Ερχεται και η Siemens. Τερμα τα πετσινα σκανδαλα, παμε και στα κανονικα σιγα -σιγα.

απο σκαι.
Κρίσιμες εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες στην υπόθεση "Siemens".

Όπως αποκάλυψε ο Τάσος Τέλλογλου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, η ανάκριση ακλουθεί μία συγκεκριμένη τακτική, δηλαδή καλεί ξανά και ξανά μία συγκεκριμένη μάρτυρα, ελπίζοντας πως οι γνώσει της θα συνεισφέρουν στη θεμελίωση του κατηγορητηρίου.

Την ίδια τακτική ακολουθούσαν και οι Γερμανοί ανακριτές, με τον κ. Σίκατσεκ.

Η γυναίκα αυτή ήταν συνεργάτης του κ. Χριστοφοράκου, είχε ενταχθεί στο πρόγραμμα αμνηστίας της Siemens και είχε εξεταστεί και στην προανάκριση.

Στο μεταξύ, την πρώτη Οκτώβρη λύνεται η συνεργασία ενός από τους τέσσερις που ήταν ενταγμένοι στο πρόγραμμα αμνηστίας της Siemens Ελλάς.

Πρόκειται για τον αρχιλογιστή, ο οποίος είχε καταθέσει και στην προανάκριση και είχε συνδεθεί με τα τιμολόγια του Κυριάκου Μητσοτάκη και της συμβάσεις της Αρμενίας.

Η λύση της συνεργασίας γίνεται κοινή συναινέσει, όπως τονίζουν νομικοί κύκλοι στο Μόναχο και απομακρύνεται γιατί δεν έδωσε το πλήρες μέγεθος διακίνησης χρημάτων, χωρίς τιμολόγια, από τη Siemens Ελλάς.

Στις 10 Οκτώβρη οι δύο Έλληνες ανακριτές, ο κ. Αθανασίου και κ. Ζαγοριανός θα μεταβούν στη Χάγη και στη συνέχεια θα εξετάσουν τον κ. Σίκατσεκ στο Μόναχο.

Σχόλια