜΜΕ και τα κομματα...

απο http://troktiko.blogspot.com/2008/09/blog-post_241.html

Καθημερινή-Αλαφούζος:

Στηρίζει τον Καραμανλή και σπρώχνει κάποια σκληρά θέματα για να κρατάει τα προσχήματα. Αλλά είναι το Ντορέικο που στηρίζει περισσότερο αφού ο Μαρινάκης έχει το 25% του ΣΚΑΙ και είναι κουμπάρος της Ντόρας. Εξου και το ότι έχουν διαλύσει τον Κυριακού.
Ο Αλέξης Παπαχελάς που είναι διευθυντής της εφημερίδας πίνει τον καφέ του στο Κολωνάκι με τον γιο της Ντόρας, Κώστα Μπακογιάννη. Επίσης δεν γουστάρει ο Αλαφούζος την Γιάννα την οποία βλέπει ως την μοναδική που λόγω πλούτου μπορεί να του πάρει την πρωτοκαθεδρία που θεωρεί ο ίδιος ότι έχει.

Γιάννα-Ε.Τ-CITY:

Αν ρωτήσετε και την ίδια με ποιον είναι θα σας πει δεν ξέρω. Κοιτάει περισσότερο την πάρτι του μαγαζιού της. Δεν έχει κανέναν ανάγκη και το μόνο που θα ήθελε είναι να...
ανέβουν τα νούμερα του σταθμού και η αναγνωσιμότητα. Βαράει πάντως τον Καραμανλή.

ΔΟΛ:

Τα μαγαζιά του συγκροτήματος δεν θέλουν Καραμανλή αλλά δεν θέλουν και Γιωργάκη. Στο τέλος όμως συμβιβάζονται με αυτόν αφού δεν γίνεται και αλλιώς.

Μπόμπολας(Θέμα-Έθνος):

Ότι να'ναι εκτός από τον Ρουσόπουλο. Δεν θέλουν ούτε να τον ακούνε. Έχουνε τρελαθεί. Βαράνε στο ψαχνό σε σημείο που μπορείς να πει ότι είναι και ανθρωποφαγικό. ΠΑΣΟΚ, λαός στην εξουσία είναι το σύνθημα τους
Έχουν καλές σχέσεις με Αλογοσκούφη, Σουφλιά, Ντόρα και βέβαια ΠΑΣΟΚ.

Ελευθεροτυπία:

Αν μπορούσε να γίνει πρωθυπουργός ο ....Γιωτόπουλος θα τον είχαν στηρίξει. Αλλά είναι στον Κορυδαλλό. Οπότε έχουμε και λέμε. Μόνο με Γ.Παπανδρέου και όχι Καραμανλή. Με πρωτοσέλιδα που έχουν πυχιαίους-πλέον-τίτλους χτυπάνε την κυβέρνηση.

ΚΟΥΡΗΣ-ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ:

Με τα χίλια πάνε την κυβέρνηση. Περισσότερο και από τον Ρουσόπουλο. Με τα μπούνια,τα ταρούχια πως το λένε δηλαδή. Ακούνε Γιώργο και βγάζουν σπυριά στο ALTER. Αλλά για να μιλήσουμε σοβαρά να πούμε ότι ο Γ.Κουρής είναι πάντα με όποιον κερδίζει. Ο Νίκος Χ. το βλέπει αυτό και έχει γείρει λίγο προς τα αριστερά. Αλλά λίγο, μην το παρατραβάμε.

Κοντομηνάς:

Πέτα τον Καραμανλή από το τρένο έχει γίνει ο πρόεδρος του ALPHA. Στηρίζει από Ντόρα μέχρι και Γιωργάκη. Ακόμα και οικολόγους αρκεί να μην έχουν μέσα ούτε έναν άνθρωποτου Θ.Ρουσόπουλο. Πρέπει να είναι ο πρώτος επιχειρηματίας που ενοχλήθηκε τόσο πολύ από τις διώξεις που του ασκήθηκαν.


(Στοιχεία πήραμε και από το συγγενικό μας "Ποντίκι")

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σίγουρα αποκλείεται τα γκάλοπ-μαϊμού να έχουν καμία σχέση με τη δίωξη των εισαγγελέων στον Κυριακού και τις ΕΞΙ διώξεις στον Κοντομηνά! Απόλυτη σύμπτωση. Καλά, τα γκάλοπ του Μέγκα-Μπόμπολα είναι πάντα εκεί, για να μας θυμίζουν ότι υπάρχουν και τα 22 δις που έρχονται από την Ε.Ε. από το Δ’ ΚΠΣ (είναι ΠΟΛΛΑ τα λεφτά παιδιά).
Καλά θα κάνει ο Καραμανλής ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ τα βρώμικο πόλεμο των καναλαρχών. Καλό πράγμα να δουλεύεις για το καλό της χώρας κύριε Καραμανλή, αλλά εάν αγνοήσεις τη δύναμη των ΜΜΕ στη διαστρέβλωση της αλήθειας, έπαιξες και έχασες.
Και δεν μας νοιάζει καθόλου εάν χάσει η Ν.Δ. στις επόμενες εκλογές, πιό πολύ μας νοιάζει να μην χάσει άλλο χρόνο η χώρα με τις σοσιαλιστικές φαντασιώσεις.
Έχουμε και παιδιά.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γίνεται να δουλεύεις για ΝΤΑΒΑΤΖΗ και να μην είσαι ΠΟΡΝΗ φίλτατοι Γιάννη, Παύλο, Νίκο, Όλγα, Δήμο, Μαρία, Μανόλη, Κάτια, Άκη, Ιορδάνη και Γιώργο; θα μου πείς, πρέπει και εγώ να βγάλω το ξεροκόματο (που λέει ο λόγος), καταλαβαίνω παιδιά, όλοι καταλαβαίνουμε.
Εξάλλου καμμία "δουλειά" δεν είναι ντροπή! Πάνω από όλα το ξεροκόμματο.
Απλά μη λέτε στον κόσμο ότι αυτό που κάνετε είναι λειτούργημα, θα γελάνε και οι μελιτζάνες.
Η απόλυτη ηθική κατάντια του ανθρώπου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
τα μαναράκια μου βλέπουν αλλαγή και πάνε όλοι με τον Γιώργο...έρμε χοντρούλη σε λίγο θα σε ταίζει η γιαλατζή γιατρίνα...