Tι να κανει τωρα; Να επαναπαυθει στην επομενη γκαφα του ΠΑΣΟΚ;

Σημερα το ΠΑΣΟΚ και ο κ. Παπανδρεου δεν εκαναν καμμια γκαφα.
Παρατηρητες λενε οτι καθε μηνα περιπου ο Γιωργος κανει και μια μεγαλη γκαφα.
Ενδιαμεσα κανει και αλλες πιο μικρες.
Το πιθανοτερο ειναι θα κανει και αλλη και μαλιστα -λογικα- δεν θα αργησει.
Ομως αυτο δεν θα φθασει.
Ο κοσμος θελει να δει το ηθικο πλεονεκτημα αναγλυφο εμπρος του.
Δεν θελει να ψηφισει με βαρεια καρδια.
Να διαλεξουν μια υποθεση (δοξα τον Θεο υπαρχουν πολλες) και να δειξουν οτι εννοουν αυτα που λενε.
Αμεσως μετα (στα μουγγα χωρις τυμπανοκρουσιες) να φυγει ο Παυλιδης....
Και λιγο πιο μετα να αδρανοποιηθει ο Βουλγαρακης....

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,
ΟΙ ΚΛΑΝΙΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
ΚΑΙ Ο ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ.

Πρόδηλα ανησυχών ο κύριος Στρατηγός Άνεμος λόγω της επικείμενης κατάρρευσης του αρχηγού του, της κυβέρνησής του και του κόμματός του, αποφάσισε ή τον προέτρεψαν οι εγκέφαλοι της Ρηγίλης, να παίξει μαζί τους το τελευταίο τους χαρτί.

Ποιό είναι αυτό ??

Μα αυτό που παίζουν εδώ και καιρό οι άλλοι ανεκδιήγητοι της "Λαϊκής δεξιάς", όπως ο Παναγιωτόπουλος, ο Μανώλης, Η Ψαρούδα, ο Γιαννόπουλος, ο Σουφλιάς, Ο Νικήτας και όλα εν γένει τα "κρυφά" χαρτιά της υπό κατάρευση κυβερνήσεως.

Εξαιρώ τον Τατούλη, διότι είναι ο μόνος που εναντιώνεται έντιμα και "ΤΟΤΕ" και ΤΩΡΑ.
Ολοι οι άλλοι "αντιστασιακοί" του κώλου (βλέπε τη μούφα το Μανώλη ή τον Νικήτα) απλά έλαβαν εντολές άνωθεν να το παίξουν ΕΝΤΙΜΟΙ, ΗΘΙΚΟΙ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, κάνοντας "κριτική" στα έργα της Ν.Δ.

ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΚΩΜΩΔΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

Όπως ο Σημίτης λίγο πριν την κατάρρευση, κατέφυγε στη λύση του "λαικού" ΚΙΜΩΝΑ", μπας και σώσει κάτι από τα δήθεν "φιλολαΊκά" προσχήματα,

.. έτσι και τώρα η Ρηγίλης επενδύει στον Βύρωνα και ελπίζει ότι αν τον κάνει υπουργό στον επόμενο ανασχηματισμό, θα "σώσει" την ψυχή της. Ο κόσμος θα πιστέψει ότι κάτι πάει να "διορθωθεί", αλλά..

...Παλιό κόλπο. Πολλάκις δοκιμασμένο, ίσως προσφέρει μια παράταση της θητείας της δεξιάς κυβέρνησης, ίσως επιμηκύνει το στάδιο της σήψης.
Και αυτό είναι το επιδιωκόμενο από τα αφεντικά της Νέας Διακυβέρνησης που υποστηρίζουν τους "αντιστασιακούς αγώνες"-ΜΟΥΦΑ:

-ΝΑ δόσουν μια παράταση στον Κωστάκη για να ολοκληρωθεί το έργο της κλεψιάς και της ληστείας του λαού.

-Να τον ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΝ πατόκορφα όπως έγινε και με τη Σημιτική εξουσία.

Ο "Σεμνός και Ταπεινός" πρωθυπουργός ήταν αναλώσιμος. Ηταν η ΝΤΟΛΥ κατά τα αφεντικά του. Και όσο πιο πολύ ξεφτιλιστεί, τόσο πιο "καλοδεχούμενος" θα είναι ο επόμενος αρχηγός τους, ως δήθεν πιο ηθικός, πιο σεμνός, πιο ταπεινός...

Τότε αυτοί που πίστεψαν στη "ΝΤΟΛΥ" των διαπλεκομένων, που έλεγαν "ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ" θα τρίβουν τα μάτια τους. Γιατί δεν κατάλαβαν το παιγνίδι της εξουσίας.
"ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΠΤΩΜΑΤΑ".

Ενα τέτοιο πτώμα, σύσσωμο, θα είναι, καθώς διακηρύχθηκε και από τη Θεσσαλονίκη, και το πτώμα της νέας (;;;;;) Διακυβέρνησης.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
H Νέα Δημοκρατία ήρθε στην εξουσία με τη γνωστή συνθηματολογία κατά της διαφθοράς. Η επιτυχία της στην καταπολέμηση του φαινομένου είναι τόσο μεγάλη ώστε έφθασε ο Εισαγγελεύς του Αρείου Πάγου ακόμη και στα μοναστήρια.

Παληκάρι από τα Σφακιά
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΣΕ ΠΟΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΕΣ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΣ ΑΚΟΜΑ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΗΜΙΤΗ - ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ - ΑΝΔΡΕΑ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ

ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του χαλίφη μας, θα εξαγγελθούν ΝΕΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ύψους 14 τρις ΕΥΡΩ προς το ελληνικό λαό.

Οι παροχές στη ΔΕΘ ήταν μια μικρή μόνο δόση, ακούστε τώρα τα καλύτερα.

Από 1/10/2008 κάθε έλλην πολίτης έχει λαμβάνειν:

-12 ώρες ημερησίως ψυχαγωγικό πρόγραμμα με επιλογές από τις καλύτερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, κρατικής τε και ιδιωτικής. Εκπομπές ανώτερου πνευματικού και αισθητικού περιεχομένου, όπως η εκπομπές της Ανίτας Πάνια, της Δρούζα, της Μελέτη, του Τσουκαλά και άλλων αστέρων θα διατίθενται ΔΩΡΕΑΝ από την κυβέρνησή μας και θα κατακλύζουν κάθε ελληνικό σαλόνι.

-Η εφημερίδα RigilisPress θα μοιράζεται κάθε πρωϊ δωρεάν σε κάθε σπίτι για να ενημερώνει το λαό για τις πολιτικές μαε εξελίξεις και την πορεία του έθνους.

-Θίασοι μπουλουκιών κατά τα πρότυπα του αμερικάνικου στρατού θα περιοδεύουν κάθε γειτονιά, πόλη και χωριό, προσφέροντας πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

-Κάθε Σαβατοκύριακο και επί 48 ώρες θα μεταδίδονται από όλα τα κανάλια οι δραστηριότητες της κυβέρνησης για να απολαμβάνουν οι έλληνες τη ζεστασιά των κυβερνώντων.

Ο ελληνικός λαός που θέλει να ξεχάσει τα βάσανα που πέρασε από την πράσινη πανούκλα, θα έχει τώρα την ευκαιρία να ψυχαγωγηθεί, να επιμορφωθεί, να χαϊβανοποιηθεί και να αποκτήσει συνείδηση εθνική.

και Ο ΠΑΣΑΤΕΜΠΟΣ ΔΩΡΕΑΝ.