Mερικα ΜΜΕ εχουν προβλημα απο τα σιχτιρισματα των ακροατων-θεατων τους επειδη χτυπανε την κυβερνηση...

Ειναι μια αποψη που μου εχει μεταφερθει.
Δεν γνωριζω αν ειναι αληθεια και δεν εχω κανενα τροπο να την επαληθευσω.
Ομως μερικα ΜΜΕ φερονται να εχουν προβλημα.
Ο κοσμος κυριως της ΝΔ (αλλα οχι μονο) φερεται αγανακτισμενος απο αυτα που ακουει και βλεπει.
Κολαση φερεται να γινεται απο τα τηλεφωνα και τα σιχτιρισματα του κοσμου...
Μερικες εκπομπες αλλαζουν ροτα ακομα και κατα τη διαρκεια τους...
Απιστευτα πραματα...
Ολοι πρεπει να θυμομαστε..
Το μεγαλο αφεντικο ειναι ο πολιτης.
Αυτος αποφασιζει.
Αυτος καθιερωνει τα ΜΜΕ αυτος και τα στελνει αψαλτα...
Δεν γινονται ολα με την συναλλαγη...
Οποιος και για τον Πρωθυπουργο του παλι ο πολιτης θα αποφασισει...
Οσοι το ξεχασαν αυτο εφαγαν τα μουτρα τους....
YΓ Και για να μην υπαρξει παραξηγηση το προβλημα δεν ειναι ασφαλως οτι χτυπανε την κυβερνηση αλλα ο υπουλος τροπος που το κανουν. Δωστε μας την αληθεια και οχι ψεματα ειναι το αιτημα. Διοτι αν υπαρχει κατι και ειναι αληθεια βεβαιως να την χτυπησεις σαν το χταποδι την κυβερνηση αλλα αυτο που γινεται αυτες τις μερες δεν εχει ξαναγινει ποτε...

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η χειρότερη περίπτωση είναι το μέγκα των 8. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι όλες οι λέξεις και φράσεις είναι από πριν σκηνοθετημένες διότι (1) δίνουν συνεχώς πάσες ο ένας στον άλλον ΣΕ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΡΥΘΜΟ που αποκλείεται να είναι φυσιολογική η ροή και (2) αμέσως μόλις λέει κάποιος κάτι βγαίνει από κάτω το μπάνερ να μας το πεί και γραπτά.
Η πλάκα είναι ότι πολλές φορές το μπάνερ βγαίνει ΠΡΙΝ να πεί τη φράση ο ηθοποιός-τηλεπαρουσιαστής.
Τα γραπτά μπάνερ στο κάτω μέρος της οθόνης είναι δε η μεγαλύτερη μορφή παραπηροφόρησης, πχ.
η Ολγίτσα ΛΕΕΙ "σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Βουλγαράκης έχει πάρει μίζες" και το μπάνερ ΓΡΑΦΕΙ "ο Βουλγαράκης έχει πάρει μίζες".
Προφανώς το "σύμφωνα με το ρεπορτάζ" το λένε για να μη φάνε αγωγές, αλλά η εντύπωση του μπάνερ μένει: ο Βουλγαράκης έχει πάρει μίζες. (Να τους δώσω και μία ιδέα,να κάνουν το μπάνερ να αναβοσβήνει για να περνούν ακόμη καλύτερα την παραπληροφόρηση.)
Τα κλασσικά κόλπα του marketing είναι βέβαιαια πάντα εκεί, πχ βάζουν στα τηλεοπτικά παράθυρα ΠΑΝΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΝ ΠΑΣΟΚΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΕΞΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ (όπως κυτάμε, εάν δεν το ξέρετε ο ανθρώπινος εγκέφαλος ελκύεται περισσότερο από αυτά που βλέπει στο αριστερό μέρος της οθόνης από αυτά που βλέπει στο δεξί, προσέξτε πχ. τις διαφημίσεις καταναλωτικών προϊόντων).
Άλλο που κάνουν συνεχώς είναι να ανεβοκατεβάζουν την ένταση του ήχου ανάλογα με τον εάν μιλάει νεοδημοκράτης ή πασόκος. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα "αλλοιώνουν" και τις φωνές των καλεσμένων, κάνοντας πιό μπάσες των πασόκων και πιό τσιριχτές των νεοδημοκρατών.
Ζήτω η ενημέρωση, ζήτω η δημοκρατία (του Λαμπράκη και του Μπόμπολα).
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Aγαπητοι φιλοι,το τι κανουνντα καναλια μας ειναι γνωστο απο οταν αυτα ειπαν τον Καραμανλη ντολυ.Οπως δε διαβαζω δεξια και αριστερα κουφαλες τα ανεβαζουν κουφαλες τα κατεβαζουν.Ολος ο λαος αντιλαμβαμεται τον ποιον αυτων των μεσων και τους δινει την δεουσα προσοχη.Μεταξυ δε αυτων που λενε ειναι και τα διαφορα σκανδαλα που λενε οτι εκανε η ΝΔ.Ολα αυτα δεν πρεπει να μας πτοουν.Η κυβερνηση ομως πρεπει ομως να ψαξεικαι να δει μηπως στις σειρες της υπαρχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ λαμογια και αυτα να τα πεταξει αμεΣΩς εξω .Με τους καραγκιοζιδες ομως που εγιναν υπουργοι πως θα απαλλαγει η ΝΔ? οπως ο σαμουραη η ο αρχωντας Αρκαδιας η το παληκαρι της Γραβιας? ποτε θα βαλουν την γλωσσα τους μεσα? σ αυτους στις εκλογες φωτια και τσεκουρι